jaluzele aluminiu Somfy

Cum iti protejeaza intimitatea sistemele de umbrire interioara

Atunci când ești în căutarea unei atmosfere originale în căminul tău, când îți dorești ceva mai mult de la un set de jaluzele sau rolete decât să te protejeze de soare, te poți îndrepta întotdeauna spre sistemele de umbrire interioara.

În felul acesta, te bucuri de un ambient plăcut în casa ta, de un design elegant care îți va impresiona de fiecare dată oaspeții și ai parte mereu de intimitate și umbră sau soare după plac. Fără să te mai ridici de pe fotoliu, printr-o simplă acționare a telecomenzii, jaluzelele, roletele, faldurile sau perdelele tale se vor închide sau deschide automat.

Ferește-te de privirile indiscrete cu jaluzele interioare!

Ți-ar plăcea să scapi de supraîncălzirea locuinței pe timpul verii? Vrei să eviți pătrunderea insectelor și a prafului de fiecare dată când deschizi ferestrele? Te-ai trezi odată cu primele raze ale soarelui, fără să ai nevoie de alarmă?

Dacă răspunzi cu da la întrebările de mai sus, atunci cea mai mare necesitate a ta se rezumă în două cuvinte: jaluzele interioare!

De fiecare dată când ești acasă și lucrezi la laptop sau te uiți la televizor, fără să te ridici de pe scaun sau canapea, poți controla jaluzelele să se închidă și să împiedice razele soarelui să te deranjeze. Dacă desfășori orice altă activitate pe timpul zilei și ai nevoie de lumină, atunci poți seta jaluzelele să rămână deschise pentru a lăsa lumina naturală să pătrundă în încăpere și să se închidă imediat ce apune soarele, ca să stai liniștit cu lumina aprinsă.

Poți astfel să-ți protejezi intimitatea dacă acționezi jaluzelele (dar și alte sisteme automate din locuința ta) cu o telecomandă Telis 16 RTS sau poți seta un scenariu preferențial, care va crea atmosfera dorită în locuința ta datorită senzorului de lumină Thermosunis Indoor Wirefree, care va acționa automat jaluzelele în funcție de luminozitatea soarelui.

Motorul recomandat să acționeze un sistem de jaluzele interioare este Sonesse  RTS.

Fiecare zi e mai frumoasă cu sistemele de umbrire interioara!

Perdelele mari și albe cu modele croșetate sunt din ce în ce mai puțin folosite, fiind înlocuite de perdelele simple, moderne și semitransparente, suficient cât să nu permită persoanelor de afară să vadă ce se află în casă și suficient de ușoare cât să fie date jos și spălate când e nevoie.

Perdele

Perdele motorizate care te ajută să te relaxezi.

Perdelele motorizate sunt rezistente și au durata de viață mai mare, fiind controlate uniform cu ajutorul unei telecomenzi. Așa cum am menționat într-un articol anterior, perdelele te pot ajuta să păstrezi aerul curat în încăpere, controlând fluxul de aer care pătrunde atunci când ferestrele sunt deschise.

Astfel, poți adormi liniștit cu geamul întredeschis, în serile călduroase de vară, fără să te temi de pătrunderea în interior a insectelor și a prafului.

Motorul pe care le recomandăm pentru acționarea automată a perdelelor este Glydea 35 WT EU.

Roletele textile, un paznic elegant al intimității tale

Cadoul perfect pentru ferestrele tale, indiferent de sezon, este un set de rolete automate. Ele sunt perfecte pentru protejarea intimității tale prin faptul că blochează complet vizibilitatea din exterior și oferă toate condițiile necesare unui trai liniștit.

rolete textile somfy

Un set de rolete textile umbreste incaperea si mentine temperatura.

Roletele textile înseamnă un control mai bun al luminii dar și al temperaturii. Acestea opresc razele solare puternice să pătrundă în cameră, având un efect foarte bun de umbrire, dar și reduc formarea efectului de seră și supraîncălzirea camerei.

Astfel, te bucuri de umbră, de o temperatură plăcută și, mai ales, de intimitate! Pentru a-ți face viața mai simplă, Somfy România îți pune la dispoziție motorul silentios Sonesse RTS și motorul LT 28, pentru acționarea automată a roletelor textile.

Sperăm că ți-am deschis apetitul pentru sistemele de umbrire interioara automate. Pentru a te bucura de beneficiile acestora și a afla care este soluția care ți se potrivește, contactează reprezentața Somfy România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *