Copertina retractabila

Senzori pentru o copertina retractabila automata

Gata cu zilele în care așteptam cu nerăbdare vremea bună în spatele ferestrei! A venit momentul să scoți ochelarii de soare și hainele subțiri din dulap! Câteva luni bune de acum înainte o să te poți bucura de iarba verde, de soarele arzător care îți încălzește fața în fiecare dimineață și de ploile de vară cu stropi mari.

Dacă locuiești la casă, locul de refugiu pentru zilele călduroase poate fi terasa ta, o extensie a casei unde poți avea parte de o limonadă rece, o lectură bună, un prânz delicios și lumină naturală din belșug.

Ca să profiți de toate transformările pe care le poate avea terasa ta, cel mai important „accesoriu” de care ai nevoie este copertina mobilă.

Tehnologia te poate ajuta ca să nu renunți la confort de fiecare dată când dorești să schimbi poziția pe care o are copertina retractabila, fie din interiorul casei, fie din exterior, folosind o telecomandă sau un alt dispozitiv de control.

Astfel, creezi cel mai bun spațiu de locuit în aer liber, la o simplă apăsare de buton, la fel ca în filmulețul următor:

Totuși, confortul nu se oprește aici…

Copertina retractabila poate acționa singură!

Ce înseamnă acest lucru? Cu ajutorul senzorilor, copertina se va deschide pentru a-ți feri terasa de razele puternice ale soarelui și, în caz de vânt puternic, pentru propria protecție, copertina se va închide.

Iată produsele de care ai nevoie pentru o copertina retractabila:

#1 Senzor de lumină Sunis WireFree RTS

Indiferent de sezon, soarele puternic poate fi în defavoarea ta, a pereților tăi și a mobilierului de terasă. În acele momente, copertina se poate deschide automat pentru a te proteja complet de razele solare.

Senzor Sunis WireFree RTS

Senzor Sunis WireFree RTS

Cum este posibil? Senzorul de lumină detectează luminozitatea razelor solare și transmite o comandă radio motorului copertinei, care o va acționa imediat după recepționare.

Acest senzor este autonom 100% datorită celulelor fotovoltaice extrase din energia solară care îl alimentează constant. Astfel, nu consumă energie și, în plus, nu necesită cablaje pentru instalare. Din punct de vedere estetic, este discret și compact, așa cum se poate vedea în imaginea de mai jos.

sunis wirefree rts

Vizitează pagina dedicată senzorului Sunis WireFree RTS pentru mai multe detalii!

#2 Senzor de vânt Eolis 3D WireFree RTS

Vântul puternic poate pune în pericol copertina de terasă, indiferent din ce material este făcută. De aceea, senzorul Eolis RTS detectează intensitatea vântului și, în caz că este prea puternic, închide în mod automat marchiza.

Chiar dacă nu este nimeni acasă sau dacă pur și simplu nu este nimeni disponibil să închidă copertina, senzorul de vânt are această grijă.

Având o autonomie de 100%, acest senzor funcționează pe bază de baterie, iar folosirea lui poate contribui la reducerea consumului de energie cu până la 40%!

eolis wirefree rts

Vizitează pagina dedicată senzorului Eolis WireFree RTS pentru mai multe detalii!

Amândoi senzorii menționați alcătuiesc cea mai bună echipă care îți transformă terasa într-o oază inteligentă de confort și protecție. Astfel, fiecare zi petrecută pe terasă va fi o adevărată plăcere.

Însă, senzorii nu pot avea efectul dorit fără dotarea copertinei cu un motor pe măsură…

#3 Motor Sunea RTS

Fiind unul din cele mai avansate motoare, Sunea RTS este un motor tubular universal destinat oricărui tip de copertină. Dotat cu receptori radio, acest motor poate fi comandat de către orice sistem compatibil RTS precum telecomenzi, senzori sau dispozitive montate în perete.

Sunea RTS

Motor Sunea RTS

Acest motor reține toate comenzile și setările care îi sunt furnizate și funcționează pe baza alimentării cu energie electrică. Poate proteja copertina prin oprirea bruscă a mișcării acesteia în cazul detectării unui obstacol.

Află mai multe despre programarea și funcționarea acestui motor pentru o copertina retractabila:

Ce poate fi mai plăcut decât să îți petreci timpul pe terasă, fără să te gândești la razele soarelui și la vântul puternic? Cu toate acestea, recomandăm să fii sigur că alegi de la bun început o copertină care poate fi dotată cu sisteme de automatizare și compusă dintr-un material textil de calitate.

Chiar dacă ai impresia că terasa este doar un spațiu de sezon, noi îți arătăm că nu e așa! Ea se poate adapta oricărui anotimp.

Ca să te convingi singur, te invităm la o mini-vacanță chiar pe terasa ta!

Dacă ești interesat de produsele pentru copertina rectractabila din acest articol poți lua legătura cu un distribuitor Somfy din orașul tău sau poți da click pe butonul de mai jos pentru a afla mai multe informații despre automatizarea copertinelor tale:

buton marchize

Comentarii

  1. Buna ziua,
    Sunt interesata sa colaborez cu dvs. in ce priveste montarea unei copertine cu senzori in plan orizontal pt.o terasa etajata si de o copertina in plan vertical.
    Rog in privat lamuriri in ce privesc: modelele, mecanismele si costurile.
    Va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *