Oferta Somfy: cadou la automatizarea portii de acces sau usii de garaj

Visezi ca atunci când ajungi acasă să îți deschizi poarta din telecomandă când intri cu mașina în curte? Vrei să simți confortul de a nu coborî din mașină decât după ce ai ajuns în garaj și ușa s-a închis automat în urma ta?

Acum ești mai aproape ca niciodată să îți îndeplinești aceste dorințe. Până la finalul acestui an, vrem să îți oferim câteva avantaje în plus dacă alegi să-ți motorizezi poarta de acces sau ușa de garaj cu soluțiile inteligente Somfy.

Automatizează-ți poarta și primești o telecomandă cadou

fb-direct-porti-de-acces

Iată un motiv în plus să îți dotezi poarta de acces cu un kit de automatizare Somfy: până la data de 19 decembrie 2016, îți oferim gratuit o telecomandă de buzunar Keygo RTS.

Cu ajutorul acesteia, poți controla până la 4 produse care funcționează pe baza tehnologiei RTS (tehnologia cu unde radio Somfy), în cazul în care deții alte automatizări pentru locuința ta. De exemplu, dacă deții și un motor pentru ușa de garaj iar garajul tău se află în curte, poți seta telecomanda să acționeze simultan poarta de acces și ușa de garaj. Astfel, când vii acasă, indiferent de vreme, nu cobori din mașină decât după ce ai parcat, în siguranță, în garaj.

Această telecomandă este ușoară, compactă și are dimensiuni mici. Ea poate fi folosită și pe post de breloc pentru cheile de la mașină sau o poți purta mereu în buzunar când pleci de acasă cu mașina, pentru a închide poarta în urma ta.

Este o telecomandă rezistentă la impact și umiditate. Are un buton central ușor de localizat fără să fie nevoie să îți iei privirea de la drum atunci când conduci.

Printr-o simplă apăsare, la doar câțiva metri de poartă, telecomanda va acționa motorul Somfy și poarta se va deschide fără niciun efort din partea ta.

Keygo 4 RTS Copyright: ©somfy SAS/Sémaphore

Keygo 4 RTS Copyright: ©somfy SAS/Sémaphore

Pentru mai multe detalii despre telecomanda Keygo RTS, vizitează pagina produsului.

Ești pregătit să îți schimbi stilul de viață chiar de luna aceasta? Te poți bucura de această ofertă în cadrul întregii rețele de distribuitori autorizați Somfy România din țară.

Automatizează-ți ușa de garaj și primești un acumulator cadou!

fb-usi-de-garaj-direct

Vrei să-ți faci viața mai ușoară de fiecare dată când ajungi acasă? Automatizarea ușii de garaj poate fi cea mai practică alegere. Folosind un motor de calitate, având garanția unei mărci de renume internațional, te poți bucura de toate funcțiile sale inteligente.

De la oprirea ușii de garaj în caz de detectare a unui obstacol, închiderea automată a ușii de garaj în urma plecării tale la un anumit interval de timp presetat și până la activarea unui acumulator de rezervă în cazul unei întreruperi de curent, acestea sunt doar câteva funcții care îți vor face momentele de utilizare a garajului mai plăcute.

Până pe 19 decembrie 2016, la achiziția unui motor Somfy pentru ușa ta de garaj, îți oferim cadou un acumulator de rezervă.

În felul acesta, în cazul unei pene de curent, ușa garajului tău va putea fi acționată automat, din telecomandă, de cel mult 5 ori în 24 de ore. După descărcarea bateriei și revenirea curentului, aceasta se reîncarcă automat, complet, în 48 de ore.

Dacă ușa ta de garaj este poziționată direct la stradă, atunci acest acumulator de rezervă îți oferă un mare avantaj.

Așa cum poți observa în imagine, această baterie de rezervă este de mici dimensiuni. Ea se montează în interiorul motorului, într-un loc special destinat. De aceea, nu ocupă spațiu suplimentar în garajul tău și nu este vizibilă odată ce a fost montată.

acumulator de rezerva

Copyright: ©somfy SAS/Sémaphore

Pentru mai multe detalii despre acumulatorul de rezervă Somfy, vizitează pagina acestui produs.

Dacă te simți pregătit să îți schimbi stilul de viață și să îți dotezi poarta de acces sau garajul cu o soluție inteligentă de automatizare, tot ce trebuie să faci este să ne contactezi. Noi te vom pune în legătură cu cel mai apropiat distribuitor autorizat din zona ta.

Ambele oferte (telecomanda și acumulatorul de rezervă cadou) sunt valabile la achiziția unui kit de motorizare Somfy până la data de 19 decembrie 2016.

Copyright foto top: ©somfy SAS/arnauld childéric

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *