De ce ai nevoie de un instalator profesionist

Uneori, când te plimbi printr-un supermarket, poţi să observi decoraţiuni sau obiecte casnice atrăgătoare. Astfel de magazine au avantajul de a-ţi da iluzia că totul se poate instala în câteva minute, pe baza unui manual, iar rezultatul va arăta ca pe ambalaj. Totul pare atât de simplu încât te gândești că nu vei avea nevoie de un instalator profesionist.

Însă, cu cât creşte profesionalismul produsului, cu atât se măresc şi şansele ca el să se uzeze prea repede. În cazuri şi mai rare, chiar funcţionarea lui e îngreunată de o asamblare defectuoasă şi îţi poate crea probleme încă de la început.

Acesta este motivul pentru care Somfy nu permite vânzarea produselor în orice condiţii sau locuri. Un set de jaluzele veneţiene automate profesioniste nu îşi are locul pe raftul unui hypermarket, pentru că ar rămâne fără garanţie şi instalare.

Implicarea unui instalator profesionist

Acum, implicarea ta în cumpărare se opreşte după ce alegi soluţia potrivită. Odată cu produsul, va veni la tine şi un instalator profesionist, care pune în aplicare soluţia pe care ai ales-o, configurează sistemele şi funcţiile avansate şi îţi oferă garanţiile.

Fiecare instalator profesionist e un întreprinzător profesionist specializat, care şi-a luat angajamentul să respecte un regulament de calitate. Au absolvit cursuri și sunt calificați; dacă un instalator se află la uşa ta, înseamnă că a fost recomandat de către Somfy. Instalatori precum cel pe care l-ai văzut la cumpărare există în multe orașe din România.

Sistemele motorizate înseamnă atenţie şi cunoştinţe în domeniu. Mai exact, dacă un instalator profesionist este specializat pe o anumită gamă de produse (motoare, sisteme pentru rulouri, uşi de garaj, jaluzele), un expert Somfy are soluţii pentru orice fel de problemă. Însă, niciunul dintre ei nu va pleca fără să se asigure că problema a fost rezolvată şi totul funcţionează ca la carte.

Fără griji şi foi de neînţeles

Dacă se alterează ceva în casa ta, nu vei primi, pur şi simplu, o piesă nouă însoţită de o foaie. Nu va trebui să îţi bei cafeaua încercând să descifrezi şi să reasamblezi totul aşa cum era, pentru că şi aici intervine un instalator profesionist. Nu vindem piese separat, însă avem grijă ca sistemele tale să funcţioneze întotdeauna ca la început.

Reţeaua în care specialiştii se regăsesc este Somfy Expert, un program care se ocupă de traseul produselor de la comandă şi până la întreţinere. Fiecare produs nou înseamnă o nouă specializare pentru instalatori.

Traseul unui produs defect e simplu: pleacă de la tine, cu ajutorul instalatorului, către sediu. La tine ajunge un produs de schimb, cât timp cel defect e testat. Rezultatul se transformă într-un proces verbal de constatare, de unde porneşte procedeul garanţiei. Apoi, problema se rezolvă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *