Usi de exterior Somfy

Cum iti aperi serile cu ajutorul unor usi de exterior

Printre frumuseţile verii se numără şi serile care aduc cu ele răcoarea la care ai tânjit toată ziua. Însă, odată cu întunericul apar ţânţarii şi alte insecte.

Pe piaţă sunt deja disponibile o mulţime de metode de apărare împotriva insectelor, fie că este vorba de spray-uri pentru corp, ventilatoare sau alte tipuri de produse. În gospodării se apelează, pe alocuri, şi la improvizaţii. Însă, multe dintre probleme pot fi rezolvate atunci când îţi achiziţionezi usi de exterior de calitate.

Ce schimbi, de fapt, atunci când achiziţionezi usi de exterior?

Prin usi de exterior ne putem referi la porţi, uşi de garaj, uşi ale unor eventuale alte spaţii din gospodărie dar şi, pur şi simplu, uşi care vin în apărarea celor ce fac legătura dintre locuinţă şi curte. Aceste usi de exterior se pot dovedi multifuncţionale, dacă alegi să le foloseşti şi ca sistem protector împotriva ţânţarilor şi a insectelor serii.

Noi usi de exterior îţi aduc, odată cu imaginea lor proaspătă, apărare pentru obiectele din spaţiile pe care le găzduiesc. Mai exact, o uşă de garaj rezistentă care îţi va proteja automobilul, dar şi eventualele piese auto din interiorul garajului. Uşa care face legătura dintre casă şi gospodărie îţi va izola perfect camerele. O uşă care izolează în totalitate interiorul va împiedica ţânţarii să intre în camere.

În plus, dacă o echipezi cu câteva ghivece de gălbenele sau iarbă de lămâie thailandeză (lemongrass), ţânţarii vor evita să se apropie de spaţiul din jurul lor. Pentru a nu afecta structura uşii şi a distrage atenţia insectelor, îţi recomandăm şi să instalezi lumina de veghe cât mai departe de uşi sau geamuri.

Somfy usi de exterior

Somfy usi de exterior

Cum alegi viitoarele tale usi de exterior?

Uşile exterioare casei tale au nevoie să fie profesioniste, rezistente la timp şi o utilizare aproape continuă. Dacă în cursul săptămânii serviciul te va împiedica, probabil, să o foloseşti des, este deja cunoscut faptul că în weekend se va aplica legea compensaţiei.

Fie ele semibasculante, secţionate şi fixate pe partea dreaptă sau rulante, uşile de garaj trebuie alese astfel încât să aibă o durată de viaţă cât mai mare. Dacă le echipezi cu un sistem de automatizare, scapi de eventualele deschideri sau închideri prea rapide ori prea lente.

În general, rezistenţa uşilor exterioare la infiltrările de apă este exprimată pe eticheta lor. Însă, pentru o singuranţă pe termen lung, uşile de lemn nu sunt cele de preferat. Ele pot fi nepotrivite şi dacă, mai târziu, vei dori să le accesorizezi cu o plasă împotriva ţânţarilor.

Dacă în faţa ploii există pericolul infiltrării, uşile pot fi apărate de razele soarelui dacă îţi instalezi marchize, ale căror arie de acoperire să includă şi uşa. Astfel, metalul, geamul sau lemnul nu va suferi în urma căldurii.

În plus, setul tău de usi de exterior au şi un rol estetic. Design-ul lor trebuie să urmeze stilul arhitectural al casei, dar şi culorile ferestrelor şi, poate, ale acoperişului. Culoarea şi materialul vor reflecta continuitatea care trebuie să se regăsească în întreaga ta casă. Uşile exterioare sunt acele finisaje care completează imaginea casei atât din interior, cât şi din maşină, atunci când te întorci de la serviciu.

Astfel, materialul din care se va compune uşa va trebui să fie acelaşi cu cel al ferestrelor şi celorlalte seturi de usi de exterior. Însă, odată ce ai luat decizia necesară uşilor şi aspectului casei tale, totul însemna doar planuri puse în aplicare.

Comentarii

  1. Pingback: Cum iti aperi serile cu ajutorul unor usi de exterior | Bun De Citit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *