Rolete interioare textile Somfy

Rolete interioare textile sau jaluzele din aluminiu?

Povestea ferestrelor tale poate începe cu „a fost odată”, dar azi vei afla cum o poți transforma în „este în fiecare zi”. Un set de jaluzele sau de rolete interioare bine ales poate face diferenţa dintre o mentenanţă minimă a acestora sau cheltuieli regulate pe produse noi.

Însă, stil casei tale poate fi construit de tine, atunci când te decizi asupra finisajelor, decoraţiunilor şi accesoriilor pentru ferestre. Fiecare informaţie şi element te poate conduce spre o alegere mulţumitoare sau te poate feri de o potenţială greşeală. De aceea, opţiunile bine cunoscute nu te vor dezamăgi niciodată.

O astfel de decizie poate apărea atunci când îţi doreşti sisteme care să îți izoleze fereastra pe interior. Indiferent dacă alegi să îţi montezi şi perdele, sistemele de rolete interioare sau jaluzele venețiene din aluminiu automatizate îţi vor oferi intimitate, siguranţă şi confort.

Jaluzele din aluminiu – cu cărţile pe masă

Nu vei întâlni des persoane care să nu fi auzit de jaluzelele din aluminiu pentru interior. Cel mai ieftin sistem pentru ferestre şi-a câştigat notorietatea datorită preţului scăzut şi a adaptabilităţii la orice tip de spaţiu. Clasicele jaluzele interioare orizontale albe sunt apreciate şi pentru faptul că sunt uşor de instalat şi pot fi mutate cu uşurinţă într-un alt spaţiu din casă. Adaptabilitatea jaluzelelor din aluminiu este compensată de posibilităţile cromatice, adesea restrânse la alb şi gri.

Preţul mic al acestora, însă, le motivează şi eficienţa. Un astfel de set nu îţi poate asigura o izolaţie completă fonică, termică şi luminozitate faţă de exterior. Dar acest aspect se poate dovedi în favoarea ta, dacă nu preferi întunericul total, pe durata nopţii. Aluminiul şi grosimea lameleleor de câțiva milimetri îţi asigură suficientă intimitate cât să le poţi monta în bucătărie sau baie. Acestea sunt rezistente la apă şi uşor de curăţat, aşa că pot fi montate inclusiv în spaţii industriale.

Sistemele de umbrire interioară din aluminiu pot fi manevrate manual, cu ajutorul şnurului său automat. Însă, gradul de confort în casă poate creşte considerabil cu ajutorul unui sistem inteligent şi a unei telecomenzi. Dacă nu vrei să rişti ca şnurul jaluzelelor să se rupă, poţi echipa sistemul cu un motor precum LW25, care îţi va transforma sistemul într-unul inovator.

Pentru un plus de ergonomie, aceste jaluzele pot fi acționate de la o telecomandă Telis Mod/Var RTS, care permite, cu ajutorul rotiței scroll, orientarea lamelelor în poziția dorită.

Rolete interioare textile fără secrete

Seturile de rolete interioare textile sunt populare printre cumpărători, mulţumită preţului lor scăzut, în rândul sistemelor de umbrire care izolează perfect interiorul de exterior. Din punct de vedere al eficienţei, aceste rolete îţi vor fi ajutoare de nădejde, dacă nu le montezi în baie, bucătărie sau spaţii supuse la umezeală ori căldură. Acestea se pot altera din cauza temperaturii oscilante.

Îţi recomandăm să optezi pentru aceste rolete în cazul spaţiilor mari care au nevoie de o izolare de lumină. La nivel de cromatică, aceste seturi pot fi colorate, cu imprimeuri sau chiar black out, care nu permit luminii să pătrundă în interior. Însă, deşi durabilitatea îi poate fi afectată uşor, un set de rolete interioare este eficient, în ceea ce priveşte intimitatea celor dinăuntrul casei.

Dacă automatizezi roletele interioare, funcţia de simulare a prezenţei te va ajuta să îţi protejezi locuinţa, atunci când eşti plecat în vacanţă. Piesa de rezistenţă a unui sistem inteligent este motorul, care poate fi chiar LT 28 sau Sonesse 40/50. Special conceput pentru sistemele de umbrire interioare, acesta este dotat cu un sistem de frânare ce previne accidentele.

Dacă alegi rolete interioare textile sau jaluzele făcute din aluminiu, iar bugetul este cel care te îndrumă către o decizie dintre cele două, verifică dacă informaţiile despre acestea se mulează pe aşteptările tale. Iar dacă rezultatul este unul pozitiv, rămâne doar să te bucuri de sistemele tale de umbrire automatizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *