perdele si draperii moderne

Stiai ca poti da viata perdelelor tale?

Pentru a spori confortul locuinţei noastre, cu toţii ne străduim să alegem perdele estetice care se asortează cu mobilierul și design-ul interior. În cazul unor geamuri mari însă, tragerea zilnică a perdelelor devine un lucru dificil. Perioada în care perdelele albe, de dimensiuni mari și greu de deplasat a apus, lăsând loc perdelelor moderne care își fac din ce în ce mai mult simțită prezența.

Pentru acest tip de perdele, alegerea unui sistem pe care se poate monta un motor care să permită mișcarea lor poate deveni foarte practică.

Sistemul de perdele prevăzut cu motor se aseamănă cu cel tradiţional din punct de vedere al aspectului, singura diferenţă fiind faptul că la capătul șinei de rulare se montează un motor care pune în mişcarea cureaua din şină. Șina poate fi montată în plafon sau chiar pe perete. Datorită soluţiei estetice, motorul rămâne ascuns în spatele perdelei și, astfel, perdelele pot fi acţionate să se deschidă fie din mijloc, fie lateral.

Soluția eficientă de motorizare a perdelelor

Sistemul pentru perdele Glydea distribuit de SOMFY în România dispune de cele mai moderne caracteristici. Cu ajutorul acestuia, deplasarea perdelelor va fi o activitate pe care o vei putea face fără să te ridici din fotoliu, printr-o simplă apăsare a butonului telecomenzii.

Motorul Glydea este ascuns discret, în spatele perdelelor şi nu produce zgomot aproape deloc. Acesta poate fi comandat radio, prin telecomandă sau întrerupător de perete, putând fi de asemenea conectat la orice sistem inteligent automatizat.

Motor Glydea 35 WT EU 1,5M

Motor Glydea 35 WT EU 1,5M

În plus, motorul este dotat cu funcția touch motion, care permite pornirea automată după o simplă tragere a perdelei cu mâna. Astfel, manevrarea manuală a perdelei este preluată automat de motor, acționând perdeaua sau draperia în continuare fără un efort în plus din partea utilizatorului.

Pe baza motorizării Glyea, sistemul de perdele sau draperii poate fi automatizat cu uşurinţă. Acest lucru înseamnă că prin sincronizarea cu un senzor de lumină sau montarea unui temporizator, perdele se deschid şi se închid în mod automat dimineaţa şi seara.

Automatizarea nu înseamnă numai confort, ci şi economie de energie, deoarece perdelele care se închid vara în timpul zilei umbresc locuinţa, asigurând răcoare în cameră, iar iarna permit razelor de soare să pătrundă în interior şi să încălzească locuinţa.

Datorită electronicii inteligente a sistemului Glydea motorul memorează în mod automat poziţiile finale, funcţia de identificare a obstacolelor, şi previne ruperea perdelei în cazul unui obstacol întâmpinat în cursul funcţionării.

Care sunt avantajele motorului Glydea?

Acest motor are o conectare ușoară și rapidă, care permite instalarea lui fie pe partea dreaptă, fie pe partea stângă a sistemului de perdele sau draperii.

Indiferent de metoda de acționare a motorului aleasă (comutator de perete sau telecomandă), ambele permit comanda radio, fără să fie necesare cabluri în plus și eforturi suplimentare de ascundere a lor. Sistemul radio oferă posibilitatea asocierii telecomenzilor, emițătoarelor și senzorilor de lumină care pot fi grupați și aleși în funcție de necesitățile tale.

Motorul este prevăzut cu funcția de detectare a obstacolelor, în cazul în care un corp străin poate împiedica închiderea sau deschiderea uniformă a perdelelor. În aceste cazuri, perdelele se opresc din funcționare până când obstacolul a fost îndepărtat.

Glydea este un motor dotat cu o gamă largă de comenzi și opțiuni de control, releu și comutator liber de circuit. Comutatorul radio de perete recomandat pentru acționarea acestui motor este Smoove 1 RTS.

Motorul Glydea este testat de Somfy pentru 15 ani de funcționare, fiind prevăzut în prezent cu toate îmbunătățirile care i-au fost aduse de-a lungul timpului. În cazul achiziționării acestuia, se oferă o garanție de 5 ani.

Comentarii

    • Bună ziua! Pentru a afla prețul exact pentru kit-ul de motorizare de care aveți nevoie, vă sugerăm să contactați colegii noștri de pe departamentul Vânzări din zona cea mai apropiată de Dvs.. Datele lor de contact se află aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *