tahoma termostat inteligent

Noutățile Somfy pentru 2019: Somfy One, One+ și încălzirea inteligentă

Confortul și starea de bine trebuie să fie regulile după care amenajăm interiorul și exteriorul casei noastre. Știm că puneți preț pe calitatea vieții și că aveți grijă de toate detaliile care fac dintr-o zi obișnuită o experiență de neuitat alături de prieteni și familie.

Se spune că oamenii informați aleg inteligent. Suntem total de acord, în special atunci când vorbim despre concepte precum intelligent living și smart home. De aceea, credem că noutățile Somfy pentru anul 2019 vă vor aduce un plus de eleganță și confort în viața de zi cu zi.

Continuăm să dezvoltăm și în acest an sisteme dedicate pentru siguranța, protecția și confortul zilnic. Iar proiectul la care visați poate fi întregit de noile produse: Somfy One și Somfy One+ ca parte din gama Protect și termostatul inteligent.

Somfy One și Somfy One+

Siguranța noastră și a familiei este și va rămâne principala preocupare. Indiferent unde ne-am afla trebuie să știm că totul este în siguranță, exact așa cum ne dorim mereu.

somfy-one

Acum, cu sistemul potrivit putem uita de aceste griji. Noutatea gamei Protect, Somfy One, ne ajută să știm în fiecare moment ce se întâmplă acasă.

Somfy One: control și siguranță oriunde v-ați afla

Somfy One este un sistem smart care include o cameră video, detector de mișcare și sirenă pentru alarmă. Iar activarea și dezactivarea alarmei se poate controla cu ușurință de oriunde.

Camera are specificații tehnice de ultimă generație, este versatilă și beneficiază de un design discret și modern, adaptabil fiecărei încăperi. În plus, poate gestiona direct în aplicația Somfy Protect pe care o puteți rula pe sistemele Android sau iOS.

Camera de supraveghere inteligentă este Full HD și pornește înregistrarea video de îndată ce sistemul Somfy One a detectat un risc de pătrundere prin efracție. Pe telefonul utilizatorului este trimisă o notificare și acesta poate declanșa sirena de 90+ dB pentru a alunga intrusul.

camera somfy one

Somfy One beneficiază de o cameră cu unghi larg de vizualizare de 130° și de zoom optic de până la 8x. Vizibilitatea rămâne clară și pe timp de noapte datorită filtrului mecanic cu infraroșu.

În plus, prietenii necuvântători ai familiei pot sta liniștiți. Somfy One este dotată cu senzor de mișcare ce deosebește mișcarea animalelor de companie de cea a unor posibili intruși.

Siguranță fără restrângeri cu sistemul Somfy One+

SomfyOne+ este versiunea premium pentru sistemul One descris mai sus. Aceasta poate cuprinde peste 50 de senzori (IntelliTAG™ și senzori de mișcare), 50 de brelocuri cheie, 2 sirene de interior, 2 de exterior, 2 extendere radio și 3 camere suplimentare.

Atât sistemul de bază Somfy One cât și versiunea sa premium Somfy One+ sunt compatibile cu alte produse smart home precum: accesoriile de securitate Somfy Protect și Home Alarm, unitatea de comandă pentru o casă conectată TaHoma, Nest, Amazon Alexa și IFTTT.

camera-de-interior

Sporiți confortul și eficiența în utilizare din aplicația dedicată, activând sau dezactivând sistemul de oriunde v-ați afla, prin Smart Activation. Rămâneți conectat și prin funcția „Ascultă” și vorbiți prin intermediul camerei sau al aplicației. Sistemul este dotat cu un obturator motorizat care se închide automat când sosiți acasă și se deschide atunci când plecați.

Termostat inteligent pentru confort termic

De ce să alegeți un termostat inteligent? Pentru a utiliza eficient energia și pentru a vă bucura de toate beneficiile unei case inteligente.

Prin unitatea de control TaHoma se pot crea scenarii de viață în care se combină funcționalitatea termostatului inteligent, beneficiile senzorului solar și protecția rulourilor motorizate. Astfel, consumul de energie se va optimiza rapid și fără efort.

tahoma termostat inteligent
Copyright: @Somfy SAS / Vanessa Andrieux

Știm că fiecare membru al familiei înțelege confortul diferit. De aceea puteți opta pentru instalarea supapelor termostatice pe radiatoarele cu apă caldă. Cu ajutorul lor veți putea regla cu precizie temperatura dorită, în timp ce căldura din camere va fi adaptată cu ușurință cerințelor.

Avantajele controlului termic prin aplicația mobilă

Aveți la dispoziție o aplicație mobilă disponibilă în App Store sau Google Play pentru a profita din plin de soluțiile smart. Termostatul conectat reglează constant temperatura din locuință și analizează factorii de mediu, așa cum este umiditatea.  

Termostatul analizează și performanța energetică a casei, condițiile climatice din zonă și stilul de viață oferind sugestii personalizate menite să reducă din cheltuieli și să contribuie la îmbunătățirea consumului de energie.

termostat inteligent
Copyright: @Somfy Activités SA / Vanessa Andrieux

Prin observarea stilului de viață, termostatul își personalizează algoritmul de încălzire pe baza numărului de intrări și ieșiri din casă. Și grație sistemului său de geolocație, temperatura este redusă atunci când ieșiți din casă și este crescută când vă întoarceți.

Pentru ajutor în alegerea soluției ideale, vă rugăm să ne trimiteți detalii despre proiectul casei și vă vom ghida spre varianta potrivită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *