TaHoma Serenity by Somfy

Cum mentii securitatea locuintei cu TaHoma® Serenity

Locuința ta trebuie să fie mereu protejată. Chiar și atunci când întreaga familie este în vacanță sau nimeni nu este acasă pentru o perioadă lungă de timp, trebuie să știi că bunurile tale sunt în siguranță.

Însă, cum te asiguri de acest lucru fără să fii nevoit să apelezi la o firmă de securitate?

Pentru menținerea siguranței căminului lor, multe persoane aleg instalarea unui sistem de alarmă. Însă, cât de eficient este acesta dacă îi este utilizată doar funcția de bază – aceea de a suna în caz de efracție?

Știm că ții la siguranța locuinței tale și că ești interesat de a găsi o metodă inteligentă prin care să descurajezi orice tentativă de efracție. De aceea, vrem să îți prezentăm o metodă inovativă care îți va transforma sistemul de alarmă, dar și celelalte echipamente conectate din casa ta, într-un sistem de securitate inteligent.

Este vorba despre TaHoma® Serenity – soluția de securitate conectată de la Somfy.

TaHoma® Serenity – paznicul inteligent al casei tale

Deții un sistem de alarmă și o unitate de comandă TaHoma® în locuința ta? Înseamnă că deja ai făcut primul pas către a facilita siguranța, intimitatea și controlul inteligent al casei tale.

Însă, pentru a crește nivelul de siguranță al căminului tău, Somfy îți oferă ocazia să alegi o nouă versiune TaHoma® – unitatea de comandă TaHoma® Serenity.

Acest sistem inteligent îți oferă în plus funcția de alarmă conectată.

tahoma serenity

Această unitate îți permite să administrezi securitatea casei tale de pe telefonul mobil și să te asiguri că totul este în regulă acasă, în orice moment.

Pachetele TaHoma® Serenity cuprind unitatea de comandă TaHoma®, senzori de detectare a prezenței și accesorii de securitate precum sirenă internă, cameră video și prize USB. În plus, mai poți adăuga și alte accesorii în funcție de nevoile specifice spațiului tău.

Sirena internă a unității TaHoma® poate funcționa și pe bază de baterie, în caz de pană de curent, având o autonomie de 8 ore.

Sistemul TaHoma® folosește cele mai performante tehnologii actuale de securizare la nivel superior, având certificările liderului mondial în domeniu, SySS Gmbh.

Cum funcționează, mai exact, TaHoma® Serenity?

#1 Activarea alarmei

În cazul în care senzorii detectează o pătrundere prin efracție în locuința ta, în primul rând se va activa alarma. Acest lucru se întâmplă și în cazul unui sistem de alarmare obișnuit. De aceea, soluția Somfy vine cu noi funcții care descurajează infractorii să își continue activitatea.

În cazul în care ai un animal de casă, nu trebuie să îți faci griji că acesta va detecta alarma prin mișcările sale. TaHoma® include trei tipuri de senzori, fiecare având nivele de detecție diferite, care nu interferează decât cu pătrunderea prin efracție și cu prezența unei persoane. Astfel, animăluțul tău de casă se poate mișca liber când este lăsat singur.

#2 Alertă pe telefon

Imediat ce alarma a început să sune, vei primi o alertă pe telefonul mobil, prin intermediul aplicației mobile pentru Android și iOS. În felul acesta, vei ști imediat ce măsuri să iei.

#3 Activare video

În cazul în care ai decis și să îți dotezi locuința cu o cameră de supraveghere Visidom, vei putea vedea un video live din locuința ta. Astfel, vei folosi camera să vezi ce se întâmplă.

Camerele video Visidom sunt dotate și cu un difuzor care îți permite ca, prin intermediul telefonului, să transmiți un mesaj vocal persoanei care a pătruns prin efracție în locuința ta.

#4 Activarea echipamentelor conectate

O altă funcție inovatoare pe care o aduce TaHoma® Serenity este activarea unui scenariu de siguranță în caz de efracție, folosind celelalte echipamente conectate.

Spre exemplu, rulourile se vor închide și luminile se vor aprinde. Astfel, chiar dacă nu a apucat musafirul nedorit să pătrundă ilegal în casa ta, acesta va fi descurajat, crezând că este cineva acasă.

#5 Controlul locuinței de la distanță

TaHoma® Serenity include unitatea de bază de comandă TaHoma, care permite controlul tuturor echipamentelor conectate din locuința ta. Astfel, poți controla de pe telefon orice sistem conectat din casa ta, pentru a împedica / preveni desfășurarea tentativei de efracție.

Poți opta fie pentru alegerea sistemului de bază, ale cărui funcții sunt detaliate pe pagina de prezentare Somfy TaHoma®, fie pentru varianta Serenity, care îți oferă un nivel sporit de siguranță.

Echipamentele conectate care se pot programa și controla sunt: sisteme de umbrire (rulouri, jaluzele, perdele, obloane etc), sisteme de iluminat (becuri, receptori de lumină, pentru terasă (copertine, pergole), de management energetic, sisteme de temperatură și de siguranţă (porți, uși de garaj, sisteme de alarmă, camere video, detectoare de fum). Din luna noiembrie 2017, sistemul TaHoma® este compatibil și cu marca Sonos, oferind astfel deschiderea spre zona de muzică și divertisment.

TaHoma® are un design modular și deschis. Este compatibilă cu standardele de comunicaţie radio io-homecontrol, RTS, precum și cu o gamă de produse Z-Wave și EnOcean. Sistemul TaHoma® este deschis și către platformele de casă inteligentă IFTTT & Amazon Alexa.

Sistemul TaHoma® poate conecta până la 200 de produse, atât Somfy, cât și de la producători importanţi de echipamente pentru casa conectată.

Somfy TaHoma echipamente compatibile

În prezent, unitatea TaHoma® îți permite să gestionezi peste 200 de echipamente conectate din locuința ta, indiferent dacă ești acasă sau ești plecat.

Dacă te-am făcut curios să afli mai multe, iată o scurtă prezentare video a sistemului TaHoma® Serenity:

TaHoma® Serenity – garanția pentru liniștea ta

Cu ajutorul soluției TaHoma® Serenity, locuința ta va fi în siguranță. Ai garanția unei alarme conectate și, în același timp, beneficiezi de toate funcțiile TaHoma® pentru controlul locuinței tale.

Tu cât preț pui pe siguranța locuinței tale? Alege unitatea de comandă TaHoma® Serenity de la Somfy! Solicită mai multe detalii intrând în legătură cu un reprezentant.

Copyright foto top: @Somfy SAS / Arnaud Childéric

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *