Aplicatia Connexoon pentru Ferestre

Fii mereu conectat cu locuința ta, cu aplicația Connexoon pentru Ferestre

În fiecare dimineață, în mod ideal, cel mai plăcut mod de a ne trezi este în mod natural, fără alarmă. Dacă  avem posibilitatea de a alege momentul la care soarele să își facă simțită prezența la geamul nostru, zilele vor decurge mult mai lin.

Ferestrele sunt legătura cu lumea din exterior. Atunci când dorești, poți întrerupe această legătură, ca să te bucuri de momente de relaxare și intimitate în casa ta.

De aceea, poți utiliza un echipament inteligent care să le ofere funcții noi și să lucreze în favoarea proprietarului.

Dacă deții un set de rulouri exterioare, jaluzele, rolete, perdele sau orice alt sistem de umbrire, cu siguranță știi la ce ne referim. Gândește-te așa: de câte ori ai avut nevoie să faci turul casei pentru a ridica rulourile sau a deschide jaluzelele, doar ca să te poți bucura de o rază de lumină?

De acum, toate aceste produse pot fi automatizate cu motoare Somfy, și astfel conectate și controlate dintr-un singur loc, chiar și atunci când nu ești acasă: adică de pe smartphone-ul tău, PC sau tabletă.

Acest lucru este posibil din aplicația Connexoon pentru ferestre.Iată mai multe detalii despre acest sistem inovativ, marca Somfy.

Connexoon pentru Ferestre: e ca o joacă de copii pentru o casă conectată

Connexoon pentru Ferestre este noul echipament care poate deveni indispensabil pentru locuința ta.

Sistemul constă într-un echipament similar unui router care se conectează la internet și face legătura între toate aplicațiile motorizate pentru ferestre din casa ta. Pentru a folosi echipamentul, ai nevoie de o aplicație mobilă, disponibilă gratuit pentru iOS și Android. Așadar, fie că deții rulouri, rolete, jaluzele sau chiar și ferestre Velux, toate acestea pot fi controlate de pe telefonul tău, simultan sau individual.

Cu ajutorul Connexoon, va fi atât de simplu să îți programezi intervalele orare la care să ai parte de lumină naturală! Nu va mai trebui să te gândești la acest lucru,echipamentele vor lucra automat pentru tine, în baza unor scenarii predefinite.

Convinge-te singur și urmărește acest videoclip:

Te-ai identificat cu protagonistul filmului? Cu siguranță povestea lui poate fi și povestea ta.

Hai să vorbim în continuare despre funcțiile menționate în videoclip.

Cum te poate ajuta sistemul Connexoon Ferestre?

#1 Protecție cu un singur click

E atât de simplu, cât ai zice… click! Cu ajutorul funcției „Click & Go”, poți activa un scenariu creat special pentru momentele când pleci de acasă.

Cu o singură apăsare pe ecranul telefonului tău, poți declanșa închiderea rulourilor, activarea alarmei, stingerea luminilor (în caz că ai uitat vreun bec aprins).

În felul acesta, economisești timp și te asiguri că nu ai uitat nimic, iar locuința ta rămâne mereu protejată.

#2 Fii regizorul propriului tău confort

Connexoon pentru ferestre

Copyright: @Somfy SAS / Stephane Rambaud

Îți place să te gândești la diferite scenarii pentru fericirea ta? Aplicația Connexoon pentru Ferestre te ajută să dai viață ideilor tale!

Poți adapta toate echipamentele conectate pentru ferestrele tale conform stilului tău de viață, cu ajutorul scenariilor programate.

Pur și simplu alegi opțiunea de creare a unui scenariu nou din aplicația Connexoon și te va ghida prin întreg procesul. Vei putea alege câte o acțiune dorită pentru fiecare echipament motorizat și intervalul orar când să fie declanșată.

De exemplu, poți programa ca rulourile sau jaluzelele din camera ta să se deschidă automat în fiecare dimineață, de la ora 7:00, de luni până vineri. În camera copilului, ele se pot deschide mai târziu sau mai devreme, în funcție de programul său.

Sistemul Connexoon se poate conecta cu senzorii de vreme (Sunis Wirefree, Thermis Wirefree), astfel încât să îi programezi să acționeze sistemele de umbrire după bunul tău plac.

#3 Verificare și siguranță

A avea un smartphone cu acces la internet înseamnă să fii, în fiecare moment, conectat cu întreaga lume. Aplicația Connexoon Window îți permite să fii conectat și cu locuința ta.

Indiferent în ce stadiu ai lăsat rulourile, jaluzelele, alarma sau sistemul de iluminat când ai plecat de acasă, poți verifica aceste sisteme de pe aplicație și să le modifici starea.

Dacă intervine o schimbare în programul tău și ajungi mai târziu acasă, poți schimba oricând scenariul pentru rulouri sau jaluzele sau le poți închide, după lăsarea serii, chiar dacă ești la serviciu.

Folosind sistemul Connexoon, îți poți verifica și proteja locuința, direct de pe telefon, oriunde ai fi.

Connexoon pentru Ferestre îți face viața mai ușoară

Folosind aplicația Connexoon, dobândești liniște și confort, în fiecare zi. Este foarte practică și ușor de utilizat, oferindu-ți posibilitatea să fii stăpânul casei tale chiar și de la distanță.

Te simți pregătit să treci pe modul conectat folosind Connexoon pentru Ferestre? Află mai multe detalii despre sistemul Connexoon și contactează-ne ca să afli cum se poate integra în locuința ta!

Copyright foto top: @Somfy SAS / Stephane Rambaud

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *