ecran proiectie business

Cum iti va ajuta afacerea un ecran proiectie automatizat

Atunci când coordonezi o afacere, ai nevoie ca totul să fie pus la punct. De aceea, asistenţii de birou se ocupă de orice ai putea să uiţi tu printre şedinţe, rapoarte de vânzări şi documente de semnat. Însă, fiecare aspect al muncii tale, indiferent de importanţa mare sau mică pe care o poate avea, la prima vedere, contează. De aceea, un ecran proiectie se poate încarda în categoria care îţi duce şedinţele la un alt nivel –  superior sau inferior.

Ecran proiectie – asistentul tău digital

Şedinţele includ, de cele mai multe ori, analiza unor cifre sau statistici ale performanţelor şi vânzărilor dintr-o perioadă de timp. Toate acestea apar pe un ecran proiectie pe care trebuie să îl alegi cu atenţie, astfel încât evenimentele să nu fie tulburate de eventuale erori are acestuia.

Un ecran proiectie poate fi suportul ideal, care va susţine prezentări în PowerPoint, clipuri video, fotografii şi nu numai. În cazul unei erori, o întreagă conferinţă poate fi dată peste cap, în cazul în care acel ecran proiectie eşuează într-un moment important. Aceste evenimente pot fi prevenite.

Un ecran proiectie oferă…

Un ecran proiectie poate avea o diagonală de la 50 la 300 de centimetri. Astfel, în funcţie de media numărului de participanţi la şedinţe, poţi alege o dimensiune potrivită a ecranului. În plus, ecranele destinate mediului de afaceri au drept caracteristici o luminozitate intensă, o utilizare simplă, o gamă largă de posibilităţi de conectare la diferite alte aparate, dar şi portabilitatea.

Luminozitatea unui ecran proiectie se măsoară în lumeni. Cu cât numărul lor creşte, cu atât vizibilitatea prezentării este mai mare, chiar şi de la distanţă. În acelaşi timp, contrastul nu contează atât de mult pentru calitatea informaţiilor afişate. Însă, rezoluţia imaginii are nevoie să fie cât mai mare, pentru ca imaginea să călătorească, într-un mod clar, până la fiecare dintre cei care o urmăresc.

Acestea sunt avantajele clasice ale unui ecran proiectie. Achiziţia unui astfel de produs, după o documentare atentă, te va face să economiseşti timp, de fiecare dată când îl vei folosi. Dacă alegi să îl echipezi cu un sistem automatizat şi un set de rulouri, şedinţa ta nu va mai însemna persoane care se plimbă prin sală, pentru a amenaja spaţiul, ci totul se rezolvă din butonul telecomenzii. Tu decizi dacă acţiunea va implica o telecomandă portabilă sau un panou de perete discret.

O astfel de responsabilitate nu are nevoie de ceea ce, în mediul de afaceri, poartă numele de „training”. Manevrarea unei telecomenzi sau a unui panou de perete este suficient de simplă încât să elimine eventuale confuzii ale persoanelor care pot încurca funcţiile ecranului. Instrucţiunile sunt clare, iar butoanele suficient cât să acopere nevoile utilizatorilor, fără să implice şi confuzii.

…iar prezentarea ta impresionează!

Într-un mediu „business”, imaginea din şedinţe este foarte importantă. Aici, din nou, vine în ajutor telecomanda, care dă startul şedinţelor, fără acele momente de tăcere şi aşteptare. Însă, un ecran proiectie are nevoie de accesorii, cum ar fi cablurile, un perete liber şi laptop-uri sau alte device-uri de gen. Ecranele, la fel ca sistemul lor automat, se montează uşor şi rapid. Însă, poţi alege între ecrane manevrabile electric sau manual, ce diferă, în principal, în funcţie de bugetul alocat acestora.

Un ecran proiectie poate fi achiziţionat într-un format care va avea nevoie de un trepied sau poate fi montat, permanent, pe perete. În ambele cazuri, poţi să studiezi, permanent, mişcările soarelui, pentru a nu se intersecta cu prezentarea ta sau poţi să închizi complet rulourile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *