Casa ta, mai sigura si mai primitoare ca niciodata

A fost odată o casă în care locuia o familie cu doi copii. Casa era dotată cu terasă, garaj și jaluzele exterioare controlate manual. Zi de zi, membrii familiei se trezeau de dimineață și, în timp ce se pregăteau pentru o nouă zi, luau, pe rând, micul dejun. Copiii își pregăteau ghiozdanele în grabă, în timp ce tatăl citea ziarul de dimineață în mașină și îi aștepta să coboare, ca să îi conducă la școală.

Ușa de garaj se deschidea manual, iar mama trebuia mereu să coboare să ajute la închiderea acesteia. După plecarea lor, în casă se așternea liniștea pe care mama o aștepta pentru a își putea desfășura activitățile. Lucra pe calculator de acasă, însă era nevoită ca, pe timp de zi, să acopere ferestrele pentru a împiedica razele soarelui să o deranjeze. În fiecare seară și în perioadele când erau plecați în vacanțe, membrii familiei erau nevoiți să coboare manual jaluzelele exterioare verticale și să încuie poarta și ușa de garaj. Ei se asigurau de fiecare dată că jaluzelele au fost bine închise și că poarta și ușile sunt încuiate corespunzător.

Într-o zi, familia a descoperit că poate renunța toate aceste activități și măsuri de precauție. Aceștia au aflat că se poate trăi în siguranță folosind un singur sistem, care le va securiza întreaga locuință și o va automatiza. De atunci, casa în care locuiau membrii acestei familii a prins viață și a devenit mult mai sigură și mai intimă.

Începând cu acea zi, în fiecare dimineață, membrii familiei se trezeau mai târziu ca să ia micul dejun împreună, relaxați. Tatăl citea ziarul de dimineață după micul dejun, timp în care copiii își pregăteau ghiozdanele pentru școală în liniște. Printr-o simplă apăsare de buton, ușa de la garaj se deschidea, iar mama le putea face copiilor cu mâna de pe geam, nefiind nevoită să iasă din casă. Acum, mama putea să își desfășoare activitățile în liniște, la orice oră, chiar de acasă: folosind o telecomandă, putea controla înclinarea lamelor jaluzelelor venețiene pentru a elimina reflexiile de lumină deranjante pe ecranul calculatorului.

În fiecare seară și când plecau în concediu, membrii familiei erau mai liniștiți și relaxați ca niciodată. Casa putea fi încuiată și securizată complet printr-o singură apăsare de buton; ușa garajului și poarta se închideau automat, iar jaluzelele exterioare erau trase în același timp, nefiind nevoie de verificare manuală.

Familia a reușit să economisească timp și energie electrică, datorită automatizării locuinței. De atunci, nopțile au fost mai liniștite, timpul petrecut acasă a fost mai intim și mai plăcut, iar concediile au fost mai relaxante, nefiind nevoie ca membrii familiei să se îngrijoreze referitor la siguranța locuinței lor.

Casa Somfy, atât de veselă și dinamică!

Somfy îți pune la dispoziție sisteme complete de automatizare a locuinței tale, care vor da viață jaluzelelor, perdelelor, porților și marchizelor tale. Poți închide ușa garajului din mașină, poți rămâne în fotoliu în timp ce jaluzelele venețiene se înclină automat și în timp ce perdelele se închid instant. Vei putea petrece mai mult timp pe terasă, indiferent de anotimp, datorită marchizei care se va deschide și închide automat, în funcție de starea vremii și de anotimp.

Casa Somfy este un spațiu virtual unde vei putea primi răspunsurile la întrebările tale legate de sistemele Somfy Home Motion și felul cum poți beneficia de ele. În Casa Somfy, oricine este binevenit pentru a afla noi informații despre produsele care îți fac viața mai ușoară și noutăți despre evenimentele la care poți găsi și testa produsele Somfy România. Te invităm să ne urmărești zilnic ca să te bucuri de cele mai noi informații despre soluțiile de automatizare fiabile și durabile puse la dispoziție de Somfy România!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  1. Pingback: Casa viitorului in prezent | viata, suflet, dragoste