2401493 - Somfy One Plus - Lifestyle - 01

Alege soluții inteligente Somfy Protect de monitorizare pentru casa ta

Dacă ești cu gândul din ce în ce mai des la vacanță înseamnă că se apropie mult așteptata perioadă a concediilor de vară.

Biletele sunt cumpărate, rezervările sunt făcute din timp, bagajele sunt aproape gata și toată lumea așteaptă cu nerăbdare să înceapă călătoria. Ca totul să decurgă perfect, este important să aveți în vedere și cum asiguri securitatea locuinței până la întoarcerea din vacanță.

Care este cea mai bună metodă pentru protecția locuinței

Protecția casei trebuie să fie în pas cu noile tehnologii. Securitatea locuințelor reprezintă un element esențial în viața noastră. Protejăm astfel, nu doar bunurile materiale, ci mai ales familia și pe cei dragi nouă.

Una dintre cele mai potrivite soluții de securitate a locuinței presupune alegerea unui sistem complet interconectat de monitorizare. Ce ați spune dacă ați beneficia, simultan, de camere de supraveghere video, alarme și senzori de mișcare?

Vacanța înseamnă relaxare totală atunci când știți că, printr-o simplă aplicație de pe smartphone, aveți acces la tot ceea ce se întâmplă acasă. Sunteți în permanență conectați la locuința smart și beneficiați de notificări în timp real. Dețineți controlul deplin din aplicația ușor de utilizat, Somfy Protect, disponibilă în Google Play sau AppStore

Somfy Protect Aplicatie Mobila

Ce include un sistem complet de protecție smart?

Camere de supraveghere cu sirene încorporate

E atât de simplu să protejăm ceea ce contează cu adevărat. Avem nevoie doar de un smartphone conectat, iar de restul se ocupă sistemul avansat de protecție Somfy Protect. Camerele de supraveghere sunt extrem de utile pentru a vedea în timp real ce se întâmplă când nimeni nu este acasă. Le puteți utiliza doar când aveți nevoie sau rămâneți conectat pentru a deține controlul în permanență. Prin designul unic și modern își găsesc ușor locul în orice locuință și sunt extrem de discrete, încât nu vor atrage atenția.

Camerele de supraveghere din gama Somfy Protect pot fi montate în orice loc. Activează-le din aplicație și primești notificări în timp real ori de câte ori este detectată mișcare, datorită senzorului inteligent.

2401507 - Somfy Indoor Camera - Lifestyle - 05

Mai mult decât atât, poți comunica cu cei prezenți în casă, datorită microfonului si difuzorului încorporate, beneficiezi de înregistrarea automată, gratuit, a unui video de câteva secunde pe care îl vei primi pe smartphone și, astfel, în cazul unei pătrunderi prin efracţie, poți declanșa sirena.

Orice variantă ai alege, camerele de supraveghere Somfy One, Somfy One+ și Camera video de interior Somfy Protect sunt full HD, au vedere nocturnă, unghi larg de vizualizare, zoom de până la 8 ori, iar senzorul de mișcare deosebește mișcarea generată de animalele de companie față de cea a unui eventual intrus uman.

Somty Protect senzor animale de companie

Protecția vieții private prin intermediul obturatorului motorizat

Intimitatea casei este protejată. Odată ce ați revenit acasă, alarma se dezactivează automat, iar obturatorul motorizat al tuturor celor trei modele de cameră se închide automat. Puteți seta închiderea și deschiderea oricând e necesar, direct din aplicație. Când aveți soluții de încredere la îndemână, e simplu să asigurați securitatea casei. 

Obturator motorizat Somfy
Obturator motorizat Somfy

Senzori de mișcare

Cu siguranţă este de interes cum poate fi detectat un intrus până când ajunge în dreptul camerei de supraveghere? Ușor. Senzorul pentru ferestre și uși, Intellitag, te ajută să recunoști tentativele de intrare prin efracție și declanșează totodată sirena înainte ca acesta să pătrundă în locuință. Odată ce ai ajuns acasă, oprește-l cu ușurință din telecomandă sau din aplicația de pe smartphone.

Alarme

E bine să fii asigurat că, indiferent unde te afli la un anumit moment, cineva aude alarma declanșată. Uneori nu e suficientă doar înregistrarea video, de aceea te poți bucura de avantajele instalării unui sistem de alarmă Somfy Home Alarm. Volumul pe care acestea îl oferă, de 90+ dB, va atrage cu siguranță atenția celor din jur cu privire la pericolul în care se află locuința ta.

2401486 - Somfy Home Alarm XL - Packshot - 01

Te bucuri de toate aceste soluții special create pentru protecția ta și a celor dragi. Ai, așadar, camere video, ai alarme și apoi senzori de mișcare controlați rapid dintr-o aplicație ușor de folosit de pe telefon. Te poți conecta de oriunde și poți partaja accesul cu familia și prietenii.

De ce să instalezi un sistem de tip smart home?

Un sistem smarthome te va ajuta să sporești confortul casei tale și te vei simți mult mai în siguranță oriunde ai pleca. Indiferent unde vei călători, ești la un click distanță de casă.

Mai mult decât atât, poți obține tot controlul dorit într-o manieră extrem de simplă, menită să-ți ușureze viața. Alarma este activată inteligent. Primești o notificare atunci când pleci de acasă pentru a-ți reaminti să activezi sistemul. În cazul în care vor ajunge copiii înaintea ta, vei primi o înștiințare cu privire la acest lucru, prin aplicația destinată lor. Iar sistemul se va dezactiva complet, automat, odată cu venirea ta acasă.

În tot acest timp, în cazul în care se declanșează alarma, vor intra alerte pe telefonul mobil, atât pentru tine, cât și pentru cei cu care ai ales să partajezi accesul din aplicație. Dacă ai rămas fără baterie la telefon sau nu îl ai lângă tine, poţi activa și dezactiva alarma cu ajutorul unei cartele speciale care permite recunoașterea automată a utilizatorilor.

Cartele speciale Somfy

Ȋn plus, beneficiezi de control vocal cu ajutorul serviciilor terţe compatibile: utilizaţi comanda vocală prin intermediul Amazon Alexa sau serviciului IFTTT 

Ai atâtea variante din care poți alege. Pachetele Somfy Protect  – Camere și Alarme sunt la îndemâna ta. Îți poți personaliza sistemul în funcție de dorințele și nevoile tale, totul pentru un confort sporit. Versatilitatea gamei îți va completa fără doar și poate casa smart pe care ai visat-o.

Pentru suport în alegerea soluţiei de securitate, trimite-ne detalii despre proiectul casei tale și te vom ghida spre varianta potrivită pentru tine.

Bucură-te de liniștea traiului în locuința ta protejată la cele mai înalte standarde. Fii conectat în permanență la tot ceea ce se întâmplă și ai grijă de siguranța celor dragi. Meriți să te relaxezi în vacanță, știind că tot ceea ce ai de preț este pe mâini bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *