Soluții complete pentru case inteligente cu programul So Open with Somfy

Siguranța, confortul și valorificarea timpului liber aduc stabilitate în viața și casa noastră. Fie că vorbim despre deciziile dintr-o zi obișnuită, sau de modul în care ne organizăm casa, totul trebuie gândit până la cel mai mic detaliu. Programul So Open with Somy este dezvoltat pentru a oferi siguranță, confort și interoperabilitate.

Descoperiți avantajele unei case conectate, deschise, sigure și scalabile. Aflați care sunt soluțiile complete pentru casa inteligentă Somfy, adaptabilă și pretabilă fiecărui proiect.

Programul So Open with Somfy: garanția unei case conectate

Ce este programul So Open with Somfy?

Pe scurt, este oportunitatea de a beneficia de soluții pentru automatizarea casei, scalabile și deschise pentru fiecare proiect sau concept smart home.

Este posibilă extinderea și interconectarea echipamentelor, instalarea de noi automatizări și creșterea confortului prin alegerea produselor de motorizare Somfy, precum și a produselor compatibile ale partenerilor Somfy. De acum puteți controla totul prin comenzi vocale pentru că sistemele Somfy comunică cu Amazon Alexa și Google Home.

Copyright: ©Somfy Activités SA / Lukkien

Care sunt echipamentele care pot fi automatizate și interconectate?

Echipamentele de umbrire motorizare pentru ferestre, de interior și exterior

Motoarele inteligente Somfy controlează atât zona de interior, cât și cea de exterior.

Fiecare motorizare poate fi dotată cu senzori de soare, de vânt și/sau de temperatură pentru automatizarea ferestrelor atât la interior, cât și la exterior.

Pentru fiecare soluție se pot crea scenarii personalizate în funcție de perioada în care sunteți acasă, de temperaturǎ sau de schimbările bruște de vreme.

Copyright: ©Somfy Activités SA / Lukkien

În plus, motoarele pot fi controlate de pe telefon, din telecomandă sau vocal prin intermediul echipamentelor Amazon Alexa sau Google Home.

Control pentru zona de acces

Poarta sau ușa de la garaj pot fi acționate și controlate de pe telefon sau din telecomandă pentru un plus de siguranță și confort. Fiecare sistem demotorizarepentru zona de acces presupune motoare inteligente dotate cu senzori care previn posibile incidente.

Pentru control sporit puteți instala un videointerfon. Acesta vă va ajuta să decideți fără griji cui permiteți accesul în casă.

Copyright: ©Somfy Activités SA / Vanessa Andrieux

În plus, puteți crea scenarii în baza cărora ușile, porțile și sistemul de iluminat sunt acționate automat.

Automatizări pentru terasă

Pentru zona de terasă puteți beneficia de motorizări pentru copertine și pergole. Fie că vorbim despre terase, balcoane sau spații comerciale totul va fi controlat de pe smartphone sau din telecomandă.

Copyright: ©Somfy Activités SA / Vanessa Andrieux

Pentru un plus de control chiar și atunci când nu sunteți acasă, puteți alege senzori pentru pergole și copertine.

Senzorii solari și de vânt vă permit să creați scenarii personalizate pentru protejarea echipamentelor și pentru asigurarea confortului indiferent de fluctuațiile neașteptate de temperatură.

Siguranță și protecție

Soluții special create pentru protecția neîntreruptă a casei: camere de supraveghere cu alarmă și senzori de mișcare a căror funcționalitate este personalizată şi controlată direct de pe telefon.

Alarme de interior și senzorul pentru ușă și ferestre Intellitag vor garanta siguranța casei și a bunurilor personale indiferent de locul în care vă aflați.

Copyright: @Somfy Activités SA / Pascal Ribes

Programul So Open with Somfy: unități de comandă pentru case conectate

Fiecare echipament conectat este compatibil cu unitățile de comandă Tahoma și/sau Connexoon.

Se pot oricând adăuga noi funcționalități prin extinderea echipamentelor existente. Unitățile de comandă dispun de aplicații dedicate și compatibile cu sistemele de operare Android și iOS. La adăugarea sistemelor noi, aplicațiile își vor adapta funcționalitatea pentru a include controlul noilor echipamente.

Prin intermediul unităților de comandă se poate automatiza și confortul termic din casă. Termostatul inteligent vă va ajuta să eficientizați încălzirea camerelor și să economisiți energie indiferent de anotimp.

Echipamente compatibile Somfy

Programul So Open with Somfy asigură soluții complete pentru case inteligente. De aceea, produsele Somfy sunt compatibile cu branduri și mărci reprezentative. Amintim dintre acestea Philips, Sonos, Velux, G-U, Hitachi, sau Honeywell (este recomandatǎ verificarea compatibilitǎţii ȋn funcţie de regiune). 

Pentru identificarea soluţiei ideale pentru proiectul casei dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteţi detalii și vă vom ghida spre varianta potrivită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *