Am lansat noul website Somfy Romania

De aproape 10 ani, oferim experiențe memorabile românilor care își doresc un trai mai confortabil și mai sigur în propriile locuințe sau la birou. Prin intermediul distribuitorilor noștri, am adus inovația produselor Somfy mai aproape de tine și vom continua să facem acest lucru mult timp de acum înainte.

Acum a venit momentul să te anunțăm că din decembrie îți oferim o nouă experiență, de data aceasta în plan virtual: am lansat o nouă versiune a website-ului Somfy România!

Ce informații găsești pe noul website?

Acum, este mult mai simplu să afli tot ce te interesează despre produsele Somfy de automatizare pentru casa ta! În funcție de nevoile tale, poți naviga folosind meniul principal și să alegi soluția care ți se potrivește. Acestea au fost împărțite în produse pentru:

  • Ferestre (rulouri, obloane batante, jaluzele exterioare / interioare, perdele)
  • Siguranță (video interfon)
  • Acces (porți, uși de garaj)
  • Exterior (copertine, pergolă)

Pe fiecare pagină dedicată unei soluții, vei descoperi toate informațiile de care ai nevoie pentru a lua o decizie: la ce folosește soluția respectivă, de câte tipuri poate fi sistemul prezentat, beneficiile motorizării, serviciile aferente oferite de Somfy și lista de produse recomandate.

pagina rulouri

Fiecare produs este însoțit de informații despre utilitatea acestuia, specificații și fișe tehnice dar și manuale de instrucțiuni descărcabile.

Informațiile sunt prezentate într-un mod clar și prietenos, în format text, foto, video și pdf. Vei putea vedea cum funcționează soluția prezentată pentru fiecare sistem și te vei convinge ușor dacă este varianta potrivită pentru tine.

produse

Găsești toate soluțiile din apropierea ta

Pe întreg teritoriul României se află instalatori și distribuitori ai produselor Somfy care te pot ajuta să beneficiezi de acestea în locuința ta. Noul website Somfy România îți pune la dispoziție o hartă interactivă a acestora, cu ajutorul căreia în câteva secunde poți găsi în funcție de nevoia ta, lista celor mai apropiați instalatori de orașul tău.

E simplu! Doar completezi orașul tău și alegi aplicația dorită:

instalatori somfy

Dacă ești interesat să afli cât costă proiectul de care ai nevoie înainte să contactezi un instalator Somfy, ne poți contacta prin intermediul formularului de pe pagina Cere o ofertă.

Tot sprijinul de care ai nevoie

Înainte de a contacta un instalator Somfy, este posibil să ai nevoie de informații în plus față de cele de pe pagina de produs. Acestea se pot găsi la secțiunea Sprijin.

Aici ai la dispoziție o listă cu zeci de întrebări frecvente și răspunsuri pentru acestea, precum și o listă cu manuale de utilizare și broșuri de prezentare ale tuturor produselor noastre, descărcabile în format pdf.

În cazul în care deții deja un produs și ai nevoie de asistență tehnică, ne poți contacta la numărul de telefon prezent pe pagina de serviciu clienți și vom răspunde cerințelor tale.

În plus, îți oferim și inspirație pentru un trai mai sigur, confortabil și economic în casa ta, prin intermediul secțiunii „Idei pentru casa mea”.

Te-am făcut curios? Intră și tu acum să descoperi noua experiență online oferită de Somfy România!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *