Somfy TaHoma Unitate de Control

Cum poti avea o casa conectata cu TaHoma® de la Somfy

Ai visat vreodată că poți avea la dispoziție tot ceea ce îți dorești cu o simplă apăsare de buton? Cu siguranță am avut cu toții cel puțin o dată un astfel de vis.

Puterea de a obține ceea ce ne dorim stă în mâinile fiecăruia dintre noi, cât timp avem la dispoziție mijloacele necesare care să ne ajute. De aceea, tehnologiile din ziua de astăzi evoluează constant, specialiștii căutând mereu soluții care să ne simplifice viața.

Una dintre aceste soluții este sistemul Somfy TaHoma®, disponibil și în România. Cu ajutorul său, îți controlezi locuința după bunul plac, adaptând toate echipamentele automatizate conform nevoilor tale.

De ce să îți transformi locuința într-o casă conectată?

Fiecare dintre noi are propriul său ritm zilnic de lucru. Unii dintre noi se trezesc dimineața mai greu și preferă o activitate care le facilitează acest lucru. Alții, de la ora 6:00 dimineața sunt apți de lucru și reușesc să își ducă la îndeplinire toate atribuțiile zilnice până la ora prânzului.

Felul cum ne trăim fiecare dintre noi viața este diferit, însă un lucru cu siguranță îl avem în comun: cu toții căutăm modalități rapide de a ne simplifica traiul și a ne elibera de griji. Cel mai bun mod de a începe este chiar de la… propriile locuințe.

Fie că locuiești ȋntr-un apartament sau la casă, tehnologia TaHoma® de la Somfy îți permite să transformi căminul într-o casă conectată.

În viziunea Somfy, casa conectată este simplă, accesibilă și extensibilă. Absolut toate echipamentele tale motorizate – rulouri, copertine, porți, uși de garaj, jaluzele, sistem de încălzire, lumini, alarmă – pot fi controlate ușor.

Indiferent dacă te afli sau nu acasă, indiferent că folosești un telefon mobil, o tabletă sau un computer, controlul locuinței tale e la o simplă apăsare de buton. În felul acesta, beneficiezi de confort, siguranță și eficiență energetică sporită.

Pe scurt, oriunde te-ai afla: în casă, la birou, în vacanță… ești întotdeauna acasă.

De ce să alegi Somfy TaHoma®?

Unitatea de comandă Somfy TaHoma® a fost concepută pentru a transforma orice locuință într-o casă conectată. Cu ajutorul acestui echipament, ai la dispoziție 3 meniuri pentru controlul locuinței tale:

#1 Programarea de scenarii

Această funcție a aplicației TaHoma® îți permite să setezi o poziție stabilă pentru anumite echipamente alese din locuința ta, cu un singur click.

De exemplu, poți crea scenariul de plecare: în fiecare dimineață, când pleci de acasă, poți apăsa un singur buton în cadrul aplicației, iar locuința ta conectată va răspunde: rulourile sau jaluzelele se vor închide, luminile se vor stinge, alarma se va activa iar sistemul de încălzire va intra în modul economic.

O altă posibilitate de scenariu este cel de petrecere: cu o singură apăsare de buton, aprinzi luminile, pornești sistemul audio, rulourile sau jaluzelele se vor ridica și sistemul de încălzire (sau aer condiționat) se va activa.

Iată un scurt tutorial care îți arată cât de simplu este să programezi scenarii în casa ta!

#2 Agenda

O casă conectată va respecta întotdeauna ritmul tău de viață. Poți să creezi scenarii tipice care să intre în vigoare la anumite intervale orare, periodic, pentru locuința ta.

În funcție de programul tău zilnic, poți activa scenarii pentru zile obișnuite.

De exemplu: la ora 7 dimineața, în intervalul luni – vineri, rulourile se vor deschide, iar la 10 seara se vor închide.

Lasă-ți echipamentele automatizate din locuința ta să îți respecte programul zilnic cu ajutorul TaHoma®!

#3 Smart

Programul Smart înseamnă crearea unei serii de interacțiuni cu locuința ta. Poți stabili comportamentul casei tale în funcție de factorii mediului înconjurător.

De exemplu, pe timp de vară: de fiecare dată când temperatura de afară atinge un prag de peste 25 de grade, rulourile se vor închide automat pentru a menține o temperatură plăcută, răcoroasă, în casă.

Iată un alt exemplu: indiferent de sezon, dacă senzorii de soare detectează prezența razelor la ferestrele tale, rulourile sau jaluzelele se pot închide automat. Este ideal pentru protejarea bunurilor din locuință împotriva razelor solare!

Iată un scurt tutorial care îți arată cât de simplu este să creezi un program smart în casa ta!

Cu Somfy TaHoma, viața devine mai ușoară

Sistemul TaHoma® poate conecta până la 200 de produse, atât Somfy, cât și de la producători importanţi de echipamente pentru casa conectată.

Echipamentele conectate care se pot programa și controla sunt: sisteme de umbrire (rulouri, jaluzele, perdele, obloane etc), sisteme de iluminat (becuri, receptori de lumină, pentru terasă (copertine, pergole), de management energetic, sisteme de temperatură și de siguranţă (porți, uși de garaj, sisteme de alarmă, camere video, detectoare de fum). Din luna noiembrie 2017, sistemul TaHoma® este compatibil și cu marca Sonos, oferind astfel deschiderea spre zona de muzică și divertisment.

TaHoma® are un design modular și deschis. Este compatibilă cu standardele de comunicaţie radio io-homecontrol, RTS, precum și cu o gamă de produse Z-Wave și EnOcean. Sistemul TaHoma® este deschis și către platformele de casa inteligenta IFTTT & Amazon Alexa.

Somfy TaHoma echipamente compatibile

Cu TaHoma® de la Somfy, casa ta este extensibilă. Acest lucru înseamnă că poți adăuga oricând echipamente automatizate de Somfy sau de la companiile partenere, care vor fi recunoscute instant. Ele vor intra pe lista posibilităților tale de control al locuinței și vor contribui la crearea unui ambient plăcut în spațiul tău.

De ce să visezi când poți avea la dispoziție tot ceea ce îți dorești, la o simplă apăsare de buton? Descoperă acum unitatea de control TaHoma® și echipamentele compatibile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *