somfy one plus

Somfy One+ știți totul despre casă chiar și atunci când nu sunteți acasă

Siguranța locuinței noastre este importantă. Indiferent de locul în care ne aflăm, trebuie să știm că totul este sub control. De aceea suntem mereu în căutarea celor mai eficiente soluții prin care putem supraveghea integritatea locuinței noastre.

O cameră de supraveghere dotată cu senzori de mișcare și cu alarmă incorporată este, din acest punct de vedere, răspunsul la necesitățile menționate. Iar Somfy One+ înglobează toate beneficiile de care avem nevoie într-un singur produs discret și modern.

De ce? Pentru că o astfel de cameră inteligentă vă ajută să știți totul despre casa dumneavoastră chiar și atunci când nu sunteți acasă.

Somfy One+, camera inteligentă pentru protecția casei dumneavoastră

Somfy One+ este mai mult decât o simplă cameră de supraveghere video pentru interior. Este un pachet de securitate alcătuit din cameră video de înaltă calitate și alarmă.

Camera cuprinde detector de mișcare, senzori de vibrație și de deschidere și oferă control de la distanță, direct de pe telefonul mobil.

Detecția mișcării este precisă datorită combinației de analiză a imaginii și detecție cu infraroșu. În plus, puteți alege zonele din casă pe care le doriți excluse din detecția camerei de supraveghere – spre exemplu ușița pentru accesul pisicii, canapeaua, podeaua etc.

Intimitatea este și ea garantată cu ajutorul obturatorului special care se închide automat atunci când vă întoarceți acasă, sau atunci când aveți musafiri. Puteți oricând să întrerupeți înregistrarea video prin intermediul aplicației care va rula pe smartphone-ul dumneavoastră.

Copyright: @Somfy Activités SA / Pascal Ribes

Somfy One+: specificații tehnice pentru orice necesitate

Camera de supraveghere video este dotată cu specificații tehnice de top. Acestea vă vor ajuta să aveți date din interior oricând aveți nevoie de o confirmare că totul este bine.

Indiferent de cât de departe de casă vă aflați, puteți observa ce se întâmplă în locuință prin intermediul aplicației pentru telefonul mobil. Utilizând aplicația alegeți dacă porniți sau opriți înregistrarea video și dacă porniți sau opriți alarma.

Aplicația prin care aveți controlul camerei de supraveghere Somfy One+ este Somfy Protect. O puteți descărca oricând din Google Play sau App Store.

Copyright: @Somfy Activités SA / Pascal Ribes

Principalele specificații tehnice ale Somfy One+:

  • Cameră Full HD.
  • Sirenă de 90+ dB.
  • Senzor de mișcare inteligent.
  • Baterie de rezervă pentru funcționalitate în lipsa electricității.
  • Câmp mare de vizualizare și zoom de înaltă precizie: 130 de grade și 8X zoom digital.
  • Vizibilitate pe timp de noapte datorită senzorilor cu infraroșu.
  • Detectarea mișcării cu senzor care deosebește mișcarea generată de animalele de companie.
  • Difuzor și microfon incorporate.
  • Până la 7 zile de înregistrare continuă (opțional).
  • Temperatură de funcționare între 0 și +45 de grade Celsius.

Casa smart cu ajutorul Somfy One+

Camera video de supraveghere Somfy One+ poate extinde sistemul smart home existent.

În plus, camera se poate interconecta cu camere de supraveghere video suplimentare de interior și/sau de exterior, dar și cu senzori suplimentari pentru o protecție aplicată întreagii locuințe.

Camera se instalează ușor și rapid, urmând pașii disponibili în aplicația pentru telefonul mobil.

Copyright: @Somfy Activités SA / Pascal Ribes

Alegeți soluțiile potrivite

Dacă doriți să personalizați sistemul de supraveghere și protecție al casei dumneavoastră, nu ezitați să contactați folosind datele disponibile în pagina de contact.

Explicați-ne totul despre proiectul dumneavoastră pentru a vă putea ajuta în alegerea celor mai potrivite soluții Somfy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *