somfy R+T Stuttgart

Impresii în urma R+T Stuttgart

În perioada 24 – 28 februarie am participat la cel mai mare târg dedicat tehnicii de umbrire din lume, alături de cei mai importanți producători din industria de profil de la nivel global. Vă invităm să luați parte la experiența noastră din cadrul R+T Stuttgart prin vizionarea filmului de prezentare de la acest link.

În continuare vom vorbi despre produsele care au fost prezentate și testate în cadrul expoziției la standul Somfy.

Unul din cele mai inovatoare produse prezentate, cu ajutorul căruia reinventăm mișcarea jaluzelelor orizontale sau a rulourilor folosind motoare tubulare inteligente este motorul „Smart & Smooth Operator”.

Acest dispozitiv este mai mult decât un motor; este un întreg ecosistem, simplu de integrat în cadrul produsului de umbrire interioară și primul motor wireless de tip plug&play. Cu ajutorul acestei soluții complete, Somfy își reafirmă poziția de lider în domeniul inovațiilor pentru sistemele de umbrire.

Motorul Sonesse ULTRA 50 permite închiderea și deschiderea electrică a roletelor textile sau a a ecranelor de proiecție. Cu ajutorul cutiei de viteze silențioase, motorul asigură un nivel acustic mai mic de 38 dB, indiferent de direcția de deplasare a sistemului de umbrire acționat.

Un tur prin standul Somfy din cadrul R+T Stuttgart

Un tur prin standul Somfy din cadrul R+T Stuttgart

O altă gamă de produse prezentate de Somfy la expoziție este @ccess pro, care permite motorizări de 230V pe baza tehnologiei RTS pentru porțile de acces. Motorizările existente sunt atât pentru porțile batante cât și pentru cele culisante.

Nina este un dispozitiv de control intuitiv, cu ecran tactil care permite reglarea rapidă a tuturor sistemelor de umbrire și acces dintr-o locuință.

TaHomA, un nou tip de sistem de comandă centralizat prezentat în cadrul expoziției, oferă utilizatorului controlul total asupra dispozitivelor care consumă energie electrică, precum sisteme de umbrire motorizate, lumini și termostate. TaHomA ajută la menținerea unui echilibru între lumina naturală și cea artificială și temperatură, astfel încât să-ți consumul de energie să fie optimizat.

Cu ajutorul tehnologiei Conexoon, utilizatorii beneficiază de 3 aplicații mobile pentru produse automatizate folosite la terasă, ferestre și acces. Ele îți permit controlul și reglarea tuturor echipamentelor, folosind doar un dispozitiv mobil de tip tabletă sau smartphone.

somfy conexoon

somfy conexoon

Animeo IP este o soluție sustenabilă pentru gestionarea sistemelor de protecție solară a oricărui tip de clădire, indiferent de dimensiune. Această soluție wireless este intuitivă și ușor de instalat, permițând posibilitatea controlului în timp real a sistemelor de umbrire. Nu există limitări în privința modului de acționare a acestora, dispozitivul permițând controlul individual, de grup sau pentru întreaga fațadă. Soluțiile prezentate din această gamă sunt animeo IP / io și animeo IP/RS485.

În urma participării Somfy la R+T Stuttgart, am avut parte doar de feedback pozitiv. Anul acesta am fost una din principalele atracții și ne bucurăm că întreaga echipă Somfy s-a reunit pentru a asigura o prezență de succes la acest eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *