porti electrice automate

3 scenarii care iti arata cum sa economisesti timp cu porti electrice

Când ne gândim la porti electrice este posibil să ne vină în minte scenariul dintr-un film american cu personaje principale oameni înstăriţi. Totuși, în ultimii ani, porţile automate s-au extins, s-au adaptat publicului, au fost îmbunătăţite şi au devenit realitate pentru mulţi dintre proprietarii de locuinţe la curte, indiferent de veniturile lor.

Porţile automate se pot traduce printr-un mecanism care te ajută la nivel de confort şi siguranţă. Însă, există situaţii când poţi avea nevoie de ele, fără să ştii. Funcţiile de bază ale unei astfel de porţi ţin de siguranţa casei tale sau de confortul dat de telecomandă.

Când pot avea nevoie de porti electrice?

Se apropie iarna. Poate apărea acea situaţie în care soţia ta este nevoită să iasă din casă, după ce ai anunţat-o că mai ai câteva minute şi ajungi, în plină ninsoare, ca să îţi deschidă poarta. Ea va trebui să iasă din casă şi să te aştepte până când vede luminile farurilor pe alee. Pe cealaltă parte, tu vei sta la volan, aşteptând să îţi deschidă porţile. După ce intri cu maşina în curte, ele trebuie închise, iar automobilul trebuie parcat.

Fiecare are sarcina sa şi riscurile de a răci. Acesta este primul scenariu de care poţi fi scutit, atunci când ajungi cu maşina în faţa porţii: apeşi un buton şi ea se deschide. După ce ai intrat în curte, poţi merge liniştit înspre casă, dacă ai apăsat butonul de închidere. Mulţumită tehnologiei radio RTS, nimeni în afară de tine nu poate acționa poarta de acces.

Te-ai gândit să dai o petrecere sau să organizezi un eveniment la tine acasă? Dacă da, probabil că ai luat în calcul şi numărul mare de oaspeţi, care vin cu automobilul şi te forţează să găseşti o soluţie astfel încât să nu fie nevoie să stai lângă poartă.

Dacă montezi un video interfon, poţi fi scutit de drumurile către poarta pe care trebuie să o deschizi aproape constant sau de sentimentul de nesiguranță pe care îl poți avea. Setul de porti electrice face ca tu să stai în casă şi să răspunzi invitaţilor. Astfel, vei controla atât numărul celor prezenţi, în cazul în care există şanse să apară musafiri nedoriţi şi le vei face intrarea în curte uşoară, fără să fie nevoie să te deplasezi.

Porti electrice: o necesitate permanentă

Atunci când eşti pus în faţa unei situaţii-limită şi trebuie să ajungi la un supermarket sau o farmacie foarte repede. Ce altceva poţi face decât să te urci în maşină şi să fugi către destinaţie? În acele momente, îţi doreşti orice, mai puţin să fii nevoit să cobori şi să deschizi poarta, apoi să scoţi maşina din curte şi să cobori din ea, pentru a o reînchide.

Dar ce poţi face şi dacă unul dintre copiii tăi aleargă după tine? Simplu. Cu ajutorul celulelor fotoelectrice, porţile vor activa sistemul prin care nu vor face rău nimănui. Ele se opresc atunci când detectează mişcare în zonă, iar tu poţi părăsi curtea fără să ceri ajutorul nimănui sau să laşi poarta deschisă.

Sistemul de porti electrice este menit să ajute din punct de vedere al confortului, siguranţei şi al designului. De aceea, tu nu trebuie să ştii pentru ce ai nevoie de un astfel de produs, cât să realizezi că viaţa fără el ar fi altfel. Porţile automatizate nu mai ţin de filme sau spoturi publicitare, ci de realitate. Dacă dai un plus de siguranţă gospodăriei tale cu ajutorul acestora, în scurt timp vei fi răsplătit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *