Somfy sisteme de umbrire office

Cum te ajuta un set de sisteme de umbrire la birou

Biroul tău este locul în care petreci cea mai mare parte a timpului. Media de 9 ore pe zi în care biroul îţi este cea de-a doua casă, este şi destinaţie pentru cei care îţi trec pragul. De aceea, mai ales pe timpul verii, ai nevoie de sisteme de umbrire profesioniste pentru a lucra în condiții optime.

Importanţa unor sisteme de umbrire are un dublu sens. Pentru tine, cel care îşi petrece mult timp la birou, pe termen lung, cel mai important este confortul. Sistemele sunt responsabile să te ferească de razele solare puternice din timpul zilei, dar şi să îţi ofere şi răcoarea oferită de dimineţi şi seri.

Totuşi, aspectul biroului face parte din promovarea afacerii tale. Aşa că ai nevoie ca el să fie la standarde înalte, să urmeze domeniul de activitate al firmei şi să arate partenerilor şi vizitatorilor că tu nu lucrezi doar într-o clădire cu birouri şi calculatoare, ci un loc primitor şi optim petrecerii timpului acolo.

Sisteme de umbrire – soluţii fără alte probleme

Lumina intensă, de vară, are nevoie să fie controlată. Ea dictează şi temperatura care pătrunde în interior, dar şi calitatea lucrului. Lumina se reflectă în pereţi şi creează o atmosferă propice productivităţii sau una apăsătoare.

Dacă adaugi geamurilor sisteme de umbrire, vei putea alege cantităţile de lumină sau căldură pe care le doreşti în birou. Protecţia lor împotriva razelor soarelui vor feri monitoarele laptop-urilor sau componente ale calculatoarelor de prea multe influenţe externe. Dacă lucrezi cu faţa înspre fereastră, ştii ce poate însemna soarele care bate direct înspre tine. Cu sistemele de umbrire, vei putea controla lumina astfel încât ea doar să îşi exercite funcţia de a umple spaţiul în mod natural, fără să îţi afecteze ochii.

Dacă ai sisteme de umbrire vei putea să împaci preferinţele de temperaturi ale tuturor angajaţilor. Birourile sunt spaţii comune, astfel că adesea ele pot însemna şi persoane sensibile la curent sau temperaturi instalate artificial.

Folosind mai puţin aerul condiţionat şi mai mult contribuţiile pe care le pot aduce nişte sisteme de umbrire, vei echilibra temperatura fără a afecta sănătatea cuiva sau a stârni discuţii pe tema mediului de lucru. Ceea ce înseamnă o producţie crescută. Iar dacă apelezi la sistemele de umbrire în locul aerului condiţionat, factura de curent electric se va micşora, iar bugetul poate fi redirecţionat către alte activităţi.

Avantajele unor sisteme de umbrire nu apar doar în anotimpul călduros. Iarna, dacă laşi jaluzelele sau rulourile ridicate atunci când soarele se află pe cer, poţi capta razele producătoare de căldură, fără să fii afectat de frigul de afară. În plus, poţi urmări aceste schimbări, dacă echipezi sistemele cu senzori de lumină, care vor detecta apariţia razelor soarelui şi vor acţiona.

Imaginea companiei tale

Faţadele care accesorizează geamurile ocupă un loc din ce în ce mai ridicat în arhitectura modernă. Ele oferă un aer personal ferestrelor şi elimină din rigiditatea clădirilor din beton. Design-ul lor aduce acel „altceva” care nu doar că decorează geamurile, dar schimbă aspectul întregii clădiri.

Atunci când un client păşeşte în spaţiul companiei tale, poate observa detalii plăcute încă din parcare. Poţi expune un logo al firmei sau geamuri termopan cu ramă din lemn, care au un efect vizual mărit. Însă, o firmă cu personalitate trebuie să îşi manifeste şi creativitatea. Dacă alegi să decorezi ferestrele cu rolete exterioare sau jaluzele veneţiene, poţi adapta modelul la culorile logo-ului companiei şi, astfel, te asiguri că vor fi remarcate. Poţi alege un design unic, care va stârni curiozitatea privitorilor şi va exprima fix direcţia de comunicare a firmei tale.

Sediul companiei este o formă de promovare. El exprimă atmosfera din interior, starea de spirit a angajaţilor, propunerile companiei pentru viitor, dar şi viziuni. Personalizarea lui trebuie făcută sub ghidajul unor specialişti arhitecturali, pentru a evita orice fel de şansă de eşec. Însă, acesta nu înseamnă doar imaginea pe care o văd trecătorii, ci şi spaţiul birourilor care găzduiesc angajaţi, clienţi, colaboratori.

De aceea, sistemele îşi vor îndeplini rolul şi din interior. Ele vor fi vizibile şi vor putea produce impresia dorită şi, poate, un zâmbet pe faţa musafirilor. Identitatea brand-ului şi, implicit, a sediului companiei tale vor fi puse în valoare şi, astfel, sistemele îţi vor promova compania.

Sisteme de umbrire  şi protecţie

Odată ce ai motorizat jaluzele sau rulourile (iată câteva motoare recomandate), eleganţa lor nu va avea de suferit, pentru că panoul de control poate fi ascuns uşor de perete. Acesta va include şi setări care vor face casă bună cu alarma. Opţiunea de simulare prezenţă sau blocarea sistemelor, odată închise, vor adăuga un plus de siguranţă pentru echipamentele şi documentele din firmă.

Somfy sisteme de umbrire birou

Somfy sisteme de umbrire sala de conferinte

Ele au fost testate împotriva forţării şi a încercărilor de intrare prin efracţie. Iar programul special de simulare a prezenţei le vor da mişcări care vor da impresia unui om care le schimbă poziţia, o dată la ceva timp.

Sistemul de blocare al jaluzelelor va face ca şedinţele să se desfăşoare fără deranj. Ele vor izola perfect, pe de-o parte, lumina, iar imaginile de pe proiector nu vor fi afectate. Pe de altă parte, zgomotul exterior nu va pătrunde în birouri. Mulţumită jaluzelelor sau rulourilor, aerul din interior va fi ventilat, fără să fie şi îngreunat de căldura sau umiditatea de afară.

Umbrire din interior

Unele sisteme de umbrire pot părea rigide prin calitatea izolării luminii. De aceea, dacă vrei o protecţie mai „blândă”, care să contribuie la cantitatea optimă de umbră şi căldură, poţi alege şi jaluzele interioare textile.

Design-ul lor este personalizabil şi transmite exact mesajul pe care îl doreşti. Poţi sincroniza jaluzelele interioare cu cele exterioare, astfel încât să poată fi manevrate prin aceeaşi telecomandă şi le poţi programa una în funcţie de cealaltă.

Programarea este cea care te va feri de acele prime minute în care temperatura biroului se adaptează prezenţei tale. Ştii cum, atunci când ajungi la serviciu, trebuie să aştepţi câteva minute, ca să poţi adapta temperatura de peste noapte?

Dacă programezi sistemele, ele pot acţiona chiar de dinainte să intri în clădire. Jaluzelele te vor aştepta în poziţia pe care o doreşti, încă de la ora pe care ai ales-o. Astfel, aşa cum stabileşti obiective şi strategii pe termen lung pentru afacerea ta, o poţi face şi în ceea ce priveşte atmosfera de lucru.

Sisteme de umbrire independente

Aceste sisteme de umbrire interioare pot acţiona şi independent faţă de rulourile exterioare, fără să îşi piardă din eficienţă. Aşa cum fiecare dintre ele au avantaje separat, împreună vor face echipă, fără să li se suprapună din funcţii. Ambele sunt uşor de întreţinut şi, bineînţeles, rezistente. Materialele textile din care sunt produse sistemele de umbrire sunt compatibile cu mişcările dese ori bruşte de manevrare, iar sistemul inteligent de automatizare este unul rezistent şi testat pentru o durabilitate de decenii.

Timpul petrecut la serviciu poate fi plăcut atât vizual, cât şi la nivel de temperatură. Astfel, cu sisteme de umbrire vei scoate în evidenţă calităţile biroului, îi vei da un aer mai personal şi vei apăra interiorul biroului de prea multă lumină sau de o influenţă prea mare a aparatelor de aer condiţionat.

Somfy sisteme de umbrire

Somfy sisteme de umbrire

Jaluzelele sau roletele sunt cele care îţi vor aduce un plus de imagine şi confort. Aceste accesorii au un loc fruntaş pe piaţă, iar dezvoltarea continuă a tehnologiei face ca ele să fie din ce în ce mai performante și să fie dotate cu sisteme de umbrire, din ce în ce mai personalizabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *