tehnologia io-homecontrol

Tehnologia io-homecontrol se lanseaza in Romania!

În fiecare zi, te bucuri de confortul casei tale. Aici te întorci de fiecare dată cu plăcere, ca să te relaxezi. Aici îți recapeți puterile după o zi obositoare de lucru, te bucuri de momentele petrecute cu cei dragi și, de multe ori, uiți de grijile de la birou.

Însă, nu toate zilele petrecute acasă sunt roz. Uneori, ai parte de surprize neplăcute care te scot din zona de confort. Ele pot fi probleme minore precum arderea unui bec sau situații care îți pot da bătăi de cap, cum ar fi defectarea ușii de la intrare sau a jaluzelelor. La fel ca orice lucru din lumea aceasta, și casa ta are nevoie de „actualizări” constante, ca să răspundă nevoilor tale pe termen lung.

Începând cu luna februarie a anului 2017, Somfy România aduce mai aproape de tine o tehnologie revoluționară care te ajută să-ți „actualizezi” locuința și să o poți controla cu adevărat.

După ce s-a bucurat de un mare succes pe plan internațional, tehnologia io-homecontrol® va fi pusă la dispoziția ta și a altor români care vor să țină pasul cu cele mai noi tendințe privind automatizarea locuinței.

Iată ce îți oferă noua tehnologie Somfy!

Cu io-homecontrol, casa ta va fi transformată total și vei aduce viitorul mai aproape de tine. Nu ne crezi? Urmărește acest videoclip și imaginează-ți că locuința din prezentare este casa ta:

L-ai urmărit până la final? Bun, acum hai să discutăm despre ceea ce ai văzut.

La început, ai observat că sunt enumerate o serie de componente din casa ta: sistemul de alarmă, sistemul de încălzire și cel de climatizare, ușa de la intrare, sistemul de iluminat, ferestrele Velux de la mansardă, copertina de pe terasă, poarta de acces în curte, rulourile de la ferestre, jaluzelele și ușile de la garaj.

Acum, închipuie-ți că o zi obișnuită petrecută la tine acasă ar începe astfel:

  1. Te trezești fără alarmă, la deschiderea automată a jaluzelelor. Razele soarelui de dimineață încep să îți mângâie pielea, atât ție cât și celorlalți membri ai familiei, pentru că toate jaluzelele se vor deschide în același timp.
  2. După ce ieși din dormitor, ferestrele Velux se deschid automat, ca să aerisească încăperea.
  3. Toată familia se reunește la micul dejun, iar dacă e vreme bună și vreți să îl serviți pe terasă, copertina va coborî automat imediat, ca să vă asigure umbra și confortul necesar.
  4. Înainte să pleci la birou și să îi saluți pe cei dragi, ușa de la garaj se va deschide automat. Te vei urca în mașină, vei pleca și porțile de acces se deschid și ele ca să ieși în siguranță, urmând să se închidă imediat ce ai ieșit din curte cu mașina.

Acesta este doar un posibil scenariu. Imaginează-ți că posibilitățile sunt nenumărate.

De ce să aduci tehnologia io-homecontrol în casa ta?

Cu această nouă tehnologie, totul e atât de simplu! Indiferent dacă bugetul tău nu permite să o folosești pentru toate automatizările pe care le-ai văzut în filmulețul de mai sus, le poți avea pe rând.

De exemplu, poți folosi la început această tehnologie doar pentru jaluzele sau doar pentru ușa de garaj. Depinde ce preferi. Cu timpul, fără efort în plus, o poți extinde și la alte componente cum ar fi sistemul de climatizare, de încălzire, de iluminat, ferestrele Velux și altele. Tot ce trebuie să faci este să instalezi noi produse compatibile cu această tehnologie în casa ta, iar ele vor fi recunoscute imediat și pot fi controlate de tine.

Cu timpul, vei vedea că nu doar confortul ți se va îmbunătăți. Vei crește securitatea casei tale și vei să faci economii considerabile. De ce spunem asta? E simplu: tehnologia io-homecontrol ține sub control consumul de energie al produselor automatizate din casa ta.

Vei trăi liniștit în casa ta până la adânci bătrâneți…

Copyright: ©somfy SAS/arnauld childéric

Copyright: ©somfy SAS/arnauld childéric

Iată un posibil scenariu:

Închipuie-ți că toate sistemele compatibile cu această tehnologie pe care le folosești în casa ta comunică între ele. Când afară este prea frig și în casă scade temperatura sub o limită setată de tine, sistemul de încălzire pornește automat. Totuși, temperatura din casă poate fi reglată, pe timpul zilei, și de căldura naturală emisă de razele solare. Jaluzelele se vor întredeschide când soarele bate spre ferestrele tale, iar dacă temperatura va crește, sistemul de încălzire se va opri.

De asemenea, dacă pleci de acasă și nu mai știi sigur dacă ai uitat sau nu o lumină aprinsă, poți face o verificare pe smartphone ca să fii sigur. Dacă, într-adevăr, ai uitat lumina aprinsă, o poți stinge de pe telefon.

Așa cum spuneam și mai sus, posibilitățile sunt nelimitate.

Tu ai folosi io-homecontrol în casa ta?

Dacă ai ajuns până aici, înseamnă că te preocupă siguranța, confortul și economia de energie din casa ta. Credem că ești deschis să încerci o soluție nouă care să îți ofere toate aceste trei beneficii.

Despre tehnologia io-homecontrol trebuie să mai știi un lucru: fiind o soluție wireless, nu necesită cablaje sau găurirea pereților în casa ta. Ea pur și simplu presupune instalarea unui router și folosirea unor sisteme de comandă (telecomenzi, aplicații pentru smartphone sau, dacă vrei, panouri de comandă cu ecran tactil montate pe perete). Totul poate fi pregătit în mai puțin de o oră.

Te-am făcut curios? Înainte să ne contactezi pentru mai multe detalii, poți citi mai multe informații despre această tehnologie revoluționară și pe site-ul dedicat.

Dacă te simți pregătit să adopți noutatea și să duci traiul din locuința ta la un alt nivel, începând din acestă toamnă, ia legătura cu un reprezentant Somfy România și vom călători împreună spre viitor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *