Panou Smoove 1 RTS

Smoove 1 RTS – diversitate si culoare

După o zi obositoare la birou, ajungi acasă și singurul tău gând este să te așezi confortabil pe canapea sau să te relaxezi împreună cu familia. Este seară și ai nevoie de o atmosferă plăcută în casă; așadar, cobori jaluzelele sau roletele pentru a îți proteja intimitatea. Cum faci acest lucru dacă nu te afli în apropierea unei telecomenzi? Acționezi butonul controler-ului de perete Smoove 1 RTS.

Ce este Smoove 1 RTS?

Smoove este un dispozitiv de control plasat pe perete care permite, printr-o simplă apăsare a butonului cu senzor de atingere, controlul pe verticală a diferitelor sisteme de umbrire interioară: storuri, rolete textile, jaluzele verticale sau alte sisteme cu principiu de funcționare similar.

Dispozitivul Smoove 1 RTS este dotat cu un singur canal și are trei funcții: ridicare, coborâre și oprire. Pe lângă acestea, el permite și utilizarea unui modul favorit „my”, conceput special pentru scenariile personalizate menite să îți facă viața mai ușoară.

De exemplu, cu ajutorul funcției „my” poți seta ca jaluzelele tale verticale să rămână în poziție ridicată până seara, când acestea vor coborî automat și vor acoperi ferestrele pentru siguranța intimității tale.

Smoove 1 RTS funcționează pe baza tehnologiei radio, nefiind necesare pentru montarea acestuia cablaje între dispozitiv și motoare.

Alimentarea panoului Smoove se face pe baza unei baterii cu durată lungă de viață.

Rame Smoove – varietate de module și culori

Panoul Smoove are un design plăcut, ușor de integrat în orice tip de decor, indiferent de stilul de amenajare din locuința ta. Datorită tehnologiei radio cu care este prevăzut, dispozitivul de control Smoove se montează ușor, fără să fie nevoie de o intervenție majoră asupra pereților.

Panoul Smoove este disponibil în trei finisaje de module, așa cum se poate observa în imaginea de mai jos. Modulele sunt: Pure Shine (alb), Black Shine (negru) și Silver Shine (argintiu).

Pentru fiecare modul Smoove RTS (sau Smoove 1 io) sunt disponibile 8 rame la alegere, în funcție de culoarea aleasă și aspectul camerei în care panoul este plasat. Ramele sunt disponibile în următoarele culori:

  • Pure (alb)
  • Silver mat (argintiu închis)
  • Silver lounge (argintiu deschis)
  • Black (Negru)
  • Light Bamboo (culoarea lemnului de bambus)
  • Amber Bamboo (lemn de bambus închis)
  • Walnut (culoarea lemnului de nuc)
  • Cherry (cireș)

panou rame smoove

Aceste rame se pot încadra în orice tip de decor, oferind un aspect plăcut peretelui pe care este amplasat panoul.

Ce avantaje oferă Smoove 1 RTS?

Așa cum am menționat anterior, dispozitivul de control Smoove 1 RTS este folosit pentru controlul de la distanță al sistemului sau sistemelor de umbrire interioară dintr-o singură încăpere.

Smoove 1 RTS are un design plăcut și adaptabil în orice ambient. Acesta nu necesită cablaje la montare și are o durată lungă de viață, fiind conceput să reziste la câteva mii de cicluri de utilizare.

Cu ajutorul dispozitivului de control Smoove, poți manevra storurile, roletele, jaluzelele sau draperiile în mod intuitiv și fără a depune efort.

Acest dispozitiv este oferit de Somfy România cu garanție de 5 ani, atât pentru instalatori cât și fabricanți.

Smoove 1 RTS este dispozitivul care îți face viața mai ușoară, chiar și atunci când ajungi acasă după o zi obositoare de muncă, singurul tău gând fiind să te relaxezi alături de familie. Vei putea face acest lucru fără griji, în timp ce Smoove acționează pentru protejarea intimității tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *