senzori pentru copertine retractabile

3 motive să alegi motorizarea copertinelor pentru terasă

Terasa poate fi locul preferat al întregii familii. Acolo ne putem relaxa după o zi lungă și ne putem  reconecta cu familia și prietenii.

Vremea și schimbările de temperatură nu trebuie să stea în calea unei întâlniri reușite. Și nu o vor face atunci când aveți la dispoziție copertine motorizate.

Motorizarea copertinelor pentru terasă: confort indiferent de vreme

Timpul pe care îl petrecem cu cei dragi este limitat. De aceea trebuie să-l prețuim de fiecare dată. Ce-ați spune dacă relaxarea pe terasă, sau pe balcon nu ar depinde de ce se întâmplă în exterior?

motorizarea copertinelor pentru terase
Copyright: @Somfy SAS / Stephane Rambaud

Să vedem așadar cum motorizarea copertinelor și controlul lor de la distanță ne pot ajuta să avem o stare de bine zilnică.

Senzori solari și de vânt pentru copertine retractabile

Cu ajutorul senzorilor, copertinele motorizate se vor ajusta automat. Când soarele este prea puternic senzorul solar SUNIS WIREFREE io va controla copertina pentru a o extinde. Similar, dacă vântul va bate cu putere, senzorul EOLIS WIREFREE io o va retrage pentru a o proteja și pentru a oferi confortul așteptat.

senzori pentru copertine retractabile
Copyright: @Somfy SAS / Stephane Rambaud

Iar materialul care asigură umbrirea este protejat. Sistemul motorizat de ultimă generație garantează retragerea completă a copertinei într-o casetă sigilată ce împiedică pătrunderea apei. Datorită sistemului de tensionare care menține configurația inițială a pânzei, aspectul nu are de suferit.

Ușurință în utilizare

  • Senzorii se amplasează oriunde, fără cabluri;
  • Pragul de sensibilitate se reglează de la distanță cu ajutorul telecomenzii;
  • Sunt protejate terasa, fațada, dar și interiorul casei de luminozitate, radiații UV și variații de temperatură atunci când este necesar;
  • Este asigurată protecția optimă pentru copertină datorită eficienței în măsurarea intensității vântului;
  • Există detectare tridimensională: se măsoară oscilațiile verticale, orizontale și laterale.

Control rapid prin telecomandă sau cu ajutorul unității de comandă Connexoon și aplicației dedicate pentru mobil

Copertinele motorizate pot fi controlate:

  • Prin telecomandă. Totul este mai simplu printr-o apăsare de buton.
  • Iar prin intermediul unității de comandă Connexoon Terasăio și a aplicației dedicate (compatibilă Android și iOS) se pot crea scenariile de viaţă ideale, în funcție de dorințe. Toate scenariile create pot fi memorate și redate cu ușurință, direct de pe smartphone.
control-pergola-terasa

Datorită controlului de tip smart și al unităţii de comandă și aplicației de mobil Connexoon Terasă io puteți verifica dacă copertina terasei este închisă sau deschisă, de oriunde v-ați afla.

Confort și control la îndemâna oricui

  • Sistem simplu, ușor de utilizat pentru confort sporit.
  • Materialul de pânză al copertinei împiedică producerea efectului de seră.
  • Motorul silențios SUNEA io prezintă caracteristici avansate pentru a se potrivi tuturor particularităților copertinei.

Modularitate: aplicabilitate indiferent de cerințe

Soluțiile pentru motorizarea copertinelor sunt optimizate și se pot adapta cerințelor variate de utilizare.

confort cu pergola motorizata
Copyright: ©somfy SAS/arnauld childéric

Motorizarea copertinelor se poate adapta oricărui tip de terasă: de la casă, balconul unei locuințe de la bloc sau  pe terasa unui restaurant sau cafenele.

Dacă vreți să aflați mai multe despre motorizarea copertinelor pentru terase, sau să achiziționați un motor, sau un senzor pentru terasă contactați un reprezentant Somfy. Motorizare copertine terase: soluții smart home pentru exterior

Suntem aici pentru a vă răspunde la întrebări și pentru a vă ajuta să configurați fiecare proiect pentru extinderea confortului de acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *