Telis 6 Chronis

Cum functioneaza automatizarea cu Telis 6 Chronis?

Timpul devine tot mai prețios pentru noi, având în vedere toate sarcinile pe care trebuie să le îndeplinim zilnic. Când ajungem acasă, după o zi lungă de muncă, ar trebui să avem cât mai puține lucruri de făcut. Ideal ar fi să eliminăm cât mai multe dintre acele sarcini minore dar care consumă din timpul nostru.

Automatizarea locuinței noastre ne poate ajuta să ne bucurăm de mai mult timp liber și să o transformăm într-o casă inteligentă. Cu ajutorul Telis 6 Chronis, putem să acționăm cu ușurință sistemele de umbrire din casa noastră, fie că vorbim despre rulouri, copertine mobile, jaluzele interioare, falduri romane, perdele sau draperii. Practic, Telis 6 Chronis ne aduce cu un pas mai aproape de o casă automatizată.

Ce este Telis 6 Chronis RTS?

Telecomanda Telis Chronis este o telecomandă care te ajută să controlezi până la 6 sisteme de automatizare sau grupuri de produse. Telecomanda utilizează tehnologia Radio Technology Somfy (RTS).

Cum funcționează?

Telis 6 Chronis

Telecomanda Telis 6 Chronis are două moduri de funcționare:

– Modul manual – oferă posibilitatea de a controla produsele finale în funcție de asocierea lor la cele 6 grupuri de pe telecomandă. Aceste grupuri se numesc canale și pot fi personalizate – fiecare poate avea un nume. Acest mod este utilizat fie pentru a trimite o comandă ocazională fie pentru a dezactiva programarea comenzilor automate.

– Modul automat – permite controlarea automată a produselor finale asociate acelor canale, în funcție de comenzile automate. Aceste comenzi sunt de fapt, programe zilnice sau săptămânale, create de utilizator. Se pot programa până la 6 comenzi pentru fiecare zi a săptămânii.

Funcțiile telecomenzii Telis 6 Chronis:

1. Telis 6 Chronis este configurată din fabrică în ceea ce privește locul de reședință. Astfel, această telecomandă schimbă automat ora de iarnă la cea de vară.

2. În modul automat, funcția ”Apus” permite ca ora la care este declanșată o comandă să fie variată în funcție de momentul în care apune soarele. Mai mult decât atât, telecomanda Telis 6 Chronis calculează automat orele la care va apune soarele.

3. Funcția ”Soare” poate activa sau dezactiva functia senzorilor solari. Această funcție este utilă în cazul în care motoarele sau receptorii sunt asociați la senzori de soare.

4. Programarea zilelor săptămânii. Aceste setări se pot realiza la oră fixă sau în funcție de apus și poate fi aplicată pe toate cele 6 canale. Toate produsele aflate în canal vor răspunde la comandă.

5. Comenzile automate pot fi editate cu ușurință. Telis 6 Chronis permite modificarea acestora.

6. Copierea programului. Dacă programul unei zile este identic cu programul alteia, acesta poate fi copiat cu ușurință, nefiind nevoie să repetați pașii făcuți pentru prima programare.

7. O comandă poate fi și ștearsă. În cazul în care ați greșit ceva sau pur și simplu nu mai este nevoie de acea comandă, ea poate fi ștearsă fără probleme.

Dimensiunile și instalarea telecomenzii Telis 6 Chronis

Instalarea telecomenzii nu este dificilă, ea având dimensiuni reduse:

  • Se montează pe perete (nu ocupă mult spațiu în casă)
  • Pe zid se fixează suportul pe care se va amplasa telecomanda

Este important ca telecomanda să nu fie amplasată pe o suprafață metalică.

Telis 6 Chronis este un produs care contribuie substanțial la controlarea cu ușurință a sistemelor de umbrire motorizate. Vă scutește de efortul depus pentru a le controla și economisiți și timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *