Somfy ferestre termopan si rulouri

Cum te va surprinde setul de rulouri pentru ferestre termopan

Locuinţa ta este acel loc în care te desprinzi de mediul înconjurător și grijile de la serviciu şi te întrepţi către relaxare, odihnă şi timp petrecut cu familia. Aceste activităţi trebuie susţinute de siguranţa şi sustenabilitatea pe care o implică produsele din casa ta.

În interiorul căminului trebuie să pătrundă doar acele beneficii ale mediului din jur, adică suficientă lumină cât să te ferească de un consum inutil dat de becuri şi atâta căldură sau răcoare cât să contribuie la confortul tău. Noţiuni precum zgomot, poluare sau frunze uscate aduse de vânt ar trebui să rămână acolo unde le este locul – în afara casei.

De aceea, credem că un set de rulouri exterioare se poate asorta cel mai bine cu ferestre termopan.

Rulouri exterioare, un plus pentru ferestre termopan

Pentru a te asigura că vei avea seri neperturbate de petreceri ale vecinilor, nu vei găsi frunze pe jos sau nu vei respira aerul grătarului altcuiva, îţi recomandăm ferestre termopan decorate cu rulouri exterioare.

Efectul rulourilor va fi mărit de un set de geamuri care te ajută să te aperi de poluarea fonică. În plus, un set de ferestre termopan va păstra mult mai bine temperatura dorită în interior, odată ce acţionezi rulourile în acest sens.

Rulourile exterioare sunt accesoriile pentru geamuri care nu vor da greş niciodată. Atunci când le cumperi, te aştepţi la o durată de viaţă a lor de câteva decenii. Doar că, din cauza faptului că sunt montate în exteriorul casei, vor face faţă tuturor manifestărilor vreme. Deci, au nevoie şi de calitate.

Nu îţi poţi achiziţiona rulouri de origine îndoielnică, aşa cum nu le poţi manevra fără să le acorzi atenţie. Însă, dacă le îngrijeşti, vei avea parte de seri răcoroase şi zile călduroase, fără ca pragul tău de confort să fie depăşit.

Rulouri exterioare şi ferestre termopan de nădejde

Atunci când sunt ridicate sau coborâte manual pe termen lung, ele nu vor avea mişcări regulate şi li se poate scurta durata de viaţă. Somfy a dezvoltat sistemele automatizate cu scopul de a preveni astfel de întâmplări. Odată ce sunt conectate la un motor, rulourile vor fi manevrate mereu cu aceeaşi viteză şi regularitate. Aceasta este sustenabilitatea unui produs. Am vrut să ne asigurăm că lansăm produse sustenabile, din toate punctele de vedere. Setul de rulouri exterioare consumă vizibil mai puţin curent electric şi, astfel, au grijă şi de bugetul familiei.

Siguranţa este un alt element pentru casa ta

Somfy rulouri pentru ferestre termopan

Îţi poţi comanda ferestre termopan doar cu închidere pe partea de interior. Apoi, rulourile coboară, iar vecinii sau eventuali musafiri nepoftiţi nu vor avea acces la activităţile tale din casă. În acel moment, tu poţi fi oriunde în casă ori poţi privi cum se schimbă atmosfera din locuinţă.

Rulourile exterioare sunt acele accesorii ale geamurilor care impresionează prin rezistenţă şi durabilitate. Ele oferă o izolare totală faţă de lumina sau căldura din exterior, însă necesită la fel de multă atenţie. Un sistem automatizat le face să funcţioneze chiar şi fără ca prezenţa ta să fie necesară. Motorul va respecta programarea pe care ai făcut-o în momentul instalării şi, la ora stabilită de tine, va mişca rulourile.

În cazul în care pleci în vacanţă sau îţi doreşti mai multă siguranţă, ele se vor bloca odată cu închiderea şi singurul factor care le poate modifica poziţia este apăsarea ta de buton. Iar ferestrele de tip termopan, fie că sunt monetate pe ramă din lemn sau plastic, vor completa suportul prin care te bucuri de peisajul de afară.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *