smarthome cu telefonul

Casa care vă urează bun venit: controlați porțile direct de pe smartphone

Ce ați spune dacă starea de confort asociată locuinței s-ar regăsi încă înainte de a ajunge acasă?

Controlul porților de acces vă poate ajuta să economisiți timp și să evitați drumuri în plus. Mai mult, în zilele ploioase, sau când vremea nu este tocmai pe gustul nostru, confortul de a rămâne în mașină până la intrarea în curtea casei este de neprețuit.

Cu soluțiile de automatizare pentru porți totul este simplu și rapid. Controlul pentru zona de acces se poate face direct de pe smartphone, fără efort și indiferent de locul în care vă aflați.

Porți motorizate pentru confort chiar și atunci când nu sunteți acasă

Confortul și siguranța sunt cele mai importante aspecte pe care le avem în vedere atunci când dezvoltăm un proiect de casă inteligentă.

Din acest punct de vedere, automatizarea porților din zona de acces permite atât un control confortabil, dar și securizat pentru toți membrii familiei.

Motoarele instalate se pot integra în sistemul smart home și pot extinde funcționalitatea deja existentă. Cu ajutorul unităților de comandă Somfy și aplicațiilor de mobil dedicate puteți decide când și cui să permiteți accesul, dar și să activați alarma, sau să armați locuința atunci când sunteți plecat.

Copyright: @Somfy SAS / Arnaud Childéric

Principalele avantaje de a avea acces automatizat pentru porțile casei:

  • Deschidere și închidere fără deplasări care nu sunt necesare: de acum nu mai trebuie să coborâți din mașină. Poarta se va deschide exact la momentul potrivit, indiferent de vremea de afară.
  • Acces sigur pentru toată familia: motoarele sunt prevăzute cu sisteme de siguranță. Dacă un obstacol este detectat, poarta se oprește oferind protecție indiferent de situație.
  • Știți mereu cine vă vizitează: puteți conecta automatizarea porții cu funcționalitatea unui videointerfon. Permiteți accesul în locuință doar persoanelor de încredere și doar atunci când vreți acest lucru.
  • Control așa cum vă doriți: porțile pot fi controlate așa cum alegeți. Puteți folosi telefonul, telecomenzi dedicate, sau chiar geolocația pentru a crea scenarii personalizate pentru o întâmpinare cât mai confortabilă.

Controlul porților de pe telefonul mobil

Cu ajutorul unității de comandă Connexoon și a aplicației dedicate pentru smartphone, Connexoon Access io, puteți controla porțile de oriunde v-ați afla.

Aplicația este disponibilă atât pentru Android cât și pentru iOS și permite crearea de scenarii pentru zona de acces.

Copyright: @Somfy Activités SA / Sémaphore

Folosind geolocația, aplicația de mobil vă va permite să aprindeți luminile de pe alee înainte de a ajunge acasă și să deschideți poarta la momentul potrivit. Același proces se reia și după intrarea în curte: poarta se va închide automat, fără niciun efort.

Puteți folosi smartphone-ul pentru a controla poarta chiar și atunci când nu sunteți acasă. Activați alarma, stingeți luminile sau deschideți poarta pentru a permite accesul în curte în funcție de preferințe. Totul este disponibil pe telefon datorită sistemelor de automatizare Somfy.

Aplicația vă va ajuta chiar și atunci când ați plecat grăbit. Verificați dacă ați închis poarta și dacă ați lăsat totul în ordine, direct de pe telefon.

Dacă vreți să alegeți o soluție de motorizare pentru zona de acces nu ezitați și luați legătura cu un reprezentant zonal Somfy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *