incuietori conectate Somfy

Somfy lanseaza noi produse in gama de incuietori conectate

Într-o lume unde circulația informațiilor, bunurilor și persoanelor devine galopantă, noile produse lansate de Somfy sunt destinate îmbunătățirii gamei de încuietori conectate, crescând astfel nivelul de integrare a acestei tehnologii prin revoluționarea accesului în locuințe.

Libertatea oferită de renunțarea la cheile clasice

Dacă în ziua de astăzi, mașinile pot fi pornite fără cheie, de ce nu am putea deschide și casele în acest mod? Prin prisma ultimelor inovații, se confirmă obiectivul ambițios urmărit de Somfy de a găsi o soluție la această dorinţă, angajându-ne să eliminăm nevoia pentru cheile metalice, menținând, în același timp, locuințele în siguranță.

Somfy a ținut seama de părerile și comentariile valoroase ale clienților care au testat produsele, a studiat noile deprinderi de a utiliza cheile de acces și și-a concentrat cercetarea pe calitatea experienței utilizatorilor în vederea oferirii de soluții adaptate stilului de viață.

  • Încuietori conectate restilizate

Incuietori conectate Somfy

Incuietori conectate Somfy

Primul produs din gamă (conceput în 2013), încuietoarea conectată, a primit un nou look și a fost îmbunătățit în mai multe moduri pentru a oferi o și mai mare satisfacție utilizatorilor. Baza tehnică încercată și testată a fost optimizată pentru o performanță mai înaltă și pentru rezultate ȋmbunătăţite. Noua carcasă din aluminiu se potrivește și mai bine ca aspect pe ușile de vârf de gamă și întărește percepția asupra produsului din punct de vedere al calității. Noul software oferă o durată de viață mai mare bateriei prin posibilitatea de a utiliza baterii cu litiu.

  • Aplicația Somfy Keys: port-chei digital

Somfy Keys este un port-chei digital care permite crearea, ștergerea și gestionarea accesului în locuințe prin prisma unui instrument pe care deja îl avem, și anume smartphone-ul, acesta devenind astfel unica interfață pentru încuietoarea conectată.

Prin intermediul aplicației, utilizatorii sunt ghidați pas cu pas cu privire la modul de instalare și configurare a produselor. Aceștia pot crea un set digital de chei și pot selecta cărei persoane să le atribuie, având în același timp posibilitatea de a personaliza setările de acces (zile și durată). Orice creare și/sau modificare se activează foarte repede indiferent de localizarea utilizatorului, chiar și dacă se află în celălalt colț al lumii. Proprietarul primește notificări în timp real despre persoanele care au acces în locuință.

incuietori conectate

Aplicatia Somfy Keys pentru incuietori conectate

Siguranța rămâne, desigur, un aspect crucial. Cheia digitală este partajată în aplicația Somfy Keys printr-un sistem de criptare care utilizează standardul de criptare AES 256. Pentru o siguranță și mai mare, accesul la aplicație poate fi blocat printr-un cod PIN sau amprentă digitală.

Somfy a dezvoltat aplicația pentru utilizare nativă în iOS și Android. Fiecare versiune utilizează o interfață similară sistemului său de navigare, fiind astfel ușor și intuitiv de utilizat. Tutorialele și manualele de utilizare pas cu pas sunt disponibile tot timpul.

Această nouă platformă facilitează compatibilitatea încuietorii cu toate produsele SOMFY, cum sunt TaHoma, Somfy One etc.

  • Cititorul cu cod de acces de la Somfy

cititor cod de acces pentru incuietori conectate

SOMFY Keys – cititor cu cod de acces

Noul cititor prevăzut cu cod de acces ușurează într-un mod semnificativ viața utilizatorilor prin aceea că le oferă o mai mare flexibilitate și o siguranță sporită. Prin combinarea cititorului RFID cu un cod de acces, acest nou produs permite accesul în locuințe fără a fi nevoie de chei sau smartphone, și chiar și fără cartelă.

Utilizatorii trebuie doar să introducă un cod și/sau să prezinte o cartelă RFID care va fi detectată și va activa încuietoarea conectată în mod automat prin sistemul său inovator de detecție.

Nu mai este necesar să (re)activați cititorul, fiind mereu pregătit să vă permită intrarea în casă. Butoanele luminoase de pe tastatură permit utilizatorilor să introducă ușor codul, chiar și pe timp de noapte.

Designul său simplu și elegant cu linii clare (alb cu taste translucide) îl face compatibil cu toate stilurile arhitecturale. Instalarea sa durează mai puțin de un minut și nu necesită niciun fel de găurire sau cablaj. Cititorul cu cod de acces este de sine stătător și poate funcționa timp de un an cu trei baterii standard AAA. Conceput pentru instalare externă, cititorul este etanș (IP65) și fabricat din materiale rezistente la radiațiile ultraviolete. Cartelele RFID nu pot fi schimbate și sunt compatibile pe verso.

Sunt disponibile sub diverse forme în funcție de necesitățile utilizatorilor, inclusiv port-chei, carduri și brățări pentru copii sau pasionați ai sportului. Nivelul de securitate poate fi acum ajustat. Se poate crea un cod diferit pentru fiecare oaspete, cuprins între 4 și 12 cifre. Combinația între cartelă și codul format din 12 cifre oferă utilizatorilor exigenți un nivel de securitate fără pereche pe piața de profil.

Orientarea către experiența utilizatorilor printr-un produs mai ușor de utilizat ca niciodată

”Toată lumea utilizează chei pentru casă. Și, totuși, acestea pot limita libertatea multora dintre noi. De aceea am dorit ca aceste încuietori conectate Somfy să poată fi utilizate de oricine. Sunt ușor de configurat și de folosit și dovedesc că locuințele conectate nu sunt apanajul pasionaților de telefoane mobile inteligente. Am lucrat îndeaproape cu utilizatorii cu scopul de a dezvolta caracteristici adaptate nevoilor lor actuale și create în concordanță cu stilul lor de viață”, declară Emmanuel Joumard, Director Smart Living al companiei Somfy.

Impulsionarea sectorului de servicii noi

Încuietoarea conectată este un adevărat motor al inovațiilor în sectorul serviciilor. De la proprietarii care își dau spre închiriere locuințele pe Airbnb până la companiile de curățenie, îngrijitorii persoanelor cu mobilitate redusă sau colegii de muncă, încuietorile conectate pot ușura vieților tuturor.

Nu mai este nevoie să porți cheile la tine, să le ascunzi sub preș sau să faci tot felul de aranjamente pentru a le preda în persoană. Astfel se economisește timp, se reduce stresul și utilizatorii au o mare libertate de mișcare.

Compatibilitatea gamei de produse Somfy cu alte mărci

Deși întreaga gamă de produse a fost concepută pentru o funcționare optimă cu marca SOMFY, încuietorile conectate au de asemenea avantajul de a fi intercompatibile. Platforma Somfy Keys utilizează un kit de dezvoltare software (SDK) special care comunică cu încuietorile direct pe BLE (Bluetooth Low Energy), prin care utilizatorul se conectează instant la încuietoare în vederea transferului imediat de chei digitale, și care generează documentație API facilitându-le partenerilor noștri posibilitatea de a integra compatibilitatea produsului în propriul lor design.

Disponibilitate

Produsele urmează a fi disponibile în România ȋn al doilea trimestru al anului 2018, la partenerii autorizaţi Somfy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *