sisteme de umbrire interioara office

Cum cresti confortul angajatilor cu sisteme de umbrire interioara

Cât de prietenos e mediul de lucru în care îți desfășori activitatea zilnic? Starea ta la locul de muncă este puternic influențată de aspectul spațiului tău de lucru dar și de aerul, temperatura și lumina din cadrul acestuia.

Indiferent dacă lucrezi în propriul birou sau într-o încăpere cu mai mulți angajați, spațiul în care îți petreci majoritatea timpului îți poate influența în mod direct sănătatea, în funcție de confortul pe care ți-l oferă.

Așa cum am menționat într-un articol anterior, angajații care își desfășoară zilnic activitatea într-o clădire de birouri automată dotată, de exemplu, cu sisteme motorizate de umbrire interioară, au parte de mai mult confort, economisesc timp și energie și sunt protejați de orice eveniment nedorit. Cum este posibil acest lucru? Să aflăm în continuare.

Confortul dat de sisteme de umbrire interioara

#1 Comoditate

Aceste sisteme de umbrire interioara pot crea ambientul perfect într-un spațiu de lucru, atât din punct de vedere al temperaturii cât și al luminozității.

Ți-ar plăcea să lucrezi într-un mediu răcoros pe timp de vară, fără să te deranjeze soarele care se reflectă în monitorul tău? Nouă cu siguranță da! De aceea, un sistem de rolete textile sau jaluzele interioare este perfect pentru a menține atenția și concentrarea angajaților sporite.

Ele protejează încăperea împotriva razelor solare puternice, menținând umbră suficient cât este necesar pentru buna desfășurare a activității. În plus, ele opresc formarea efectului de seră și supraîncălzirea birourilor, astfel încât angajații să nu fie nevoiți să acționeze mereu un sistem de aer condiționat și astfel să își pună în pericol și sănătatea.

#2 Economii de timp

Datorită senzorilor de temperatură și lumină, sistemele de umbrire se pot adapta automat la scenariul potrivit pentru a menține confortul personalului dintr-o clădire, astfel încât aceștia să lucreze fără întrerupere, nefiind nevoiți să se ridice de la birou pentru a le acționa.

La intrarea într-o clădire automată, senzorul de mișcare va permite ca ușile de acces să se deschidă instant, fără să fie nevoit personalul să depună vreun efort pentru deschiderea acestora.

sisteme de umbrire interioara sala sedinte

#3 Siguranță

Este adevărat că lucrezi mai bine când știi că ești în deplină siguranță și are ce să ți se întâmple? Într-o clădire cu sisteme de umbrire interioara automatizate scapi de aceste griji! În cazul unui eveniment neplăcut precum un incediu, detectorii de fum acționează automat și acesta este combătut cu ajutorul instalațiilor de apă realizate special pentru astfel de situații.

În cazul în care acestea nu fac față sau când apare orice alt pericol, toate ușile de acces sunt automat deschise pentru ca personalul să poată ieși fără întârziere și fără să își pună siguranța în pericol.

#4 Un design plăcut

Lucrezi mai confortabil într-un mediu modern, amenajat cu gust și curat, nu-i așa? Un set de rolete de diferite culori poate înfrumuseța considerabil orice birou, iar un set de perdele moderne sau jaluzele interioare pot încânta și relaxa orice privire.

Studiile arată că galben este culoarea care stimulează cel mai mult capacitatea de concentrare, datorită faptului că descrește producția de melatonină, acel hormon care te face somnoros. Dacă este integrată cu gust atât în mobilier cât și în sistemele de umbrire, te poate ajuta să devii mai conștient și mai alert în munca de zi cu zi.

Pentru a crește confortul și satisfacția angajaților la locul de muncă, există numeroase metode pe care le aplică specialiștii în resurse umane, însă rareori acestea fac referire la schimbarea sau modernizarea spațiului de lucru în care angajații își desfășoară activitatea.

Noi, la Somfy România, recomandăm și aplicăm cu succes soluțiile inovative de automatizare a unei clădiri prin sisteme de umbrire interioara, care oferă confort, siguranță și șansa de a lucra într-un mediu plăcut personalului aflat în clădiri de birouri din întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *