Ce se intampla dupa ce cumperi o marchiza pentru terasa

Poezia primăverii începe acum în fiecare dimineaţă, odată cu primele raze ale soarelui. O parte dintre ele trec prin florile delicate ale pomilor care te vor încânta, mai târziu, cu fructele lor. Încă din denumirea sa, îți poți da seama că marchiza pentru terasa vine să îţi protejeze toate momentele petrecute în afara casei.

În timpul zilei, marchiza pentru terasa apără paginile unei cărţi de razele soarelui sau chiar ecranul unui laptop. Seara, când ploile răcoresc uneori pământul, marchiza te lasă să îţi continui conversaţiile cu cei dragi.

Marchiza pentru terasa, la nivel tehnic

O marchiza pentru terasa are structură de aluminiu pe care o poţi completa cu pânză sau PVC. Se pot întinde după plac şi nu vei avea grija că noul tău accesoriu poate da greş. Dar ce înseamnă montarea unei marchize?

  1. Măsurători. Dimensiunea peretelui, a ferestrei şi a ariei tale de confort fac marchiza ta să fie unică, iar fereastra întotdeauna funcţională. O marchiză neproporţională cu spaţiul său de lucru devine o haină prea mare sau incomod de mică. Metoda de măsurare a spaţiului de învelire este: (2 x coborâre + ax) x (2 x coborâre).
  2. Verificarea accesoriilor. Încă de dinaintea montajului trebuie să te asiguri că ai toate instrumentele necesare marchizei. O piesă lipsă înseamnă că noul tău produs se transformă într-un teanc de piese nemontate. Mai exact, totul poate deveni o grijă incomodă.
  3. Spaţiul de suport. Reglajele şi procesul de montare e diferit în funcţie de locul unde se va afla marchiza pentru terasă: pe perete, pe tavan sau sub acoperiş.
  4. Instrucţiunile din manual. Schemele de conexiuni şi unghiuri trebuie urmate întocmai. Niciun fir nu poate sta îndoit, acolo unde, teoretic, spaţiul îi permite o poziţie dreaptă. Marchiza nu se poate deschide astfel încât să altereze geamul.
  5. Nu apela la amatori. În cazul în care îţi doreşti un sprijin, evită acele persoane care pretind că se pricep la orice. Ajutorul tău are scopul de a-ţi uşura munca, nu de a te contrazice cu informaţii din auzite. Nicio informaţie nu e mai sigură decât cea din manual, acolo unde totul a fost gândit special pentru marchiza ta, pe dimensiunile cerute de tine.

Când marchiza pentru terasa devine un prieten şi mai bun

O marchiza pentru terasa poate lucra singură pentru tine. Tot ce trebuie să faci este să formezi numărul de telefon al specialiştilor Somfy. Odată ce ai ales soluţia care ți se potrivește cel mai bine, profesionistul Somfy deja îşi pregăteşte plecarea către terasa ta. Noi ne ocupăm de instalare, iar tu doar de funcţionarea telecomenzii. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *