inovatie Somfy

10 ani de inovatie Somfy in Romania

Când vine vorba de inovatie Somfy, în fiecare zi peste 400 de ingineri inventează noi moduri prin care tu poți experimenta confortul și siguranța în casa ta. În cei peste 45 de ani de activitate, Somfy a devenit lider global în automatizarea ușilor și ferestrelor pentru casă și industria clădirilor, cu mai bine de 100 de milioane de motoare vândute în întreaga lume și o prezență în peste 60 de țări.

De 10 ani, Somfy este prezent și în România, aducând toate avantajele soluțiilor de automatizare ale acestui brand multinațional mai aproape de români. Soluțiile noastre garantează fiabilitate maximă și o motorizare superioară. Acest lucru este confirmat prin faptul că, în ultimii ani, rețeaua de parteneri Somfy România a crescut constant, tot mai mulți alegând să colaboreze cu o marcă de calitate.

Cu ocazia aniversării a 10 ani de activitate, oferim ocazia tuturor consumatorilor români să se bucure de avantajele pe care le oferă sistemele de acționare pentru uși de garaj și porți de acces, la preț special!

Descopera promotia la motorizarile pentru usi de garaj si porti de acces

Convinge-te și tu cât de comod poate fi să-ți controlezi garajul sau porțile cu o simplă apăsare de buton! Ia parte la promoția aniversară, valabilă pe întreg teritoriul României, până pe 15 iulie 2016, în limita stocului disponibil.

Sisteme de motorizare pentru ușa de garaj

Sistemele de acționare din promoția aniversară fac parte din gama Dexxo și sunt foarte simplu de utilizat, având viteză ajustabilă la detecția de obstacole și la închidere.

Iată pachetele din promoție:

#1 Motor Dexxo Compact RTS

Acest motor funcționează în mai puțin de 60 de secunde de la acționare. Poate fi comandat de la distanță, având setările pre-programate. Are viteză ajustabilă și e testat la 20.000 cicluri de funcționare.

Dexxo Compact RTS

Garanție: 3 ani.

Costul pachetului este de 147 Euro (TVA inclus) și acesta include:

 • 1 motor Dexxo Compact RTS
 • 1 șină 2,9 m monobloc
 • 2 telecomenzi Keytis 2 RTS pentru control

#2 Motor Dexxo Optimo RTS

Acest motor este soluția ideală pentru ușile de garaj secționale și basculante cu suprafață maximă de până la 10 m2. Programarea și punerea în funcțiune durează 90 de secunde și permite posibilitatea utilizării unui panou fotovoltaic dacă accesul la rețeaua electrică este imposibilă. Pentru optimizarea funcționării motorului, se poate efectua programarea automată a setărilor sistemului de funcționare.

Dexxo Optimo RTS

Garanție: 5 ani

Costul pachetului este de 169 Euro (TVA inclus) și acesta conține:

#3 Accesorii opționale pentru motoarele Dexxo

Pentru a te bucura pe deplin de avantajele pe care le oferă motorul Dexxo, poți achiziționa și accesorii opționale:

 • Baterie de rezervă: 15 Euro (TVA inclus) – pentru funcționarea sistemului de acționare în lipsa alimentării – între 5 și 10 cicluri de acționare în 24 de ore.
 • Blocator de siguranță: 39 Euro (TVA inclus) – pentru blocarea mecanică a șinelor în cazul încercării deschiderii din exterior a ușii de garaj.

Sisteme de motorizare pentru porți batante

Promoția aniversară include sistemele de acționare Ixengo L 3S RTS, la preț special în două seturi: Standard și Confort. Aceste sisteme sunt destinate pentru porțile batante cu aripi din oțel, lemn, PVC sau aluminiu de până la 4m sau 400kg. Ele sunt durabile, eficiente și sigure, fiind dotate cu sistem încorporat pentru detectare obstacole.

Iată seturile din promoție:

#1 Set Ixengo L 3S RTS Standard

Ixengo L Standard

Garanție: 3 ani

Costul pachetului este de 345 Euro (TVA incus) și acesta conține:

 • 2 motoare Ixengo L 24V
 • 1 unitate de comandă 3S
 • 2 telecomenzi Keygo 4 RTS

#2 Set Ixengo L 3S RTS Confort

Ixengo L Confort

Garanție: 3 ani

Costul pachetului este de 400 Euro (TVA inclus) și acesta conține:

 • 2 motoare Ixengo L 24V
 • 1 unitate de comandă 3S
 • 2 telecomenzi Keygo 4 RTS
 • 1 set fotocelule
 • 1 baterie de rezervă
 • 1 lampă de semnalizare

Ești pregătit să te bucuri de confortul și siguranța sistemelor de acționare pentru porți de acces și uși de garaj? Intră în legătură cu noi pentru a comanda sistemul care ți se potrivește!

Promoția este valabilă în perioada 16 mai – 15 iulie 2016, în limita stocului disponibil. Pentru mai multe informații, contactează-ne folosind informațiile de mai jos:

Reprezentant zonal Sud si Sud-Est:

Gabriel Pop

E-mail: gabriel.pop@somfy.com

Telefon: 0755.120.482

Reprezentant zonal Vest si Sud-Vest:

Mihai Luca

E-mail: mihai.luca@somfy.com

Telefon: 0755.120.480

Reprezentant zonal Centru si Nord-Vest:

Florin Vorovenci

E-mail: florin.vorovenci@somfy.com

Telefon: 0749.269.186

Reprezentant zonal Nord-Est si Republica Moldova:

Silviu Chirmuș

E-mail: silviu.chirmus@somfy.com

Telefon: 0740.056.286

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *