perdele motorizate

Amenajări interioare care vă îmbunătățesc stilul de viață: alegeți perdele motorizate

O casă în care ne simțim confortabil este o extensie a personalității noastre. Confortul nu înseamnă doar momente de liniște, ci și eleganță în toate detaliile. Iar automatizarea perdelelor va adăuga cu siguranță un plus de finețe și rafinament fiecărei încăperi.

Perdelele motorizate contribuie la starea de bine zilnică. Fiecare moment petrecut în locuință va fi așa cum vă doriți, indiferent de activitatea pe care o desfășurați. Alegeți scenarii personalizate pentru controlul luminii exterioare și pentru confortul pe care îl meritați după o zi activă.

Motoarele pot fi controlate cu ajutorul telecomenzilor sau telefonului mobil, în funcție de ceea ce vă doriți. În plus, automatizarea perdelelor se poate integra cu ușurință în ansamblul smart home deja existent, dacă acesta este compatibil.

De ce să alegeți perdele motorizate?

O viață confortabilă presupune folosirea celor mai noi tehnologii create pentru a aduce un plus de liniște în modul în care ne organizăm timpul petrecut acasă.

Instalarea motoarelor pentru automatizarea perdelelor reprezintă o alegere inspirată pentru a obține un design de interior impecabil.

Copyright: ©Somfy Activités SA / Lukkien

Să vedem așadar care sunt principalele motive pentru care ați putea alege aceste soluții smart home pentru locuința dumneavoastră.

  • Un ecosistem confortabil și elegant: perdelele sunt tot timpul aliniate perfect; în plus, le puteți controla cu ajutorul telecomenzii sau telefonului mobil.
  • Instalare rapidă, fără griji: motoarele se instalează rapid, sunt discrete și adaugă eleganță fiecărui spațiu de interior.
  • Liniște indiferent de situație: motoarele Somfy pentru automatizarea perdelelor sunt silențioase; nici nu veți sesiza când perdeaua este ajustată.
  • Vă bucurați de perdele imaculate: controlați aranjarea perdelelor în funcție de scenarii prestabilite cu ajutorul motoarelor de înaltă precizie.

Motorizarea perdelelor așa cum vă doriți

Motorul GLYDEA 35E WT EU 1,5M asigură cea mai precisă soluție pentru controlul perdelelor. Poate fi integrat în tavanul fals pentru discreție și poate automatiza perdele cu greutăți de până la 65 de kg. În plus este extrem de silențios asigurând un confort acustic de care veți fi plăcut surprinși.

Copyright: ©Somfy Activités SA

Motorul poate fi comandat atât prin intermediul telecomenzilor speciale, dar poate fi acționat și automat. Cu ajutorul unității de comanda Connexoon RTS, perdelele pot fi comandate direct de pe telefonul mobil prin intermediul aplicațiilor dedicate pentru Android și iOS.

Puteți alege închiderea sau deschiderea perdelelor cu un simplu click sau puteți opta pentru programarea acestor acțiuni în funcție de perioade din timpul zilei.

Aplicațiile pentru smartphone permit și crearea de scenarii personalizate pentru controlul eficient al perdelelor motorizate. Puteți alege scenarii diferite pentru dormitor sau sufragerie obținând confortul potrivit pentru fiecare membru al familiei.

Copyright: @Somfy SAS / Vanessa Andrieux

Selectați sistemul potrivit pentru nevoile dumneavoastră

Ne puteți trimite detalii despre proiectele dumneavoastră.

Echipa noastră vă va ghida apoi în alegerea soluțiilor Somfy potrivite. Alegeți cele mai potrivite sisteme pentru o casă smart și uitați de orice alte griji.

Mai multe articole utile regăsiți pe blogul Casa Somfy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *