Cum sa ai parte de un concediu fara griji

Cu toții ne dorim un concediu fara griji. Este jumătatea verii și perioada cu cele mai multe concedii din an. Afară e o vreme perfectă pentru plimbări, drumeții pe munte sau mers la mare, să te relaxezi și să simți o briză răcoroasă.

Totuși, de cele mai multe ori, nu îți lași grijile acasă când pleci în concediu. Locuința rămâne nesupravegheată mai multe zile și apar gândurile legate de siguranța ei: geamurile sunt expuse la ploi și vânt, potențialii infractori pot afla că nu este nimeni acasă și dacă te sună un vecin cât ești plecat, te trec valuri de emoție.

Aceste griji sunt perfect normale și e de înțeles că nu poți scăpa de ele definitiv. Însă, există soluții care să le diminueze și să îți mențină locuința în siguranță cât timp ești plecat.

Soluțiile pentru un concediu fara griji

Să presupunem că a mai rămas o zi până să pleci într-un concediu de câteva zile. Îți pregătești bagajele și pui la punct ultimele detalii pentru plecare.

Vei avea parte de un concediu concediu fara griji și reușit, alături de familie sau prieteni, în care te vei relaxa și vei putea să te detașezi de toate grijile. De ce? Pentru că soluțiile Somfy lucrează pentru tine cât timp ești plecat. Citește în continuare ca să afli cum!

#1 Jaluzele interioare automate

Fie că ți-e teamă că ai vecinii prea curioși, fie că ai ferestrele direct la stradă și trecătorii pot vedea în interior, fie că vrei ca razele solare să nu îți deterioreze bunurile, jaluzelele interioare automate sunt alegerea potrivită.

Cu ajutorul lor, poți controla nu doar lumina care pătrunde în încăpere, ci și îți poți proteja intimitatea, ferind de privirile curioase bunurile din locuința ta. Este indicat ca atunci când ești plecat în concediu, jaluzelele să fie închise parțial, nu în totalitate. În felul acesta, îți protejezi interiorul de soarele puternic dar și permiți totuși luminii și căldurii naturale să pătrundă, în cazul în care deții plante de interior.

Pentru mai multe detalii despre automatizările pentru jaluzele interioare, click pe butonul de mai jos:

solutii jaluzele interioare

#2 Rulouri exterioare

Cea mai bună asigurare pentru ferestrele tale sunt rulourile exterioare din aluminiu automate. Au un grad ridicat de protecție și îți oferă siguranță din mai multe motive.

În primul rând, atunci când se află în poziție închisă, îți protejează ferestrele atât de precipitații, vânt, soare puternic cât și prin faptul că împiedică infractorii să pătrundă pe fereastră în locuința ta.

În al doilea rând, rulourile automatizate de Somfy pot fi dotate cu funcția de simulare a prezenței în locuință. În felul acesta, când nu ești acasă, ele se pot deschide și închide la anumite intervale regulate, pentru a da impresia că este cineva acasă și a descuraja infractorii să ia măsuri pentru a îți „vizita” casa.

Iată cum poți pune în practică această funcție:

Dacă ești curios să afli mai multe despre cum poți să-ți automatizezi propriile rulouri și să mergi liniștit în concediu, vizitează site-ul nostru și ia legătura cu un reprezentant:

solutii rulouri

#3 Ușă de garaj automată

Dacă ai un garaj în care adesea depozitezi bunuri, acesta trebuie protejat cu o ușă rezistentă și greu de deschis cu forța. De aceea, e recomandat să îți montezi o ușă de garaj secțională sau tip rulou automatizată. Aceasta nu doar că oprește potențialii infractori, dar și îți oferă un confort ridicat atunci când intri sau ieși din garaj: nu mai trebuie să cobori din mașină.

Doar apeși butonul unei telecomenzi pe care o poți ține mereu în mașina ta și ușa se va deschide sau închide la comanda ta.

Iată cum:

Te invităm să ne vizitezi pentru a afla mai multe detalii despre cum poți avea și tu o ușă de garaj automată:

solutii usi de garaj

#4 Poartă de acces motorizată

La fel cum am menționat referitor la ușa de garaj, și ieșirea sau intrarea pe poartă în curtea ta poate fi făcută la fel de ușor. Apeși butonul unei telecomenzi cât timp încă ești în mașină și poarta se deschide sau se închide la comanda ta.

Somfy porti de acces

Copyright: ©somfy SAS/Sémaphore

În felul acesta, pleci relaxat de acasă, fără grija că ai uitat să încui sau nu poarta. Implicit, vei avea un concediu fara griji.

solutii porti de acces

Având toate aceste sisteme automatizate instalate, nu îți mai rămâne altceva de făcut decât să pleci liniștit de acasă, de câte ori dorești, fără să te mai gândești la riscurile la care rămâne expusă locuința ta.

Așa că, te invităm să te bucuri și tu de vremea frumoasă de afară și să te relaxezi în concediu fara griji, pentru că soluțiile Somfy lucrează și inovează în permanență pentru siguranța ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *