R+T Stuttgart

Somfy participa la R+T Stuttgart, cea mai mare expozitie de tehnică de umbrire

Între 24 și 28 februarie, Somfy va participa la cel mai mare târg dedicat tehnicii de umbrire din lume! Acesta va avea loc în Stuttgart, Germania și va reuni cei mai mari producători de sisteme de umbrire din acest domeniu.

R+T reprezintă un punct de întâlnire pentru cei din industria de profil, fiind totodată și o platformă pentru prezentarea inovațiilor: produse noi sunt dezvoltate special pentru R+T și prezentate.  Târguri satelit s-au desprins și în Asia, Turcia și Australia, neavând însă aceeași anvergură.

Ce se întâmplă la R+T Stuttgart?

Fiind un eveniment de amploare, organizat o dată la 3 ani, R+T oferă o imagine de ansamblu asupra gamei complete de produse și servicii din zona sistemelor de umbrire: rulouri, jaluzele, perdele, sisteme de protecție solară, sisteme de automatizare pentru porți de acces și uși de garaj. Tot în cadrul expoziției din 2012 s-au discutat și teme importante la nivel global: eficiența energetică sau siguranța în construcții și se poate preconiza că aceste teme vor fi prezente și anul acesta, având în vedere că rămân în continuare teme de interes ridicat.

Cine participă?

1. Peste 58.000 de participanți din întreaga lume se strâng la R+T Stuttgart, dintr-un total de 125 de țări.

2. La ediția anterioară, din 2012, 45% dintre participanți erau din industrie, 38% erau din mediul de afaceri în timp ce 20% erau din zona comerțului

Somfy la R+T Stuttgart

Anul acesta, Somfy va prezenta la târgul din Stuttgart tehnologii noi aplicate motoarelor tubulare și sisteme de control intuitive pentru casa inteligentă. Pe parcursul celor 5 zile de  expoziție vom fi prezenți in pavilionul 5, standul A32 din Messe Stuttgart. Aici vă invităm să pășiți în casa inteligentă, unde confortul, economia de energie și securitatea sunt asigurate de o gamă diversificată de noi sisteme de comandă și unde puteti experimenta noi senzații în casa viitorului.

Vă invităm să ne urmăriți în continuare pentru noi informații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *