Iti doresti o casa a viitorului? Somfy te sustine si premiaza!

Știm că probabil puțini dintre voi știu ce este Casa Somfy și mai ales ce face, ce înseamnă și la ce ajută. De aceea, am ales să vă spunem noi, în colaborare cu Blogal Initiative!

În perioada 31 martie – 13 aprilie, am desfășurat campania „Îți dorești Casa Somfy?”, unde am avut plăcerea să primim 39 de răspunsuri la această întrebare, care mai de care mai creative, din partea celor 32 de bloggeri înscriși.

Ne-am bucurat să vedem răspunsuri atât de diverse la întrebări precum „Cum ar trebui să arate pentru tine casa viitorului?” și „De ce îți dorești o casă a viitorului?”. Fiecare înscris în campanie a încercat să își însușească această locuință ideală, veselă și dinamică, descriind ce înseamnă pentru el securitatea, intimitatea și câștigarea unui spațiu în plus de locuit, în propria locuință.

Provocarea pe care am lansat-o a fost simplă: fiecare blogger care își dorește o „casă a viitorului” a avut de redactat un articol pe blog-ul său cu răspunsul cât mai creativ la întrebările de mai sus și referință la produsele Somfy.

Am premiat cele mai creative răspunsuri!

În urma acestei campanii, am ales doi câștigători:

  • Locul I – Maria Călin, care a participat cu această postare:

„Sunt o visătoare avangardistă

În ultimul timp, mă bate din ce în ce mai des gândul să mă mut la țară, undeva, într-un sat de munte, dacă se poate, cât mai departe de civilizația fără civilizație, mult mai aproape de simplitate și natural.

Aș vrea să am o casă pe pământ, așa cum au avut bunii și străbunii mei, o casă făcută din chirpici, paiantă i se mai spune, din lemn, lut și paie, materiale ieftine și ecologice, între pereții căreia voi  trăi  într-un mediu sănătos, benefic, nestresată că dupăie ăl’ micu prea tare, că vine cutremurul cel mare, că mă aud vecinii când merg în baie pentru una, alta, că mă inundă cel de deasupra sau că mută mobila cel de dedesubt.”

Citiți continuarea acestui articol pe blog-ul câștigătoarei.

  • Locul II – Andreea Voivozeanu, care a participat cu această postare:

„Vreau casa viitorului!

Era vineri seara,

O seara cu totul speciala.

Stiam ca o voi intalni,

Altceva nu mi-as mai dori!

Aveam cheile intr-o mana:

De astazi ii voi fi stapana.

Cand geamurile-si va deschide,

Inima mi se va aprinde.

E casa visurilor mele,

Casa familiei mele.

Casa viitorului,

Bucuria proprietarului.”

Citiți continuarea acestui articol pe blog-ul câștigătoarei.

Bucură-te și tu de beneficiile unei case inteligente!

Dacă nu te-ai convins încă, în casa Somfy, oricine este binevenit. Dorim să creăm un spațiu virtual unde poți afla mereu cele mai noi informații despre produsele care îți pot face viața mai ușoară și te vor ajuta să devii stăpânul propriei locuințe.

Te invităm să ne urmărești zilnic pentru a afla noutăți privind produsele Somfy România, evenimentele la care participăm și campaniile pe care le desfășurăm, unde ești mereu binevenit!

Comentarii

  1. Mi-a facut o deosebită plăcere să scriu despre casa viitorului. Am scris cu sinceritate, fără să mă gândesc în mod special la premiu, crezând în ceea ce scriu, în ceea ce vreau și în produsele descoperite la Somfy. Am scris cu drag despre un vis, cu convingerea că atunci când vrei ceva cu adevărat se poate împlini. Vă mulțumesc pentru premiu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *