Cat de dinamica este viata ta?

Cu toții știm că este important să practicăm un sport sau cel puțin să facem mișcare în fiecare zi. Însă, pentru câți dintre noi mișcarea este un stil de viață?

Pentru aceste persoane, mișcarea înseamnă mult mai mult decât a practica un sport. Ea înseamnă dinamism, călătorit și experimentare. Dacă ești o persoană pasionată de călătorit sau dacă pur și simplu ești în mod frecvent plecat de acasă, atunci cu siguranță ai nevoie de liniște și confort sporit în locuința ta.

De aceea, pentru persoanele cu un stil de viață dinamic recomandăm sistemele dinamice de automatizare pentru locuință, care aduc nenumărate avantaje.

Umbrirea nu va mai fi niciodată la fel

Cât timp ești acasă, te vei simți atât de confortabil încât ți se va face dor de casă cu fiecare ocazie când ești plecat. Indiferent de tipul sistemelor de umbrire pe care le deții – jaluzele, perdele, draperii, rolete textile sau falduri romane, Somfy îți pune la dispoziție sistemele de automatizare care ți se potrivesc.

Copyright: ©Somfy SAS/Arnaud Childéric

Copyright: ©Somfy SAS/Arnaud Childéric

Dacă mișcarea este o parte esențială din viața ta, cu siguranță acasă este locul unde vei dori să îți recapeți forțele. De aceea, cel mai bine e să lași motorizările să lucreze pentru tine și să îți ofere confortul și intimitatea de care ai nevoie.

Poți să stai relaxat pe canapea și să controlezi mișcarea jaluzelelor tale direct din telecomandă, sau să le programezi astfel încât să ai parte de umbră și soare doar atunci când ai nevoie.

Pentru toate aceste avantaje, ai nevoie de automatizarea sistemelor tale de umbrire. Te invităm să afli mai multe despre acestea:

buton jaluzele interioare

Automatizarea înseamnă imaginație fără limite

Chiar și atunci când ești pe cale să pleci, locuința ta va lucra pentru confortul tău.

Iată cum!

Usi de garaj automate Somfy

Copyright: ©somfy SAS/arnauld childéric

Mergi liniștit în garaj, te asiguri că ți-ai luat în mașină tot ce ai nevoie și te urci ca să pornești motorul. Nu mai trebuie să cobori ca să ridici ușa garajului, ci pur și simplu să acționezi butonul telecomenzii pe care o porți la chei sau în torpedo.

Ușa garajului se va deschide automat și poți ieși liniștit. Fără să te oprești din drum, după ce te-ai îndepărtat de garaj, ușa se va închide în condiții de maximă siguranță.

Pentru automatizarea unei uși de garaj, motorul recomandat este Dexxo Optimo RTS. Am realizat un ghid de montare a acestui motor, într-un articol anterior.

Te invităm să descoperi toate soluțiile pentru ușile de garaj, aici:

buton usi de garaj

Indiferent dacă garajul tău se află în curte sau nu, când ai plecat cu mașina, îți vei putea continua drumul liniștit. Dacă este nevoie să deschizi poarta pentru a ieși din curte, poți face acest lucru tot fără să cobori din mașină, folosind aceeași telecomandă pentru a acționa motorul porții.

automatizari pentru porti Somfy

Copyright: ©somfy SAS/Sémaphore

O poartă automată poate fi o soluție extrem de fiabilă pentru casa ta. În afară de faptul că îți oferă foarte mult confort, poate fi și un paznic fidel al curții tale. Acest tip de poartă, fie ea batantă sau culisantă, e mereu la îndemâna ta și îți aduce un echilibru în viață.

În funcție de tipul porții tale, motoarele recomandate sunt din gama Axovia sau Ixengo. Poți descoperi toate soluțiile de motorizare pentru poartă aici:

buton porti de acces

Așadar, cât de dinamica este viața ta? Vrei să aduci dinamismul și flexibilitatea mai aproape de tine? Soluțiile îți sunt la îndemână! Trebuie doar să faci primul pas – contactează-ne pentru mai multe detalii!

Comentarii

  1. Foarte interesanta abordarea. Cred ca automatizarea unei porti este solutia cea mai buna pentru cei care stau la casa si eu daca as fi in locul lor, de acolo as incepe. Apoi as continua treptat cu usa de garaj si, ulterior, cu umbrirea. Ma bucur sa citesc astfel de articole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *