5 motive sa alegi perdele moderne

Exista o vreme când casele erau făcute din materiale mai puțin rezistente, era necesar ca perdelele să fie cât mai albe, cât mai mari, cu modele cât mai complexe. Atunci, perdele moderne erau cele care dezvăluiau albul cu o mai mare intensitate sau puteau fi strânse fără să formeze un sul inestetic şi asimtetric lângă fereastră. Ele puteau ţine loc, în cazul sărbătorilor, şi de suport pentru decoraţiuni – atât timp cât ele nu erau atât de grele încât să afecteze imaginea de ansamblu.

Între timp, casele s-au modernizat şi, cu fiecare nouă opţiune, au devenit un cămin din ce în ce mai confortabil. Au căpătat diverse culori, materiale, chiar şi forme. Însă, cu un set de perdele moderne monitorizate, poţi să îţi sporeşti liniştea şi să îţi micşorezi disconfortul cu un singur buton. Dar, totuși…

De ce ai apela la perdele moderne?

1. Nu mai e nevoie să tragi perdelele.

Dacă ai geamuri mari, asta poate fi o problemă. Dacă ai nevoie să muţi mobilă pentru a-i face loc soarelui în casă, atunci efortul este vizibil. O reglare automată înseamnă elimnarea „erorii umane”. Perdeaua va fi strânsă lin şi nu te va pune în dificultate. Tu apeşi pe buton, iar de restul se ocupă motorul.

2. Sistemul cu motor este asemănător cu cel tradiţional.

Motorul care pune perdeaua în mişcare este unul discret, întrucât el rămâne ascuns după perdea. În plus, ai opţiunea de a le pune în mişcare din mijloc sau dinspre lateral, iar ele se pot opri oricând doreşti.

3. Perdelele moderne funcţionează controlat şi lin.

Astfel, rezistenţa lor va creşte, nu rişti să le alterezi aspectul trăgând de ele, pentru că s-ar fi prins în ceva. O astfel de glisare va evita obstacolele şi le va face să îşi păstreze aspectul proaspăt o perioadă mai îndelungată.

4. Poţi seta programe de iluminare în funcţie de planurile tale pentru seară. 

Poţi privi un film în intimitate cu programul „home cinema” sau te poţi bucura de o petrecere, dacă îţi personalizezi setările în direcţia aceasta.

5. Acest sistem de monitorizare este independent de opţiunile tale pentru perdea.

Poţi alege orice model, din orice material, care să se asorteze cu oricare piesă de mobilă îţi doreşti. Motorul este personalizat nevoilor tale, astfel încât nu va fi nevoie să renunţi la preferinţele tale, ci vei câştiga un plus de comoditate.

Şi, pentru a face totul şi mai simplu, poţi utiliza aceeaşi telecomandă pentru perdele, jaluzele, uşa de la garaj şi chiar porţile de la intrare, în siguranţă. De aceea, este recomandat să folosești un set de perdele moderne.

Un set de perdele moderne oferă întotdeauna soluţii, nu probleme. Iar soluţiile le poţi găsi numai la specialiștii Somfy.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *