Somfy jaluzele interior

Cum iti ofera setul de jaluzele de interior siguranta de care ai nevoie

Există produse de care căminul tău are nevoie. Chiar dacă renovezi sau urmează să te muţi, trebuie să îţi creezi o locuinţă care să îţi ofere confort, intimitate dar, mai ales, siguranţă. De aceea, nu poţi locui într-o casă care să nu fie protejază de jaluzele interior. Acestea fac parte din gama accesoriilor necesare fiecărei camere, mai ales dacă este vorba de sufragerie sau dormitoare.

Atunci când te documentezi în privinţa unui set de jaluzele interior, vei observa că poţi alege între verticale sau orizontale, disponibile într-o gamă largă de culori. Poţi cumpăra jaluzele interior, falduri romane sau perdele. Le poţi adapta designului casei sau a mobilei sau poţi suplimenta efectul lor cu ajutorul unor jaluzele veneţiene sau rulouri. Poţi să optezi pentru materiale precum bambus, textil, aluminiu sau PVC. Însă, oricum ai privi jaluzelele, îţi sunt necesare.

Jaluzele interior: de la alegere la siguranţă

Siguranţa setului tău de jaluzele interior începe odată cu documentarea de dinaintea cumpărării lor. Atunci vei observa că unele modele au caracteristici – bonus, precum factorul de protecţie împotriva razelor soarelui. Însă, setul de jaluzele interior îţi va oferi siguranţă şi intimitate.

Atmosfera pe care o aduc jaluzelele în casa ta va fi una intimă, care te va ajuta să profiţi atât de temperaturile de afară, cât şi de lumină. Jaluzelele acţionează ca un filtru în faţa razelor soarelui, care ar putea deteriora parchetul şi mobila din jurul geamului. De aceea, senzorii vor avea grijă ca în interiorul casei să pătrundă suficentă lumină naturală, cât să te ferească de eventuale daune.

Senzorii sunt cei care se ocupă şi de clima din interior. Cu ajutorul programării, temperatura din cameră nu se va modifica brusc, ci în funcţie de vremea de afară. Fiind bazată pe aerul din timpul zilei sau nopţii, casa ta nu va suferi efecte negative ale climei extreme, cum ar fi cea pe care o crează aerul condiţionat sau caloriferul setat pe căldură prea intensă.

Un portofel protejat de jaluzelele de interior

Pentru căminul tău, jaluzelele reprezintă o investiţie pe termen lung. Calitatea Somfy jaluzele de interiormaterialului şi a mecanismului lor primează. Jaluzele vor fi supuse unei manevrări intense, ani de-a rândul. Somfy a luat acest aspect în calcul şi, prin automatizare, elimină eventualele bruscări ale unei mişcări prea rapide sau aritmice. Veţi putea controla jaluzelele doar cu ajutorul telecomenzii sau a panoului de control din perete. În acest fel, veţi evita şi eventuale accidentări ce pot apărea atunci când copiii trag de şnururile sau baghetele care atârnă.

Investiţia ta în jaluzele interior va fi una eficientizată, iar sistemele automate promit o viaţă lungă, la fel ca şi produsele pe care le manevrează. Pe lângă economia pe care o vei face cumpărând un produs de calitate pe termen lung, vei consuma doar suficiente resurse cât să ai parte de un climat sănătos.

Aerul curat este un alt aspect important pentru casă şi sănătate. Multe jaluzele manuale pot fi lăsate în aceeaşi poziţie timp de mai multe luni, iar praful se va strânge pe lamelele lor. Prin programare şi o ventilare calculată a aerului, ele vor preveni depunerea prafului şi apariţia unor eventuale alergii.

Siguranţa, confortul şi intimitatea sunt conectate şi la fel de importante, atunci când vine vorba despre locuinţa ta. Economia şi sustenabilitatea contribuie atât la confort, cât şi la siguranţă. Iar pentru setul de jaluzele interior, necesar ferestrelor tale, niciunul dintre aceste aspecte nu trebuie ignorat.

Somfy inovează întotdeauna, pentru ca trăsăturile unei case optime să fie la înălţime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *