Somfy confort pentru siguranta ta

Cum sa te bucuri de confort in casa pe termen lung

După cum am mai spus, căminul tău are responsabilitatea să îţi ofere o atmosferă plăcută, care să te îmbie la relaxare şi să te facă să te bucuri de confort la sfârşitul zilei, când ajungi acasă. Acest sentiment trebuie să se manifeste fără oprire sau pauze. Însă, pentru ca sarcina căminului să fie dusă la îndeplinire cu brio, este nevoie de intervenţia ta. Datoria ta este să te asiguri că performanţa va fi făcută cu brio, pe termen cât mai lung.

O casă care îţi oferă confort va fi apreciat de toţi locuitorii ei, dar şi de vizitatori. O astfel de atmosferă este vizibilă în fiecare dintre camere. Dar ce înseamnă, de fapt, confort? Potrivit DEX, confortul poate fi definit prin „totalitatea condiţiilor materiale care asigură o existenţă civilizată, plăcută, comodă şi igienică”.

Furnizorul acestor condiţii eşti tu, cel care decide mobila, produsele şi accesoriile din interiorul casei. Întreţinerea şi sustenabilitatea lor depinde de alegerile tale de început.

Confort pe termen lung

Pentru a-ţi asigura confortul, sustenabilitatea şi siguranţa, ai nevoie de o casă inteligentă. Produsele automatizate, ca de exemplu jaluzelele exterioare, au mecanisme ce iau în considerare fiecare dintre aspectele de mai sus. Asta nu înseamnă că sunt suprasolicitate sau că folosesc o cantitate mare de curent. Fiecare dintre componentele unui sistem de automatizare oferă calitate şi rezistenţă.

Rezistenţa jaluzelelor exterioare vin din faptul că, odată programate, ele execută mişcările de deschidere şi închidere în acelaşi ritm, evitând manevrarea manuală, prin care ar putea fi bruscate. În plus, panoul de control poate funcţiona pe baza unei baterii ce garantează o durată de viaţă de 5 ani. Dacă ai ajuns la finalul acestei perioade şi bateria riscă să fie consumată, vei primi un avertisment pe ecranul panoului din timp.

Dacă ai uşi de garaj automate, confortul lor vine, în primul rând, prin existenţa sistemului care îi dă sustenabilitate. Echipate cu senzorii potriviţi, uşile de garaj vor fi protejate de eventuale accidente sau obstacole, iar durata lor de viaţă nu va fi afectată de astfel de situaţii. Avantajele unor uşi de garaj sunt evidente. Însă, ne dorim să mergem mai departe şi să ai încredere în uşile de garaj. Sistemul de automatizare este instalat de specialiştii Somfy, care au specializări în asamblarea pieselor acestui puzzle.

Confort şi consum electric

Panourile care controlează jaluzelele exterioare şi uşile de garaj pot fi controlate prin intermediul curentului electric, a bateriei sau, chiar, pot fi alimentate prin panouri electrice. Astfel, dacă ai ales un stil de viaţă bio într-o casă inteligentă, sistemele de automatizare nu se vor lăsa mai prejos. De asemenea, telecomanda universală funcţionează pe bază de baterii şi poate controla jaluzelele exterioare şi uşile de garaj, dar şi alte sisteme automatizate din casa ta.

Confortul se întreţine

În timp ce jaluzelele interioare sau exterioare, rulourile şi perdelele au nevoie de o întreţinere făcută regulat şi cu atenţie, uşile de garaj sunt mult mai simple. Ele au nevoie să fie curăţate de praf şi de urmele vremii aproape la fel cum cureţi o fereastră.

Ai parte de confort atunci când o mare parte din zilele tale nu implică griji. Locuieşti într-o casă inteligentă dacă îmbini frumosul cu practicul. Rulourile tale se ridică sau închid la o anumită oră, fără intervenţii din exterior şi, astfel, păstrează sau schimbă în bine atmosfera din casă, iar acest lucru înseamnă că ai înţeles la ce se ne referim atunci când spunem: „Inovăm pentru siguranţa ta!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *