Despre Casa Somfy

casa somfy

Despre Casa Somfy

A fost odată o casă cu garaj, poartă cu deschidere manuală și jaluzele exterioare. Zi de zi, când locuitorii casei plecau de acasă, aceștia se ajutau reciproc pentru a închide ușa de garaj, coborau din mașină pentru a închide poarta în urma lor și verificau fiecare oblon de la ferestre, ca să se asigure că a fost închis corespunzător. Pe timp de zi, persoanele care doreau să urmărească un film la televizor sau să lucreze la calculator, se ridicau de fiecare dată din fotoliu ca să închidă perdelele sau să încline lamele jaluzelelor venețiene.

Pentru locuitorii unei case, siguranța locuinței lor este pe primul plan, însă odată cu aceasta apar și grijile. 

Într-o zi, locuitorii acestei case au descoperit sistemele de automatizare a locuinței Somfy Home Motion. De atunci, și-au schimbat stilul de viață complet. Casa lor a devenit mai sigură și mai intimă ca niciodată. Jaluzelele puteau fi ridicate și coborâte cu un singur clic, iar la plecarea de acasă, întreaga locuință putea fi securizată printr-o simplă apăsare a unui buton. Ușa garajului și poarta puteau fi închise direct din mașină, la plecare, fără să fie nevoie de verificarea lor. Astfel, locuitorii acestei case au devenit adevărații stăpâni ai locuinței lor, având puterea supremă de control direct din telecomandă.

Casa Somfy poate fi casa ta

Casa Somfy este locuința ideală, acel loc vesel și dinamic în care ne place să ne petrecem cea mai mare parte a timpului. Acesta este spațiul în care ne simțim confortabil și în siguranță, relaxați pe canapea sau bucurându-ne de aerul curat de pe terasă.

Somfy_3949

Când vorbim despre Casa Somfy vorbim despre securitate, intimitate, economisirea energiei și câștigarea unui spațiu în plus de locuit. Dotată cu sistemele moderne de automatizare a locuinței, Casa Somfy este o casă inteligentă, care poate fi controlată direct din telecomandă.

În Casa Somfy, oricine este binevenit. Acesta este spațiul virtual în care poți afla noi informații despre produsele care îți fac viața mai ușoară. Te invităm să ne urmărești zilnic ca să te bucuri de cele mai noi informații despre soluțiile de automatizare fiabile și durabile puse la dispoziție de Somfy România!