control jaluzele exterioare smartphone

Aflați cum puteți controla de pe telefon jaluzele venețiene exterioare

Indiferent de momentul zilei, sau de anotimp, timpul petrecut în locuință trebuie să se desfășoare în cele mai confortabile condiții.

Fie că vorbim despre cantitatea de lumină care pătrunde în cameră, sau de temperatura ambientală, fiecare detaliu poate fi controlat pentru un stil de viață simplu și relaxat.

Când vă doriți protejarea jaluzelelor venețiene exterioare, dar și accesul la lumina naturală indiferent de condițiile meteo, soluția este motorizarea și automatizarea acestora.

În plus, controlul jaluzelelor direct de pe telefonul mobil vă va simplifica considerabil viața. Uitați de grija soarelui sau a schimbărilor bruște de vreme și protejați ferestrele de vânt și îngheț.

Totul este posibil printr-un singur gest. Nu aveți nevoie decât de un smartphone și aplicația TaHoma.

De ce să alegeți automatizarea jaluzelelor venețiene exterioare

 Pentru a ajunge la crearea unor condiții de lumină și temperatură cât mai precise, primul pas este automatizarea jaluzelelor venețiene exterioare.

De ce aveți nevoie de această soluție inteligentă?

Copyright: ©Somfy Activités SA / Lukkien

Iată trei motive care vă vor ajuta să luați cea mai bună decizie:

  • Controlul luminii naturale:lamelele jaluzelelor pot fi reglate pentru  a se obține cantitatea de lumină dorită în funcție de momentul zilei sau de activități. Puteți folosi o telecomandă pentru a acționa jaluzelele, sau le puteți controla de pe smartphone.
  • Ajustarea temperaturii la interior: lamelele sunt acționate atunci când se dorește menținerea confortului termic la interior, atât în zilele însorite cât și în cele geroase. Puteți oricând instala un senzor solar pentru automatizarea jaluzelelor în funcție de temperatură.
  • Protejarea jaluzelelor și ferestrelor: controlul motorizat protejează ferestrele atunci când condițiile meteo se schimbă brusc; jaluzelele sunt protejate de îngheț, sau de alți factori externi. Motorul se va opri atunci când jaluzeaua va întâmpina un obstacol neprevăzut.

Controlul jaluzelelor venețiene exterioare de pe telefonul mobil

Motorizarea jaluzelelor venețiene exterioare poate fi primul pas pe care îl faceți pentru automatizarea casei. În cazul în care dispuneți de sisteme de tip smart home, controlul jaluzelelor poate extinde funcționalitatea deja existentă.

În plus, datorită motoarelor inteligente puteți opta pentru  a crea scenarii personalizabile direct de pe telefonul mobil.

Copyright: @Somfy SAS / Vanessa Andrieux

Cu ajutorul unității de comandă și a aplicației TaHoma veți putea controla jaluzelele de la exterior fără efort. Aplicația este disponibilă atât pentru dispozitivele care rulează Android cât și pentru cele iOS.

Cu funcția Smart a aplicației TaHoma puteți oricând programa funcționalitatea lamelelor și a jaluzelelor în funcție de propriile preferințe. Uitați de disconfortul cauzat de lumina care este fie prea puternică, fie insuficientă.

Creați scenarii în funcție de activitățile preferate. Citiți, scrieți sau relaxați-vă fără a vă ridica de pe canapea. Aveți întreg controlul direct de pe telefonul mobil.

În plus, aplicația mobilă vă oferă posibilitatea de a verifica și controla jaluzelele venețiene indiferent de locul în care vă aflați. Stați liniștiți în vacanță știind exact ce se întâmplă acasă.

Motoare silențioase, create pentru confort indiferent de locuință

Pentru automatizarea jaluzelelor puteți alege motoare performante, create pentru a vă ajuta să vă bucurați de fiecare moment petrecut în interior.

Copyright: ©Somfy SAS/Gilles Marguerat

J4 io este motorul performant care aduce un plus de control proiectului smart home pe care doriți să îl dezvoltați.

Indiferent de alegerea făcută, sau de soluția de automatizare pe care doriți să o implementați, specialiștii Somfy vă stau la dispoziție.

Trimiteți detalii despre proiectul casei și noi vă ajutăm în selectarea soluției Somfy potrivite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *