Construind fericirea cu Smart & Smooth Operator

Trăim într-o lume în care toate obiectele din jurul nostru devin din ce în ce mai inteligente și sunt menite să ne facă viața mai ușoară. Tehnologia a evoluat la un așa nivel încât chiar și cele mai mici obiecte, precum un pix, o periuță de dinți sau o brățară capătă funcții care să ne uimească.

La Somfy, tehnologia și inovația se îmbină perfect pentru a crea sisteme, motoare și dispozitive de comandă pentru a transforma locuințele și clădirile în adevărate sisteme inteligente.

În cadrul expoziției R+T Stuttgart, am prezentat unul din cele mai importante produse destinate tehnicii de umbrire care va revoluționa mișcarea rulourilor – Smart & Smooth Operator.

Astăzi vrem să îți prezentăm…

Motorul tubular inteligent Smart & Smooth Operator

Pe baza tehnologiei inovative, acest dispozitiv este mai mult decât un motor; este un întreg ecosistem care pune la dispoziția utilizatorului toate elementele de care are nevoie pentru a îl pune în funcțiune.

Este un produs extrem de simplu de integrat în cadrul sistemului de umbrire, fiind primul motor de tip plug & play, instalarea acestuia realizându-se fără efort.

Componentele care alcătuiesc acest motor tubular sunt de 5 ori mai sigure decât ale oricărui alt dispozitiv similar și au fost testate pentru peste 17.500 cicluri de funcționare.

Atât pornirea cât și oprirea ruloului se realizează cu încetinire, pentru a asigura viață îndelungată și o bună funcționare pe termen lung a acesteia.

Cum te ajută acest motor?

În primul rând, este ușor adaptabil indiferent de tipul sistemului de umbrire unde dorești să îl montezi. Datorită formei sale tubulare și dimensiunii reduse, poate fi integrat în axul ruloului.

Somfy smart & smooth operator

Somfy smart & smooth operator

Acționarea motorului se face pe baza tehnologiei io-homecontrol, fie din telecomandă sau dintr-un panou montat în perete. La fiecare acțiune, de ridicare sau de coborâre, mișcarea se face cu o pornire și o oprire lină, silențioasă și apoi crește ușor viteza de mișcare, în funcție de preferința utilizatorului.

Io-homecontrol este o tehnologie radio securizată care face legătura dintre sistemul de control și echipamentul motorizat pentru a transmite și recepționa comenzi. Comunicația este bidirecțională, fiecare comandă transmisă este verificată sistematic și confirmată prin intermediul unui feedback din partea panoului de control sau al telecomenzii printr-un semnal audio. Această tehnologie este creată special pentru a-ți îmbunătăți experiența în controlul locuinței tale.

Miscarea rulourilor este lina

Miscarea rulourilor este lina

Motorul Smart & Smooth Operator detectează automat obstacolele și se oprește în cazul în care ceva îi blochează calea.

Rezultatul a peste 5 ani de teste și inovații

„Proiectul S&SO RS 100 este o descoperire tehnologică inovativă care se aliniază în totalitate cu ambiția noastră de a aduce un plus de valoare asupra întregului lanț de distribuție, de la producătorul sistemelor de umbrire, la instalator și în final la utilizatorul care va beneficia de avantajele acestui produs. Acest motor este mult mai eficient și mai sigur față de oricare alte motoare similare aflate pe piață. Design-ul a fost conceput de la zero, toate etapele de acționare au fost redezvoltate și am regândit în totalitate metodologia procesului nostru de design. Pentru a ne atinge obiectivele, am depus un total de 40 de brevete și echipa a lucrat timp de 5 ani pentru a aduce produsul în stadiul în care este astăzi. Reacțiile pe care le-am primit se aliniază cu așteptările noastre inițiale; aproape că simțim efectul WOW în jurul nostru” a spus la eveniment Fabrizio Girola, Project Manager S&SO RS 100, în mod vizibil impresionat de reacțiile participanților de la R+T Stuttgart care au avut ocazia să vadă produsul în acțiune.

Vizitatorii expoziției au fost foarte încântați în urma testării acestui produs inovativ și în urma demonstrațiilor realizate. Echipa Somfy a primit multe aprecieri anul acesta, care nu fac decât să ne încurajeze să țintim și mai sus din punct de vedere al calității și inovației.

Mulți consumatori și-au manifestat admirația față de acest nou motor și au recunoscut că tehnologia utilizată este cu un pas în față și îi aduce cu un pas mai aproape de viitorul mult visat în domeniul tehnicii de umbrire.

R+T Stuttgart, Germania

Standul Somfy in cadrul R+T Stuttgart, Germania

„Pentru noi, obiectivul este să facem motorul S&SO RS 100 standardul în piața de rulouri până în 2020.”, spune Liesbet Hervieu-Besson, Managerul Liniei de Produse Somfy.

Chiar și reprezentanții celor mai mari companii producătoare de sisteme de umbrire (storuri, draperii, jaluzele, rolete, rulouri) au avut reacții peste așteptările noastre, afirmând că doresc să își dezvolte produsele pe baza celor mai eficiente metode de motorizare, iar motorul oferit de Somfy, Smart & Smooth Operator, corespunde cerințelor și standardelor acestora.

Unde se poate găsi Smart & Smooth Operator?

Smart & Smooth Operator a fost prezentat prima oară publicului larg la expoziția R+T Stuttgart, în perioada 24-28 februarie 2015. Lansarea motorului pe piața internațională va avea loc la începutul anului 2016, iar în România îl vei putea găsi la cel mai apropiat dealer Somfy.

Ești pregătit să aduci inovația viitorului mai aproape de tine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *