Oferta Somfy: acumulator de rezerva cadou

UPDATE: Această ofertă a fost valabilă în perioada 1 mai – 31 iulie 2017.

Universul Somfy este plin de posibilități croite special pentru confortul tău. Toate soluțiile pe care ți le punem la dispoziție sunt menite să îți facă viața mai ușoară, să te scutească de efortul mentenanței sau controlului manual al casei tale.

Când vine vorba de poarta de acces în curte sau de ușa de garaj, acestea trebuie să funcționeze în așa fel încât să creeze o primă impresie plăcută pentru toți musafirii care îți vizitează locuința.

Ce ai spune ca poarta și ușa de garaj să funcționeze singure pentru tine, fără ca tu să depui niciun efort în acționarea lor?

Simte-te ca un musafir la tine acasă!

În orice condiții, produsele Somfy sunt menite să îți aducă acel plus de valoare de care are nevoie locuința ta. Vrem să îți creăm toate condițiile de confort încă din prima clipă în care ajungi acasă.

Astfel, poarta de acces te va întâmpina cu deschidere automată când intri cu mașina în curte, iar ușa de garaj ți se va deschide fără să fie nevoie să cobori din mașină. Asta da primire!

Ca să ai parte de o astfel de întâmpinare, tot ce ai nevoie este un sistem de motorizare electrică pentru poarta de acces și ușa de garaj, care va funcționa chiar și atunci când pe strada ta este pană de curent.

Oferta Somfy: acumulator de rezerva cadou

În perioada 1 mai – 31 iulie 2017, vrem să îți oferim un motiv în plus să alegi un sistem de motorizare complet pentru poarta de acces sau ușa ta de garaj.

La achiziționarea unui kit de motorizare pentru porți de acces sau pentru uși de garaj secționale, îți oferim un acumulator de rezervă cadou.

Ca să beneficiezi de cadou, kit-ul comandat de tine trebuie să conțină următoarele:

  • Sistem de motorizare
  • Set de fotocelule
  • Lampă de semnalizare

Bateria de rezervă oferită cadou poate acționa poarta sau ușa de garaj automat în cazul unei pene de curent. Este compactă și oferă rezervă suficientă de curent pentru 10 cicluri (deschidere / închidere) în 24 de ore.

Această baterie se va reîncărca automat complet, în 48 de ore de la revenirea curentului. Ea se montează într-un loc special, în interiorul motorului, astfel încât nu va ocupa spațiu suplimentar și nu va schimba aspectul motorizării tale.

În felul acesta, poarta de acces sau ușa ta de garaj nu te vor lăsa la greu, chiar și în momentele dificile.

Află mai multe despre bateria de rezerva Somfy, oferită cadou.

Sistemul de fotocelule este important pentru detectarea unui obstacol în timpul mișcării porții sau ușii de garaj. Acesta este un dispozitiv cu rază în infraroșu care transmite o comandă de oprire ușii sau porții, dacă detectează orice fel de obstacol în calea ei.

Obstacolele pot fi: o mașină oprită, o bicicletă, o persoană sau un animal de companie (câine, pisică). Astfel, vei avea parte de siguranță sporită și vei evita orice fel de accidente.

Află mai multe despre sistemul de fotocelule Master Pro Bitech.

Lampa de semnalizare este activată în timpul acționării porții sau ușii de garaj. În felul acesta, ea te va anunța că ușa sau poarta se află în mișcare și vei ști că poți intra sau ieși în siguranță, chiar și pe timp de noapte.

Este extrem de eficientă în special dacă te întorci acasă pe timp de noapte iar pe strada ta se află o pană de curent, ea funcționând și în acest caz datorită bateriei de rezervă.

Află mai multe despre dispozitivul de semnalizare Amber Light Master Pro.

Vrei să începi chiar acum o viață confortabilă?

Cu sistemele de motorizare Somfy, viața ta se va schimba.

Oferta menționată mai sus este valabilă pentru achiziționarea unui kit de motorizare pentru porți de acces sau pentru uși de garaj secționale, până la data de 31 iulie 2017, în limita stocului disponibil, la toţi partenerii autorizaţi Somfy.

În cazul în care ușa ta de garaj se află la stradă, recomandăm motorizarea acesteia, pentru a putea pătrunde în incinta proprietății tale fără să fie nevoie să cobori din mașină.

Pentru mai multe detalii despre ofertă, contactează-ne și te vom pune în legătură cu cel mai apropiat distribuitor din zona ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *