Ecran de proiectie nu inseamna televizor

Rareori, un televizor îţi poate oferi relaxarea de la sfârşitul zilei: un documentar bun, un film bine cotat şi nu doar bine vândut, o emisiune care îţi aminteşte că lumea media nu înseamnă doar „pâine şi circ”. Tehnologia oferă mai multe opţiuni în acest sens: ecran LCD, LED sau plasmă. Un obiect aflat întotdeauna la locul lui. Dar, pentru că serile tale nu înseamnă doar atât, ai posibilitatea să îţi instalezi un ecran proiectie, care îţi transformă camera într-o mini sală de cinema.

Un astfel de ecran proiectie înseamnă o altă perspectivă asupra timpului tău liber. Un film vizionat pe un ecran cu luminozitate potrivită, de dimensiuni mari și la distanţa optimă, înseamnă atât protecţie pentru ochii tăi, cât şi o redare completă a filmului ales, adică acea viziune exactă a regizorului. O distanţă mai mare a corpului faţă de un ecran proiectie înseamnă o doză mai ridicată de relaxare.

Dar ce se întâmplă atunci când filmul se încheie? Cu ajutorul telecomenzii, ai grijă ca acest ecran proiectie să dispară din peisaj. Uşor, automat şi sigur, se poate retrage sau poate deveni un discret accesoriu al peretelui tău. Nu te va tenta niciodată să depozitezi obiecte în apropierea lui, aşa cum o face simplul televizor şi da, nu vei avea grija animalelor dornice de teritoriu.

Energie electrică în minus, energie mentală în plus

Dacă alegi un ecran proiectie rabatabil din tavan, peisajul din spatele său îşi va continua influenţa estetică şi după ce vei încheia vizionarea. Nu va fi nimeni nevoit să şteargă praful de pe un ecran de proiectie şi nici să aranjeze fiecare telecomandă în funcţie de aparatul deţinător, pentru că o vei folosi pe aceeaşi pentru toate aparatele din gospodărie.

Faţă de televizor, un ecran proiectie nu va avea nevoie să îţi distragă atenţia pe fundal, pe parcursul întregii zile. Nu vei fi nevoit să suporţi reclame agasante, doar ca să te poţi bucura de „o voce” – una dintre utilităţile principale ale vechiului televizor. Dacă un ecran proiectie îţi cere atenţie pe parcursul utilizării, îţi oferă garanţia că nu îşi va extinde influenţa asupra timpului tău. Tehnica de sincronizare a sistemelor Somfy va face ca mini-cinematograful tău să funcţioneze la nivelul potrivit de lumină, fără reflexia razelor soarelui sau alte obstacole.

Fiecare program vizionat înseamnă o poveste, dată de telecomanda pe care nu o încurci cu celelalte, spusă cu taină şi tâlc, de către acei oratori care îţi vor schimba serile. Iar specialiștii Somfy îți pot confirma acest lucru.

sursa foto: dreamstime.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *