Povesti din casa inteligenta

Tuturor ne place să ascultăm povesti. Dacă fiecare zi din viața noastră ar fi o poveste, atunci prietenii, colegii și membrii familiei noastre ar fi personajele. Fiecare dimineață ar începe cu „a fost odată ca niciodată” iar problemele cu care ne confruntăm zi de zi sunt „zmeii” pe care de fiecare dată trebuie să ne luăm curaj ca să-i înfrângem.

După o „luptă” victorioasă la birou, ajungem acasă și nu există bucurie mai mare decât să fim întâmpinați de zâmbetele celor dragi și de un cămin primitor, la fel ca un „castel” unde suntem mereu în siguranță și intimitate.

În acel moment se adeverește zicala: „am încălecat pe-o șa și v-am spus povestea așa”.

Cele mai frumoase povesti au final fericit

Aceste frumoase istorii pot să devină realitate în cazul fiecăruia dintre noi. Casa ta poate deveni cu ușurință „castelul din poveste” unde mereu să te simți în siguranță alături de familie.

Ce înseamnă acest lucru?

Locuința ta va deveni o casă inteligentă unde vei fi protejat și vei avea intimitate în orice moment al zilei. Indiferent de vreme, vei avea o temperatură plăcută în locuința ta, va fi umbră de fiecare dată când dorești și terasa va deveni o extensie a living-ului tău, oferindu-ți mereu um ambient plăcut, indiferent de soare și vânt.

Ești curios cum îți poți transforma locuința într-o casă inteligentă?

Te invităm să încerci soluțiile de automatizare Somfy și fiecare zi din viața familiei tale va fi o poveste cu final fericit!

Iată ce avem pentru tine:

Sisteme de automatizare pentru jaluzele exterioare

Somfy jaluzele externe automate

Dă culoare poveștilor tale de zi cu zi! Indiferent dacă îți construiești o casă sau o renovezi pe cea actuală, e momentul să îți automatizezi jaluzelele exterioare!

Ai nevoie de un motor Somfy de tip J4 WT sau J4 RTS, conceput special pentru jaluzelele exterioare. Acest motor va fi alimentat la sursa de electricitate. Astfel, jaluzeaua poate fi acționată printr-un dispozitiv de control montat pe perete, cu ajutorul telecomenzii sau printr-un sistem automat (senzor de soare sau de vânt).

Ferestrele tale vor fi mereu protejate și ambientul din locuința ta va fi mereu plăcut.

buton jaluzele exterioare

Sisteme de motorizare pentru rulouri

Somfy rulouri motorizate

„Castelul” tău va rezista oricărei tentative de efracție și ferestrele tale vor fi protejate de precipitațiile abundente cu ajutorul rulourilor motorizate.

La fel ca în cazul jaluzelelor exterioare, tot ce ai nevoie este de un motor tubular Somfy, montat în în cilindrul în jurul căruia este înfășurat ruloul și de un dispozitiv de comandă sau un sistem automat pentru a controla funcționarea ruloului tău.

Astfel, beneficiezi de cea mai bună asigurare pentru locuință. Ai parte de siguranță fără limite și de confort termic și acustic cum nu ai avut niciodată!

Prezența ta în casă poate fi simulată și atunci când ești plecat, rulourile putând acționa și astfel să descurajeze hoții.

buton rulouri

Motorizări pentru marchize de terasă

Somfy marchize automate

Terasa ta poate fi o parte esențială din casa ta o bună perioadă din an! Ca să beneficiezi la maxim de ea și să îți valorifici investiția, tot ce trebuie să faci este să îți montezi o copertină, de orice fel, după preferințele tale și să o echipezi cu un sistem de automatizare.

Toate tipurile de marchize sunt motorizabile!

Sistemul de automatizare constă într-un motor tubular integrat în cilindrul în jurul căruia este rulată pânza. Acesta are alimentare electrică și este acționat tot printr-un dispozitiv de control montat în perete, o telecomandă sau un sistem automat (senzor de vânt și/sau de soare).

Terasa ta va deveni sufrageria ta preferată, în special în timpul sezonului călduros!

buton marchize

Ești curios cum să transformi aceste povești în realitate?

Indiferent dacă te-ai decis asupra unei soluții de automatizare sau ai nevoie de consiliere în alegerea motorizării potrivite, specialiștii Somfy îți sunt alături cu toate informațiile de care ai nevoie.

Tot ce trebuie să faci este să vizitezi site-ul nostru, să afli mai multe despre soluțiile de automatizare pe care le oferim și să apelezi la dealerii Somfy din orașul tău.

Este foarte simplu!

Uite așa, în cel mai scurt timp, casa ta poate deveni „castelul din poveste”, locul tău preferat unde să te simți atât de bine încât abia să aștepți să te întorci de fiecare dată când ești plecat.

La final de zi, vei stinge lumina după o „luptă” victorioasă și te vei bucura de finalul fericit al fiecărei povesti din viața ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *