Connexoon Terrace

Cum iti faci viata mai usoara cu Connexoon Terrace

Terasa ta este, fără îndoială, o extensie a casei tale. Cât timp vremea îți permite, aici te poți relaxa și poți servi masa, viziona un film sau chiar să lucrezi liniștit pe propriul laptop.

Pentru a profita la maxim de toate aceste activități pe terasa ta, cu siguranță te va ajuta o copertină retractabilă, care să te protejeze de soare, și un sistem de iluminat pe care să îl folosești la lăsarea serii, ca să te bucuri de atmosfera potrivită.

Totuși, uneori poate fi neplăcut să fii întrerupt din activitatea ta ca să aprinzi luminile sau să reglezi intensitatea luminozității. Coborârea copertinei cu ajutorul mânerului poate fi uneori deranjantă, mai ales în prezența unui grup de prieteni sau a invitaților la o petrecere de pe terasa ta.

Așadar, cum poți să îți creezi ambientul potrivit fără să te întrerupi din ceea ce faci?

Așa cum discutam într-un articol anterior despre home automation, oamenii au căutat mereu soluții prin care să-și simplifice modul de viață. De aceea, cu ajutorul sistemelor Somfy, acum este posibil ca aproape orice mediu din casa ta să fie automatizat și controlat de pe smartphone.

În acest an Somfy a lansat în România sistemul Connexoon Terrace, creatorul de ambiențe personalizate pe terasa ta. Hai să vedem cum funcționează.

Connexoon Terrace: arta de a trăi fiecare moment pe terasă

Așa cum discutam într-un articol anterior, sistemul Connexoon constă în 3 aplicații utile pentru medii diferite ale casei tale: sistemele de acces, terasă și ferestre.

Cu ajutorul unui router legat la rețeaua de internet, poți conecta între ele echipamentele motorizate de pe terasa ta: copertine, pergole, sistem de iluminare Phillips HUE, sistem audio și senzori de vreme (Sunis Wirefree și Thermis Wirefree).

Sistemul Connexoon funcționează pe baza tehnologiei io-homecontrol și, în acest fel, îți permite să comunici prin aplicație cu toate echipamentele compatibile din locuința ta.

Cu ajutorul aplicației mobile pentru Android și iOS Connexoon Terrace, poți obține ambientul preferat pe terasa ta cu un singur click. Iată cum, în următorul video:

Ți-ar plăcea să fii conectat cu terasa ta la fel ca protagonistul din video?

Așa cum ai observat, Connexoon Terrace îți oferă o serie de avantaje, precum:

#1 Crearea de ambianțe personalizate

Trebuie doar să-ți lași imaginația liberă, deoarece sunt atât de multe moduri în care poți conecta și programa echipamentele terasei…

În funcție de preferințele tale, poți crea scenarii personalizate pentru terasa ta, prin conectarea sistemului de iluminat, audio, a copertinei și a senzorilor de vreme.

De exemplu, poți seta un scenariu care să coboare automat copertina în fiecare dimineață, odată ce răsare soarele. Cu ajutorul senzorului Sunis Wirefree, copertina va primi o comandă exact în momentul în care senzorul a detectat prezența razelor solare.

Dacă ești o fire petrecăreață, salvează următorul scenariu: ridicarea copertinei, aprinderea sistemului de iluminat de pe terasa ta și pornirea muzicii. Poți obține toate acestea cu un singur click, în fiecare seară în care îți vin prietenii în vizită.

Când vine vorba de personalizare, posibilitățile sunt nelimitate. Fără efort, cu o simplă apăsare de buton, îți poți transforma terasa din spațiu de lucru în spațiu de relaxare sau de petrecere.

#2 Funcția Snapshot

Cu ajutorul funcției inovatoare de fotografiere a ambianței tale preferate, nici nu mai este nevoie să memorezi poziția copertinei sau intensitatea preferată a luminilor de pe terasă.

Copyright: @Somfy SAS / Stephane Rambaud

Este suficient doar să fotografiezi cu telefonul momentul potrivit de pe terasa ta, iar apoi aplicația Connexoon îl va memora și reconstitui de fiecare dată când dorești.

#3 Verificarea de la distanță a terasei

Să presupunem că ești plecat de acasă, însă nu mai ții minte poziția în care ai lăsat copertina. Există posibilitatea ca să fi uitat chiar și lumina aprinsă pe terasă.

Aplicația Connexoon Terrace te scapă de aceste griji. Poți verifica în timp real poziția și starea fiecărui echipament de pe terasa ta, cu un singur click.

De exemplu, dacă observi că se strică vremea și copertina ta este încă deschisă, atunci poți lua măsuri și să o închizi imediat. În cazul în care vei pleca de acasă pentru un timp îndelungat, îți poți lăsa copertina pe mâna senzorului de vreme. Astfel, în zilele însorite, acesta va acționa copertina să se deschidă și să-ți protejeze bunurile de pe terasă de soare. Când detectează vânt puternic, o poate închide, pentru a-i proteja materialul.

Atât timp cât ai la îndemână o conexiune la internet și aplicația Connexoon instalată, indiferent cât de departe te-ai afla, încă ești în controlul locuinței tale.

Connexoon Terrace: confort la un preț accesibil

Dacă deții deja echipamente motorizate de Somfy pe terasa ta și echipamente compatibile cu tehnologia io-homecontrol precum sistemul de iluminat Phillips HUE, ești doar la un pas distanță de confortul pe care ți-l poate oferi Connexoon Terrace.

Tot ce trebuie să faci este să intri în legătură cu un reprezentant Somfy România, care te va ghida în tot procesul de achiziție și instalare.

Ești pregătit să descoperi bucuria de a avea toate echipamentele de pe terasă conectate?

Copyright foto top: Copyright: @Somfy SAS / Stephane Rambaud

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *