Poarta automata inspre linistea ta

Ce este o poarta automata? Este acea decizie pe care trebuie să o iei, ca să eviţi ploi, ninsori şi viscole, prin care ai putea trece după o zi grea de muncă, fix înainte să intri în casă. Chiar dacă nu este cel mai optimist peisaj, cu ajutorul unei porți automate nu vei observa acest lucru.

Imaginează-ţi acea furtună de vară, în care natura arată tot ce are, iar tu apeşi pe butonul unei telecomenzi, iar poarta automata se deschide. Senzorii o vor face să se închidă imediat ce intri cu mașina în curte. Sistemul de detectare a obstacolelor te va feri de orice fel de accidente. Odată închisă, poarta se blochează şi rezistă oricărei tentative de forţare – umană sau naturală. Totul decurge lin, astfel încât poarta ta va avea o viaţă îndelungată şi lipsită de griji.

Ce recomandăm pentru o poarta automata

Telecomanda cu care acţionezi poarta funcţionează pe baza unui motor electric. În cazul porţilor oscilante batante, el este conectat la panoul de control prin braţe sau sistem de angrenaj melcat. Porţile culisante se mişcă în lateral, mulţumită motorului cu cremalieră şi pinion.

Dar, totuşi, care este cea mai bună decizie, atunci când îţi cumperi o poarta automata Somfy? Totul începe din telecomandă. Indiferent de tipul de telecomandă, fie că alegi Telis 6 Chronis RTS sau Telis 16 RTS, poţi controla până la patru sisteme cu ajutorul ei: porţile, uşi de garaj, sistem exterior de iluminat şi perdele. Totul este codat, astfel încât nimeni în afară de tine nu are acces la confortul tău. Telecomanda Telis 16 RTS este mică şi ergonomică, are patru canale şi conţine 16 milioane de combinaţii. Sistemul săud e tehnologie radio RTS face ca niciun vecin sau posibil răuvoitor să nu aibă acces la sistemul de acţiune.

Gradul de dificultate al manevrării telecomenzii, culoarea şi dimensiunea ei diferă în funcţie de modelul ales, iar timpul de obişnuinţă scade proporţional cu posibilitatea ei de aplicabilitate. Cu cât o foloseşti mai des, pe mai multe sisteme, cu atât îţi va fi totul mai uşor.

Când vei ajunge seara, acasă, alături de telecomanda care îţi rezolvă toate problemele, vei apăsa un buton care acţionează delicat asupra mecanismului de deschidere şi închidere. Vei păşi în curte, liniştit, vei parca maşina şi totul va decurge fără eforturi, parcări sau manevre în faţa curţii şi fără să  suferi din cauza condițiilor meteo.

Găsește-ți liniștea cu o poarta automata!

Tuturor ne place să fim în control. Fie că vorbim de propria locuință, de propria mașină, de o relație sau chiar de o afacere, ne place să avem o perspectivă de ansamblu asupra a tot ceea ce se întâmplă și să putem controla totul, printr-o simplă manevră, apăsare de buton sau vorbă.

Sistemele automate de la Somfy te pot ajuta să ai controlul deplin al locuinței tale, iar o poarta automata poate fi începutul. De ce? Pentru că poarta automata este primul contact pe care îl ai cu locuința ta, chiar de la intrare. Este elementul care marchează începutul controlului tău și diferența dintre viața agitată de afară și liniștea pe care o vei avea, mereu, în locuința ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *