Cum te bucuri mai mult de terasa ta cu marchize Somfy

Iată că a venit primăvara, o perioadă a anului în care natura renaște. Pomii încep să înflorească și în aer se simte o briză caldă, plăcută, care dezmorțește micile viețuitoare și le dă energia de a își continua activitatea întreruptă la începutul iernii.

La fel ca micile viețuitoare, care se bucură de primele raze solare calde ale lunii martie, așa este și terasa ta. Ea renaște odată cu primăvara și începe să te atragă din nou, prin farmecul său, ca să îți petreci timpul în aer liber. Totuși, primăvara este o perioadă în care natura se stabilizează și condițiile meteo sunt mereu diferite. Chiar dacă ai terasa dotată cu marchize Somfy, trebuie să îți iei măsuri de precauție în privința vremii.

Despre marchize Somfy

Ce este o marchiză de terasă?

Având un rol de protecție a terasei tale împotriva razelor solare și a vântului puternic, o marchiză este un acoperiș prins într-o armătură de fier care se așează deasupra intrării principale a unei case sau deasupra locului unde se poate servi masa pe o terasă. O marchiză are rolul de parasolar, dar și de paravan care te ajută să îți desfășori activitățile pe terasă, chiar și în condiții meteo nefavorabile.

Marchize Somfy: terasa ta devine locuibilă trei sezoane pe an

Graţie accesoriilor moderne, terasa ta devine locuibilă de la începutul primăverii până toamna târziu. Indiferent de condițiile meteo, noile marchize automate oferite de Somfy îți oferă protecție împotriva vântului, ploii și razelor solare puternice.

Dispunem de numeroase variante de umbrire pentru terase. Culoarea parasolarelor poate fi aleasă în funcţie de cele mai noi tendinţe ale modei și de preferințele tale.

Pentru mai mult confort, în locul unei marchize acţionate mecanic poţi alege şi modele acţionate cu motor. Avantajul acestora îl reprezintă faptul că ele pot fi reglate în poziţia corespunzătoare cu ajutorul unei telecomenzi.

Folosirea unei marchize de terasă poate fi însoțită de montarea unor accesorii, ca de exemplu:

Senzor de vânt Eolis 3 D

Senzorul de vânt fără fir montat pe parasolar măsoară în mod continuu viteza vântului, iar în caz de vânt puternic închide în mod automat parasolarul, prevenind ruperea prelatei şi prelungind durata de viaţă a acestuia.

senzor de vant

Senzor de soare Sunis (fără fir şi acumulator)

Funcţionează autonom. În caz de soare coboară sau deschide parasolarul, în caz de nori îl ridică şi îl închide, acest lucru realizându-se automat.

senzor de vant 2

Senzor vânt-lumină (este disponibil şi separat)

Senzorul fără fir deschide în mod automat parasolarul în caz de soare puternic. Astfel camera de zi sau terasa nu se supraîncălzesc. Putem să ne răcorim la umbră şi să ne bucurăm în acelaşi timp de privelişte. Senzorul de vânt serveşte în principal la protejarea prelatei parasolarului.

Radiatorul de căldură

Puteţi să vă bucuraţi de terasă chiar şi în anotimpurile reci, sau seara, cu ajutorul radiatorului cu telecomandă. Radiatorul de căldură, datorită radiaţiilor infraroşii, încălzeşte cu un randament de 96%. Nu încălzeşte aerul, ci corpul uman. Chiar şi pe timp de toamnă târzie asigură o senzaţie termică plăcută pe o rază de 16m2.

Sistem încorporat de iluminat

Unitate de iluminat de 3 m, formată din cinci spoturi, montabilă pe perete sau pe parasolar, care îți permite să rămâi sub marchiză şi după lăsarea serii, şi chiar şi în timpul ploii. Cu ajutorul telecomenzii se poate regla şi intensitatea luminii.

Telecomandă cu mai multe canale

Poți alege cu uşurinţă telecomanda care se potriveşte stilului locuinţei tale. Modelul Patio rezistă la lovituri şi apă, fiind destinat utilizării la exterior. Cu ajutorul modelului Telis Modulis se poate regla puterea dispozitivelor de iluminat şi de încălzit.

Pe canalele telecomenzii pot fi adăugate poarta şi uşa de garaj.

Dacă ești în căutarea unei soluții de a crește confortul timpului petrecut pe terasă, te invităm să descoperi produsele de mai sus. Acestea pot fi achiziţionate pe întreg teritoriul ţării, prin intermediul reţelei de distribuitori Somfy, cu o garanţie de 5 ani. Pentru mai multe informaţii accesaţi pagina oficială Somfy România: www.somfy.ro.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *