De ce sa ii oferi locuintei tale porti automatizate

Poarta e unul dintre elementele de o importanţă vitală pentru cumpărătorii unei locuinţe. Mulţi proprietari ai unei case la curte se gândesc la cât de transparente sau solide să fie porţile, cât de înalte sau mici, cât de solide sau asortate cu restul să fie. O parte din ei au auzit de sistemul de porti automatizate şi au scăpat de o parte dintre griji.

Dar ce poate însemna o viaţă fără avantajele produselor pentru porti automatizate?

Porţile manuale pot afecta mersul lucrurilor indiferent de anotimp. O poartă acţionată manual înseamnă să te urci în automobil dimineaţa, conduci până la poartă, apoi cobori să o deschizi. Scoţi maşina din curte, apoi cobori iar, ca să închizi poarta. Poate fi considerat un mic set de exerciţii. Dacă ai o maşină mai înaltă, poţi să îţi imaginezi că faci genoflexiuni. În acest timp, trebuie să te asiguri că ai încuiat vehiculul. Aceeaşi acţiune se întâmplă şi seara, chiar dacă afară este senin, furtună, cald sau ninsoare.

O poartă manuală se poate închide greşit sau incomplet. Sistemul de închidere poate avea nevoie de un lemn de sprijin, atunci când vântul bate prea puternic. Dar dacă lemnul cedează fix în timpul furtunii? Atunci trebuie să o închizi, indiferent de pericolele iminente (inclusiv răceala de rigoare).

Somfy_1363

Majoritatea bărbaţilor sunt nevoiţi să iasă seara şi să încuie porţile manuale, întrebându-se adesea dacă sistemul este, într-adevăr, unul sigur. De cele mai multe ori, oamenii cedează tuturor genoflexiunilor şi plimbărilor nocturne şi ajung la concluzia că au nevoie de un sistem de automatizari porti. Abia atunci apar şi soluţiile fiabile.

Porti automatizate: nicio problemă fără o rezolvare

Motorizarea porţilor înseamnă şi evitarea accidentelor. Fotocelulele opresc mişcarea porţilor, atunci când percep un obstacol, iar la închidere, ele se blochează. Mai exact, porţile tale vor ţine cont de copii, dar nu şi de infractori.

Sistemele de automatizari porti pot fi adaptate oricăror nevoi sau spaţii. Va fi ca atunci când ţi-ai cumpărat prima maşină: totul poate fi personalizat. Acestea pot avea deschidere plin glisare sau oscilare. Motorul pe care îl alegi pentru poartă îţi oferă posibilităţi în funcţie de metode de acţiune, putere, grad de vizibilitate.

Telecomanda pentru porţi se poate adapta şi la uşa de la garaj, sistemul de iluminat şi jaluzele. Cu alte cuvinte, poţi să uiţi cum e să ai în faţă un teanc de telecomenzi şi să le alegi după producători. Datorită tehnologiei radio RTS, oferă şi siguranţă. În plus, sistemul e dotat cu lumini semnalizatoare, care te vor ţine la curent cu situaţia porţilor tale.

Aceste produse au fost testate pentru 90.000 de cicluri de mişcare, iar Somfy oferă garanţie de 3 ani pentru motoare şi 5 ani, pentru sistemul de comandă. Dar avantajul principal este lipsa grijilor, a efortului şi a pericolelor date de uzura unor porţi manuale. Mai mult de atât, vremea te va lăsa să stai la căldură, cu hainele uscate, sănătatea neatinsă şi o carte bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *