Ce poti face cu un ecran de proiectie?

Atunci când televizoarele şi-au făcut loc pe piaţa românească, aveau forma unor cutii de plastic, ce proiectau imagini alb-negru, iar canalele puteau fi schimbate doar din butoanele de lângă ecran. Acum, la aproape un secol, ne putem bucura de filme sau prezentări pe un ecran de proiectie de dimensiuni apropiate celui de la cinema.

În timp, acel televizor cu un tub generos a trecut prin etapele necesare: a devenit din ce în ce mai mare, mai colorat, cu un sunet mai bun şi, eventual, plat. Acum, totul trebuie să dea senzaţia că se întâmplă chiar în camera din care vrei să te uiţi la televizor.

Atunci când locuinţa ta dispune de un spaţiu suficient cât să te poţi bucura de toate darurile sale, un ecran de proiecţie îţi poate schimba serile şi starea de spirit. Un astfel de ecran motorizat se poate sincroniza cu jaluzelele cu ajutorul telecomenzii. Iar atunci când vei apăsa butonul dedicat, în casă se va instala atmosfera prielnică unui film bun. Îţi poţi personaliza preferinţele pe toate aspectele: telecomandă, motor şi raza de acţiune.

Odată montat, noul ecran de proiecţie poate fi controlat fie dintr-o telecomandă potrivită tuturor sistemelor Somfy din casa ta, fie din telecomanda AV, la care se poate conecta şi perdeaua. Aceasta se va închide uşor, în timp ce ecranul se va desface în linişte. Motorul care controlează acel ecran de proiecţie se află pe interior. Mai exact, acţiunile ecranului nu riscă să fie influenţate de nimic, dar poţi alege orice nivel de iluminare în cameră.

În timpul în care tu nu te uiţi la film, nu vei şti că ai un ecran de proiecţie, pentru că acesta se strânge discret, iar motorul este ascuns. Poţi decora camera considerându-l invizibil, atunci când e strâns, dar nu poţi ignora calitatea unor clipuri văzute ca la cinema.

Un ecran de proiectie nu înseamnă doar filme şi teamă de razele soarelui

Dar un ecran de proiecţie înseamnă doar filme? Nu. Ai variantele de opţiuni „sesiune home cinema” sau cea personalizată în funcţie de preferinţele tale, în cazului unui produs precum telecomanda Impresario Chronis io. Însă, posibilităţile sunt nenumărate. Poţi vedea fotografii, poţi savura o scurtă „şedinţă” de relaxare, cu peisaje şi piese tematice, fără să observi un motor precum Chronis RTS.

Dacă vrei să organizezi o petrecere, poţi folosi acest ecran de proiectie ca pe un frumos şi imens tablou, tocmai bun de admirat de la distanţă. Chiar dacă ai cumpărat un film nou, vrei să vezi un concert sau ai nevoie să arăţi o prezentare cuiva, surprinzi prin ecranul care poate trece neauzit, dar nu şi neobservat. 

Comentarii

  1. Pingback: Casă din containere cu dotări de ultimă oră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *