Cel mai nou motor Somfy pentru rulouri

RS-100, cel mai nou motor inteligent Somfy pentru rulouri

Când vorbim despre amenajarea decorului la interior sau despre funcționalități care ne pot spori confortul, căutăm acele soluții care îmbină eficiența cu fiabilitatea și versatilitatea.

Un echipament inovativ creat pentru confortul nostru zilnic este motorul RS-100, o soluție modernă și inteligentă care asigură controlul motorizat al rulourilor.

Rulourile pentru ferestre au două roluri: unul de protecție și unul care asigură și sporește confortul la interior.

Însă, cum puteți asigura eficiența ambelor avantaje chiar și atunci când nu sunteți acasă?

Răspunsul se află în ansamblul tehnologic care stă la baza funcționării motorului Somfy RS-100. Un motor unic în clasa sa care vă va permite controlul total al rulourilor.

RS-100: motorul pentru rulouri care vă va schimba stilul de viață

Chiar de la prima acționare a motorului veți fi impresionat de silențiozitatea acestuia. RS-100 este un sistem tehnologic de calitate superioară, unic în clasa sa.

Fiecare rotație este executată în cel mai silențios mod posibil ceea ce-l face greu de sesizat. Practic, nici nu veți ști când ruloul este controlat și ajustat.

somfy-rs-100
Copyright: ©Somfy SAS/Arnaud Childéric

Mai mult, prin intermediul unității de comandă Connexoon Window şi a aplicației dedicate de mobil, disponibilă pentru platformele Android și iOS, motorul poate fi controlat de la distanță și poate oferi, în timp real, notificări despre starea locuinței.

Motorul va acționa ruloul în funcție de schimbările de temperatură, sau de momentul din zi. Fiecare situație va fi gestionată inteligent și rapid datorită senzorilor solari și de vânt.

Avantajele Somfy RS-100 pentru viața de zi cu zi

Tehnologia io-homecontrol

RS-100 este motorul care poate extinde echipamentele conectate pe care le folosiți în casa inteligentă. Dispune de tehnologia io-homecontrol, standardul radio pentru locuințe ceea ce înseamnă că poate fi conectat la sistemul inteligent de automatizare al casei.

Alături de alte echipamente, sau ca sistem singular, motorul poate fi conectat la unitatea de control inteligent, TaHoma. Acest lucru permite comunicarea RS-100 cu senzori de securitate și de mediu în vederea acționării rulourilor, în mod independent, în baza scenariilor pe care le creați.

Funcții care asigură protecția

RS-100 este un motor de tip plug-and-play prevăzut cu sistem care detectează obstacolele din calea rulourilor.

Acesta identifică independent direcția de rotație și pozițiile de capăt de cursă și poate fi acționat în două niveluri de viteză.

Ruloul este protejat chiar și iarna, atunci când motorul se oprește automat la detectarea gheții sau oricărui alt obstacol care poate deteriora atât ruloul, cât și funcționalitatea motorului.

Beneficii de integrare în procese de lucru

RS-100 are componente testate la peste 17.500 de cicluri de funcționare. Vă veți putea bucura de cotrolul rulourilor pentru o perioadă îndelungată fără a pierde din calitățile acestuia.

somfy-rs-100-instalare
Copyright: ©Somfy SAS/Arnaud Childéric

Fiind un motor de tip plug-and-play, Somy RS-100 se instalează rapid și ușor fără ca peretele sau tavanul casei să aibă de suferit.

Motorul este compatibil cu software-ul de instalare Somfy Set&Go io. Prin intermediul acestui program instalatorii pot personaliza funcționalitatea rulourilor pentru cele mai eficiente rezultate.

Design prietenos cu mediul

Proiectarea motorului Somfy RS-100 s-a realizat prin intermediul materialelor ecologice, totul pentru ca impactul asupra mediului să fie unul cât mai redus.

Comentarii

 1. Acest tip de automatizare poate fi instalata si pentru rulouri deja montate, actionate manual cu banda textila?
  Avem astfel de rulouri, iar la unul dintre ele s-a rupt acea banda textila. Ar fi interesant daca am putea folosi o astfel de automatizare, in loc sa inlocuim doar banda care s-a rupt.

  • Bună ziua!
   Vă mulţumim pentru mesaj. Desigur, există o soluție pentru nevoia dumneavoastră.
   Pentru a obține o ofertă referitoare la produsele de care aveți nevoie, vă rugăm să luați legătura cu unul din partenerii noștri. Pentru a face acest lucru, vă rugăm să utilizați formularul nostru de pe pagina de căutare punct de vânzare, alegând categoriile de produs care vă interesează.
   În cazul în care nu găsiți informațiile de care aveți nevoie în urma utilizării formularului, vă invităm să luați legătura cu unul din consultanții noștri la numărul de telefon: 0374494418.
   Vă mulțumim!
   Cu stimă,
   Echipa Somfy România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *